Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kızzlarr beni şimdi kim aradı ,hadi tahmin edin bakalımmm ?????????:27::27::27::27::27:

-- sewgiliiii kayınvalideciikkkk:37:

ne dediiiiğinii tahmin ediiinnnnn:35::35::35::35:

--- bilmem kim teyzene gidicektim de yrn ,senden daha yakın olur diye ,bugünden sana geldim kızım .evdeyimmm:37::37::37::37:

benseee : :36::36::36::36::36:

:52::52::52::52:

kızzlarr beni şimdi kim aradı ,hadi tahmin edin bakalımmm ?????????:27::27::27::27::27:

--- bilmem kim teyzene gidicektim de yrn ,senden daha yakın olur diye ,bugünden sana geldim kızım .evdeyimmm:37::37::37::37:

anaaaaa şok şok şokkk kızzz sende niye veriyon evin anahtarını,,ben oğlana bakmaya başlayınca mecbur verdim uyuyordu zile basmasın diye,,
tez zamandaaa şehrinden gitmesi dileğimleeee :52::52::52::52::52:

aminnnnnn

başbakann burda trafikkk felççççç vay anammm vayyyy
Selamlar bendennn :42:

AnAHtarla girdi içriye pat diye he öyle mi kayınvaliden :53:

anaaaaa şok şok şokkk kızzz sende niye veriyon evin anahtarını,,ben oğlana bakmaya başlayınca mecbur verdim uyuyordu zile basmasın diye,,

aminnnnnn

ya bende nolur nolmaz diye verdim.
şimdi verdigim anahtarı geri de alamıorum .
ama bu duruma sinirde oluyoruuuummmm.:47::47::47::47:

Selamlar bendennn :42:

AnAHtarla girdi içriye pat diye he öyle mi kayınvaliden :53:

kız benim kv ,çok gariptir,apayrı bir dünyası var onun gerçekten .açık açık rahatsızlığımı dile getirsem bile anlamamazlığa verir ,ilginççç...
mesela size anlatmadım da pazar günü onlara gitmiştik işte yine gider ayak tartıstım onlarla .ama anlamıorlar kiii karı -koca. :37::37::37:

kız benim kv ,çok gariptir,apayrı bir dünyası var onun gerçekten .açık açık rahatsızlığımı dile getirsem bile anlamamazlığa verir ,ilginççç...
mesela size anlatmadım da pazar günü onlara gitmiştik işte yine gider ayak tartıstım onlarla .ama anlamıorlar kiii karı -koca. :37::37::37:

Var öyle tipler ewet..
Ne diye tartıştınızz pekii :26:

oda ne olur ne olmaz diye geliyordur herhalde,,,,

vallahi pesss çok ilginç huylular ben istemem evimde zırt bırt,,bide vara yoğa gülüyor benimki sinir oluyorummm

Var öyle tipler ewet..
Ne diye tartıştınızz pekii :26:

ya bahçede mangal yakılıyor ,panda da mangalın başında görümcemin eşiyle birlikte duruyor .karı-koca bagırıyorlarr

'' ogluuuuuum sen durma ,üstün kokar ,oglum gel sen otur .'':37::37:

yemek biter .

'' ogluuuuum birşey icicek misinnn '':37:

sonra bana dönüyolar : '' kızım her gün şu vitaminleri icir oglumuza ,yok şunu yap ona yok bunu yap oglumuza .işte bu cocuk kavaltı yapmadan işe gidior ,işteee muhakkak sabahtan birşeyler yesin ,sen dikkat et işte felann .

sonra grip olmuştu panda ,bir hafta önceden geçti bitti hastalıgı. babası elinde bir avuc ilac : ogluuuuuum bunlar 1000mg antibiyotikler 8 tane her gün içiçceksin '':37::37::37:

artık patladım sonunda sesimi yükselterek : ya bu adam 36 yaşında biri .bu kadr üstüne düsmeyin ,birşey olmaz ,gayet saglıklı beslenior .ayrıca hastalansa da yaşlansa da ona ben bakıcam ,siz degil .ben 27 yasındayım benim babam bu kadr üzerime düsmedi .yeter artık dedim . ben menenjit gecirdim ,bu kadar ilac almadım ,bir grip yeter ya dedim .

bir bozuldular anlatmam. sustu cvp yok .
sonra pandaya deedim ki : hadi gidioruz .oda sinirlendigimi anladı .hiçbişey demeden kalktık .evimize geldik .

ya bahçede mangal yakılıyor ,panda da mangalın başında görümcemin eşiyle birlikte duruyor .karı-koca bagırıyorlarr

yemek biter .

sonra bana dönüyolar : '' kızım her gün şu vitaminleri icir oglumuza ,yok şunu yap ona yok bunu yap oglumuza .işte bu cocuk kavaltı yapmadan işe gidior ,işteee muhakkak sabahtan birşeyler yesin ,sen dikkat et işte felann .

sonra grip olmuştu panda ,bir hafta önceden geçti bitti hastalıgı. babası elinde bir avuc ilac : ogluuuuuum bunlar 1000mg antibiyotikler 8 tane her gün içiçceksin '':37::37::37:

artık patladım sonunda sesimi yükselterek : ya bu adam 36 yaşında biri .bu kadr üstüne düsmeyin ,birşey olmaz ,gayet saglıklı beslenior .ayrıca hastalansa da yaşlansa da ona ben bakıcam ,siz degil .ben 27 yasındayım benim babam bu kadr üzerime düsmedi .yeter artık dedim . ben menenjit gecirdim ,bu kadar ilac almadım ,bir grip yeter ya dedim .

sonra pandaya deedim ki : hadi gidioruz .oda sinirlendigimi anladı .hiçbişey demeden kalktık .evimize geldik .

Hmmm bunlar bayağı düşkünler oğullarınaa..
karısı var başında ve ayrıca gelmiş kaç yaşına hey allahım...
Kız eşinle aranda 9 yaş mı war senin..
ben resimlerden farkettim gerçi biraz olgun duruyor ama yakışıyorsunuzz :nazar:

Hmmm bunlar bayağı düşkünler oğullarınaa..
karısı var başında ve ayrıca gelmiş kaç yaşına hey allahım...
Kız eşinle aranda 9 yaş mı war senin..
ben resimlerden farkettim gerçi biraz olgun duruyor ama yakışıyorsunuzz :nazar:

hemde nasıl düşkünlerrrr :19::19::19::19:

yok 9 değil,orda 1 yaş büyütmüşüm yaşını :9::9:
ben 86 ekim o da 78 ekim , 8 yaşş :52::52::52::52:

yemek biter .

senin eşin evin bir oğlumu canım ,,bune valla böle bebek gibi banyo yaptırmaya da gelirler vallahiii bahaneyle senin eve,,iyi yapmışsın benim k.validemde bazen eşime der (aslında bana diyo) üşenmeyin kahvaltı yapın sabah diye,,bende o anda la la la la lala modundayım,,sanki bekarken anası kalkıyodu da

hemde nasıl düşkünlerrrr :19::19::19::19:

yok 9 değil,orda 1 yaş büyütmüşüm yaşını :9::9:
ben 86 ekim o da 78 ekim , 8 yaşş :52::52::52::52:

Anladım cnmm..
Kız ewladı olan sensin, sana annen baban yapmıyordru bunu, hayır, sende ewlatsın sonuçta dimi yanii..
Bende erkek annesiyim, böyle olurmuyum ki ya :26:

Banaaaaa mesajjj geldi şimdiii benimkindennnnnn..

Ben mesaideyim bu akşammm aşkım yazmışşşşş :53::53:

Lannnn ne yapmaya çalışıyo buuu !!!

Son düzenleme:
Anladım cnmm..
Kız ewladı olan sensin, sana annen baban yapmıyordru bunu, hayır, sende ewlatsın sonuçta dimi yanii..
Bende erkek annesiyim, böyle olurmuyum ki ya :26:

yok tatlım zorlasan bu kadar bırak seniii kimse olamaz :52::52::52::52:

senin eşin evin bir oğlumu canım ,,bune valla böle bebek gibi banyo yaptırmaya da gelirler vallahiii bahaneyle senin eve,,iyi yapmışsın benim k.validemde bazen eşime der (aslında bana diyo) üşenmeyin kahvaltı yapın sabah diye,,bende o anda la la la la lala modundayım,,sanki bekarken anası kalkıyodu da

aynen bendeee genelde duymamazlığa veriorum ama bi süre sonrada patlıor insan işte .:37::37::37:

aynennnn vallaaa tuvaleti bitince poposunu silmeye de gelirler bunlarrr:52::52::52::52::52:

Banaaaaa mesajjj geldi şimdiii benimkindennnnnn..

Ben mesaideyim bu akşammm aşkım yazmışşşşş :53::53:

Lannnn ne yapmaya çalışıyo buuu !!!

ne yapmaya calışıyorrr
senden kaçmaya calışıyorr hıyarr ,buluşmamak içinn bahaneler işte !!!
bir ömür boyu mesaiye kalabilirr bencee ,sakıncası yokkkk .
:47::47::47::47::47::47:
bizimde aramızda 8 yaş var:))ben 84 ağustos o 76 aralık:)))

aanaaaa :52::52::52:

Back