Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sivaslı canım oda ona çocuk vermek ormana ateş topu atmak olur gerek yok..
bende yapıyom ediyom geliyom gidiyom tarzı yazıyorum hep ama konuşurken böyle değilim bir spiker edasında konuşurum normalde

aynen öle bende samimiyette yazar söylerim,,,toplumda düzgün Türkçe konuşurum,,,k.validede bana yan komşusunu sölüyo asıl lafı banada,,kadın birini gördümü kibar kibar konuşuyormuş yabancı birini,,,neysen o olmalısın yapmacık olmayacaksın diyoo ,,akıllııı lafı bana satacak,,,bende yapmacıklıkla ne alakası var samimiyetsiz konuşuyorsa yapmacık olunur ama düzgün konuşmaya özen gösterirse değer verdiğini gösterir dedimm ohhh.

vefa sende iyi laf sokuyon kaynanana ha aynı bennn

her yaz festivale gideriz göl var oraya kuruluyo festival piknik eglence oluyo bilirsin
bütün aile çoluk çocuk şimdi yazı iple çekiyoruz
kiraz dut (pompiş sen duyma hamişsin )
dünyada yok oranınki gibi

dut muuuu vişne mii kiraz mı....

:125::125::125::125::125:

ee kaç haftadır gezemiyorsun gez tabi yavrum millete güleceğine kendine bakk lennnnnn
Sewdiceğimle gezemiyordum,
normalde çıktım gezdim dışarda haftasonu tamam mıı

Biraz oldu işte yakın zamanda değil..
Bende çekinmem anında tenhada kıstırırımmm

dut muuuu vişne mii kiraz mı....

:125::125::125::125::125:
duyma dedim sana
amannn duyarsan duy yadaaü
geçti artık beben doğmalık oldu
aş ermen falan
hem haziranın ilk haftası gel ankaraya gidin sizde festivale ayaşa

avm açıldı ya ,antepten en çok oraya geliyorlar..
kahvaltı madonun üstüne tanımam..başkonuş da güzel ama yolu kötü,beni araba tutuyo gitmiyorum o yüzden..
ailem yanımda olunca iyi oluyor cidden.bir de benim gibi dışardan gelen ark.var.ailece de görüşüyoruz,çocukların yaşları da yakın.akşamları evde oluyo tabi yeme içmeler,yer olmayınca gidecek..sosyal hayat yok burda

vefa sende iyi laf sokuyon kaynanana ha aynı bennn

yapmacık yapmacık sokuyorum gıcık olsun diye:)) ay benim annemle ilk telde görüşüyor evlenmeden önce anneme ismiyle hitap etti biliyomusun neymiş dili hanım bey demeye alışkın değilmiş,,,babamada ben sana abi dicem dedii,,,babamdan 5 yaş büyük kaynanammm recep abi diyooo yaaa gelde sinir olmaaaa gülermisin ağlarmısınnn

eee samimi kadın işte sende yaniii

Oooo kimlerii görüveriyomm
Bebişin hayırlıı olsunn ciğerimm

Saol lilyanacım cok teşekkür ederim allah razı olsun

dinleme gardaşım gel sende yazış allam yaaaa
annaaaaaa

yok cnm gidicem quartaya iki laf sokayım diye geldim
sen beni aldatırsan ben de seni anneler topiğiyle aldatırım işte
dişin nasıl oldu bu arada,senin için değil bebe için soruyorum yanlış anlama

Lan ben banlıydım nerde aldattım seni hain.

Antibiyotik basladık bugün cok kötü fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…