kızzzlar yagmur nerelerdeee ,bugün hiç uğramadııı sanırsammmm
izindeeeee
yarında zelişşş izinliiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzzlar yagmur nerelerdeee ,bugün hiç uğramadııı sanırsammmm
Sendeee gündüzzz gitttbenimkide anne karanlık olmasın güzdüz olsun geldiğinde diyoooo ağlayacaktımm,,,
Gell lenn attt uyuştu zaten beynim iyi gelirr :18:sen gel
benim düldüle bindik mi götürür heryere![]()
eytttttt çekilinnnn
gel kıs gideriz her yere
ah şurda bir terlik olsada fırlatsam kafanaa
Odandan çıkmıcaksın, televizyon izlemiceksin.nasıl cezalarmış ki onlarrrrr![]()
benimkide anne karanlık olmasın güzdüz olsun geldiğinde diyoooo ağlayacaktımm,,,
amaannnn tutmayın benii o zamannnnnnn
Heee 40 derece ateşle ben iş yerine gelmişim geçen gün
rapor kabul etmiyor şirket..
ben ewe gidecem diye nasıl izin alırım kii
Nasıll yaniii kuzumm anlamadımm :26:
Akşam konuşcam ama oğlumla,
ayıp kapatılır mı annenin suratına telefon..
Valla acımam cezayı yer bendenn ..
Cezalarım wardır benim, tırsar bendenn paşamm![]()
benimde cezalarım vardır akşam dişlerini fırçalıyor oğlum ıslatma sakın üstünü diyorum akan çeşmenin başını tut sen üstü başı banyo aynalar dolaplar su içinde,,,karanlıkta yatmaktan korkuyor ben yanında olsamda,,,kızdım gece lambası yakmadan yatacağız deyince rica ediyorum anne rica ediyorum diyoo:)) küstün sen bana kesin barışalımmı diyo bilmiyorum çok kırgınım dedim,,o zaman gündüz barışırız dedi iplemedi beni ya
yani sen bebegin 6 aylıkken ayrılmışsın ya ,aranda normal bir anne-çocuk bağından daha kuvvetli bir bağ olduğunu düşünüyorum ,ya da hissediyorum diyim .
bu zamana kadar o senin herşeyin olmuş ,oğlun içinde öyle tabii. hani sen ilerde evlenince 2. bir çocugun oldugunda oğlun kıskanır hem kardeşini hem de seni ,hatta erkek cocugu oldugu için eşinden bile kıskanır gibime geliyor .
Abimin 2.çocuğu oldu erkek 10 aylık sewdirmiyo pek benim paşa..
hemen kucağıma geliyor, bebek oluyor oda güya bana
Ewet ewlenirsem, eşimden kıskanabilir..
Aramızdaki bağ kuvvetli tabi..
Baksana hem annelil hem babalık yapıyom,
pipisinin altındaki şeyin ne olduğunu bana soruyor çocuğum onu da ben cewaplıyomm![]()
Kaldı bir sattimmmm
işim de bitti sayılırrrrrrr
benimde cezalarım vardır akşam dişlerini fırçalıyor oğlum ıslatma sakın üstünü diyorum akan çeşmenin başını tut sen üstü başı banyo aynalar dolaplar su içinde,,,karanlıkta yatmaktan korkuyor ben yanında olsamda,,,kızdım gece lambası yakmadan yatacağız deyince rica ediyorum anne rica ediyorum diyoo:)) küstün sen bana kesin barışalımmı diyo bilmiyorum çok kırgınım dedim,,o zaman gündüz barışırız dedi iplemedi beni ya
gelde bize yardım et yaseminnn
ay gelemem bugun
bugun oğlumun odasının perdelerini yıkıcam camlarını silcemmmmmmm
yesinler sizin cezalarınızı![]()
İplemezzzlerrr kızım bizden akıllılarr..benimde cezalarım vardır akşam dişlerini fırçalıyor oğlum ıslatma sakın üstünü diyorum akan çeşmenin başını tut sen üstü başı banyo aynalar dolaplar su içinde,,,karanlıkta yatmaktan korkuyor ben yanında olsamda,,,kızdım gece lambası yakmadan yatacağız deyince rica ediyorum anne rica ediyorum diyoo:)) küstün sen bana kesin barışalımmı diyo bilmiyorum çok kırgınım dedim,,o zaman gündüz barışırız dedi iplemedi beni ya
ne cvp verdin leeeenn![]()
ayyy şöyle kahve içip böle sohbet edecek arkadaşalrı özledimm,,,,niye uzaksınızzzz yaaa
İplemezzzlerrr kızım bizden akıllılarr..
Benimki daha çok odandan dışarı çıkmıcaksın cezasında hassass
Ya doğruyu söylesem, okulda söyler diye çok saçma bişi söyledimm..
Torba oğlum o torba dedimmm![]()
Haa bak birde dışarda olduğumuz zamanda bakışım yeter..sende yok mu cezaaaaaaa
benim ceza
bakışlarımmmmm![]()