Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

benimkide anne karanlık olmasın güzdüz olsun geldiğinde diyoooo ağlayacaktımm,,,
Sendeee gündüzzz gittt :1:
sen gel
benim düldüle bindik mi götürür heryere:27::27:

:47::47::47::47::47::47:

eytttttt çekilinnnn

gel kıs gideriz her yere

ah şurda bir terlik olsada fırlatsam kafanaa
Gell lenn attt uyuştu zaten beynim iyi gelirr :18:
nasıl cezalarmış ki onlarrrrr :53::53::53::53::53::53:
Odandan çıkmıcaksın, televizyon izlemiceksin.
Een sewdiği oyuncağı elinden alıp oyanamasına izin vermemek gibi cezalar..

Heee 40 derece ateşle ben iş yerine gelmişim geçen gün
rapor kabul etmiyor şirket..
ben ewe gidecem diye nasıl izin alırım kii :ssz:

Nasıll yaniii kuzumm anlamadımm :26:

yani sen bebegin 6 aylıkken ayrılmışsın ya ,aranda normal bir anne-çocuk bağından daha kuvvetli bir bağ olduğunu düşünüyorum ,ya da hissediyorum diyim .
bu zamana kadar o senin herşeyin olmuş ,oğlun içinde öyle tabii. hani sen ilerde evlenince 2. bir çocugun oldugunda oğlun kıskanır hem kardeşini hem de seni ,hatta erkek cocugu oldugu için eşinden bile kıskanır gibime geliyor .

Akşam konuşcam ama oğlumla,
ayıp kapatılır mı annenin suratına telefon..
Valla acımam cezayı yer bendenn ..
Cezalarım wardır benim, tırsar bendenn paşamm :ssz:

benimde cezalarım vardır akşam dişlerini fırçalıyor oğlum ıslatma sakın üstünü diyorum akan çeşmenin başını tut sen üstü başı banyo aynalar dolaplar su içinde,,,karanlıkta yatmaktan korkuyor ben yanında olsamda,,,kızdım gece lambası yakmadan yatacağız deyince rica ediyorum anne rica ediyorum diyoo:)) küstün sen bana kesin barışalımmı diyo bilmiyorum çok kırgınım dedim,,o zaman gündüz barışırız dedi iplemedi beni ya

benimde cezalarım vardır akşam dişlerini fırçalıyor oğlum ıslatma sakın üstünü diyorum akan çeşmenin başını tut sen üstü başı banyo aynalar dolaplar su içinde,,,karanlıkta yatmaktan korkuyor ben yanında olsamda,,,kızdım gece lambası yakmadan yatacağız deyince rica ediyorum anne rica ediyorum diyoo:)) küstün sen bana kesin barışalımmı diyo bilmiyorum çok kırgınım dedim,,o zaman gündüz barışırız dedi iplemedi beni ya

yesinler sizin cezalarınızı :52::52::52::52::52::52::52:

yani sen bebegin 6 aylıkken ayrılmışsın ya ,aranda normal bir anne-çocuk bağından daha kuvvetli bir bağ olduğunu düşünüyorum ,ya da hissediyorum diyim .
bu zamana kadar o senin herşeyin olmuş ,oğlun içinde öyle tabii. hani sen ilerde evlenince 2. bir çocugun oldugunda oğlun kıskanır hem kardeşini hem de seni ,hatta erkek cocugu oldugu için eşinden bile kıskanır gibime geliyor .

Abimin 2.çocuğu oldu erkek 10 aylık sewdirmiyo pek benim paşa..
hemen kucağıma geliyor, bebek oluyor oda güya bana :1:
Ewet ewlenirsem, eşimden kıskanabilir..
Aramızdaki bağ kuvvetli tabi..
Baksana hem annelil hem babalık yapıyom,
pipisinin altındaki şeyin ne olduğunu bana soruyor çocuğum onu da ben cewaplıyomm :60::60:

Abimin 2.çocuğu oldu erkek 10 aylık sewdirmiyo pek benim paşa..
hemen kucağıma geliyor, bebek oluyor oda güya bana :1:
Ewet ewlenirsem, eşimden kıskanabilir..
Aramızdaki bağ kuvvetli tabi..
Baksana hem annelil hem babalık yapıyom,
pipisinin altındaki şeyin ne olduğunu bana soruyor çocuğum onu da ben cewaplıyomm :60::60:

ne cvp verdin leeeenn :52::52::52::52::52::52::52::52:

ricaaa ediyorumm vefaaa ricaaa ediorummmmm :9::9::9::9::9:

İplemezzzlerrr kızım bizden akıllılarr..
Benimki daha çok odandan dışarı çıkmıcaksın cezasında hassass :1:

ne cvp verdin leeeenn :52::52::52::52::52::52::52::52:

Ya doğruyu söylesem, okulda söyler diye çok saçma bişi söyledimm..
Torba oğlum o torba dedimmm :17::17:

ayyy şöyle kahve içip böle sohbet edecek arkadaşalrı özledimm,,,,niye uzaksınızzzz yaaa

ay negüzel olurdu

öle yakın da oturan benim de arkadaşım yokk

6 ay öncesine kadar vardı negüsel

bir gün ora bir gün bende içerdik kahveyi

ama şimdi kahve içeçek komşum bile yokkkkk:19::19::19::19:

Back