Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü ben alıştırdım onu, aman kavga etmeyelimlililicim sen ara sıra dertlenir sonra kendi kendine halletmeye çalışır ve ilişkinizi düzeltmeye çalışırdın ben senden dinlediğim kadarıyla bunu yapan hep "sen"din hep ilk öncelik o oldu ilişkinizde ve sen şu sıkışık durumda ilk defa ilişkinizde öncelik belki biraz ilgi ve şefkat bekledin seni üzen şey senin bu kadar sevgi dolu olmana rağmen sana uygulanan bu umursamaz tavır ama maalesef bu adam hep böyle idi canım artık bu şekilde adama tahammül edemeyen sensin çünkü sabır testisi doldu artık![]()
seviyorsa o zman ispatlasın sevgisini bakalım görelim hep beraber![]()
kızım üçe gidiyoru. Aslında asıl mesleğim pastacılık ama hayat şartlarından dolayı sekreterlıkde yapıyorum iki iş birden yanı
Dün patladım işte artık..
İlk defa tepki gösterdim sesimi yüksellttim bağırdım..
Şöyle şeyleri wardı, mesajlaşırken mesajıma geç cewap veriyordu..
Birde tartıştığımızda surat çekiyordum hep relaks anladın mı kaybetme korkusu yokmuş gibi..
Taştım artıkk bu dawranışlarına işte..
Yoksa beni sewmiyor demiyorum..
Böyle sewginin de içine edeyim benn
seviyorsa o zman ispatlasın sevgisini bakalım görelim hep beraber![]()
ne güzel canımm
zordur belki ama keyifli bir uğraş seninki
yada uzaktan öyle geliyor bana
benimde 2. sınıfa giden bir oğlum var
hangi şehirdesin
İstanbuldayım, ataşehirde, pastacılık çok güzel bir iş allah izin verirse eylül gibi kendi atolyemi açmak istiyorum :) Sen çalışıyomusun
burası çalışan anneler topiğ tatlımistanbuldayım, ataşehirde, pastacılık çok güzel bir iş allah izin verirse eylül gibi kendi atolyemi açmak istiyorum :) sen çalışıyomusun
facebook açık mı seninn
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım
evet çalışıyorum bende
facebook açık mı seninn
ayıp ettin açarım hemen
amannn napcan kocayı al bizde varda napıyoz
Hepımız calısıyoruz, ben artık zengın kocamı bulsam yoksa zengınmı olsam dıye dusunuyorum :d
Hoşgeldin pastanista
kendini tanıtırmısın
eşinden boşandın sanrım
erken evlilik yapmışsın sanırım kocaman kızın var vallahoşbulduk kızlar herkese selam, fazla bilmiyorum sayfayı kusuruma bakmayın şimdiden, boşandım evet 7 yıl oldu :d 30 yaşındayım 8 yaşında kızım var, ve yakın zamanda evlılıkten döndüm.
hoşbulduk kızlar herkese selam, fazla bilmiyorum sayfayı kusuruma bakmayın şimdiden, boşandım evet 7 yıl oldu30 yaşındayım 8 yaşında kızım var, ve yakın zamanda evlılıkten döndüm.
ne oo facede mi yazışıyonuz buranın suyumu çıktıvee an itibariyle online oldum![]()
Yaseminle myheart nerde yaaa alalalaa
bugün hiç girmedi myhearttt
hoş geldin pastanista kızını Allah bağışlasın,ne güzel çalışan annesin iki iş zor olsa gerek ama kendi ayakların üzerinde durman güzelll[/QUOevet çok şükür kimseye muhtaç değilim :)