Hmm anladımm cnmm..
Miden felan bulanıyor muu
Gidemem kiii
ay ben anneme kurban alayım ama oda çalışıyor hala nasıl baksın ki yoksa atarım onun kucağına gider çalışırım maaşım çok şükür iyi bakıcıda olabilir güvenilir başka biride olabilir ama kaynanam olmaz ağzından küfür eksik olmaz bak bi olay anlatayım;
biz eşimle nişanlıyız anne annemlere gittik kaynamam annem teyzemler nişanlım görümcem kuznler felanız benim bir tane engelli kuzenim var erkek çocuğa döndü dediki gidek mi kuzenimde nereye dedi kaynamam b.klu dereye dedi ve salak salak güldü buna yerin dibine girmiştim böyle kadına çocuk mu emanet edilir
yok kız kv dem için diyorummm
annem bakmıyor çogunlukta ela kvdemde
arada anneme getiriyorum ayda bir iki ayda bir hafta falan bakıyoo
ayyyy iş yerinde sessli güldüm kızzzz[sıze=3]ay ben anneme kurban alayım ama oda çalışıyor hala nasıl baksın ki yoksa atarım onun kucağına gider çalışırım maaşım çok şükür iyi bakıcıda olabilir güvenilir başka biride olabilir ama kaynanam olmaz ağzından küfür eksik olmaz bak bi olay anlatayım;
biz eşimle nişanlıyız anne annemlere gittik kaynamam annem teyzemler nişanlım görümcem kuznler felanız benim bir tane engelli kuzenim var erkek çocuğa döndü dediki gidek mi kuzenimde nereye dedi kaynamam b.klu dereye dedi ve salak salak güldü buna yerin dibine girmiştim böyle kadına çocuk mu emanet edilir[/sıze]
aaa yaptın mı testi hamile misin yani Allah sağlıklı evlat nasip etsin..
hayırlısı olsun canım..
kim bakıyor canım
bebişe bakacak kimse varmı?
Hmmm neden öyle oluyor acaba, doktora gitt istersenn..bulantı var ama daha kötüsü hazımsızlık var su içsem hazmedemiyorum midem de gazla burkulmaya geziyorum
allahıııım çıldırmak üzereyiimmmmmmmmmmm....... !!!
allah bana peygamber sabrı vermiş ,bu bir gerçek !!
canım kıymalı patatesli börek çekiyordu ,bizim öküzü aradım ,aksama börek yapıcam ,yufka felan alıcam iş cıkısı,yersin di mi diye ??
cevap neee ,cevapppp neeee biliyor musunuuuunnnuzzz !!!!!!!
sen bilirsin canım , ama zaten annemler bizde ! annemin günü varmışta ,bizden daha yakınmıs ,aksama giderler sanırım .yemekte yapmışlardır .
ulan bundan benim neden haberim yok ! ayrıca annenlerin huyudurrr salı gelip cuma aksam giderler dedim suratına kapattım .
uzak dur mümkün olduğu kadarrrr
hee tamam anladım canım kendi kanında canından biri bakıyo diyince yanlış anladımmbiliyorum canımmmm kv nin baktığını
neticeden onun oğlunun çocuğu o yüzden dedim öyle
yabancı gibi olmaz yaniii
canım kıymalı patatesli börek çekiyordu ,bizim öküzü aradım ,aksama börek yapıcam ,yufka felan alıcam iş cıkısı,yersin di mi diye ??
sen bilirsin canım , ama zaten annemler bizde ! annemin günü varmışta ,bizden daha yakınmıs ,aksama giderler sanırım .yemekte yapmışlardır .
ulan bundan benim neden haberim yok ! ayrıca annenlerin huyudurrr salı gelip cuma aksam giderler dedim suratına kapattım .
ayyyy iş yerinde sessli güldüm kızzzz
benimkininde agzı bozuktur ama ela pek kapmadı ondan allahtan
küfürlü fıkra anlatmaya bayılır meselaaa
pompişim sen o anahtarı vermekle hiç iyi yapmamışsınn
bir yolunu bulup geri allll
böyle olmazki
yaaa inanmıyorum bu kadın bunu alışkanlık haline getirdi yaaaallahıııım çıldırmak üzereyiimmmmmmmmmmm....... !!!
Allah bana peygamber sabrı vermiş ,bu bir gerçek !!
Canım kıymalı patatesli börek çekiyordu ,bizim öküzü aradım ,aksama börek yapıcam ,yufka felan alıcam iş cıkısı,yersin di mi diye ??
Cevap neee ,cevapppp neeee biliyor musunuuuunnnuzzz !!!!!!!
Sen bilirsin canım , ama zaten annemler bizde ! Annemin günü varmışta ,bizden daha yakınmıs ,aksama giderler sanırım .yemekte yapmışlardır .
Ulan bundan benim neden haberim yok ! Ayrıca annenlerin huyudurrr salı gelip cuma aksam giderler dedim suratına kapattım .
hayırlısı bakalım canım
senin düşündüğün isim varmııı
hee tamam anladım canım kendi kanında canından biri bakıyo diyince yanlış anladımm
neyse hadi bakalımmm ne zaman başlıyoz çalışmalara onu söleee
ne yapsam da alsammm acabaaaaaa ,acil bi yolunu bulmam lazım dogru söylüosun zeliş.
ne yapsam da alsammm acabaaaaaa ,acil bi yolunu bulmam lazım dogru söylüosun zeliş.
hadi hayırlısı bakalım
öncelikle tabiki sağlıklı olsun ama
bir kızın var birde erkek olursa süper oluurrrrr
alll işte şimdiden başlamış duygusallığı nelere takıyor hay allam yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?