Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydınnn tatlılarımm şekerparelerimmm benimmm

sabahtan beri çizim yapmaktan gözlerim kızardııı ,sizlerde ne var ne yokkkk ???

yok bebeğim gemi ile ulaşım,,,rusyaya gitmek istersen var ama:))) aktarmalı uçuş yapacaksan iki şehiri gezmen zor gibi,,,ne zaman düşünüyorsun pekimm

günaydın canımcımmmm nasılsın

iyiyim yağmurum ders okul sıkıcı işte sen ne yapıyorsun bakalım maşallah diyeyim senin adama nazar değmesin hep böyle olsun hatta daha da artırsın ev konusu nasıl gidiyor üzerine gitmeden çaktırmadan beynine kazıyor musun bakalımavatarın çok tatlı biliyor musun çok hoş hatunsun yaneee

iyiyim vefacanım sen nasılsın güzelim evet doğru tespit dersteydim ve 10 dakika sonra yine gideceğim

yok bebeğim gemi ile ulaşım,,,rusyaya gitmek istersen var ama:))) aktarmalı uçuş yapacaksan iki şehiri gezmen zor gibi,,,ne zaman düşünüyorsun pekimm

yaza canım inşallah

istanbuldan samsuna uçakla gelip bir gece kalıp orada gezmeyi ve ondan sonra amasyaya geçmeyi istiyorum olmazmı öyle çünkü amasyada havaalanı yok diye biliyorum.

günaydınnn tatlılarımm şekerparelerimmm benimmm

sabahtan beri çizim yapmaktan gözlerim kızardııı ,sizlerde ne var ne yokkkk ???
iyiyim prensensss çok şükür,,,kendinide bebişide çok yorma canım
iyiyim vefacanım sen nasılsın güzelim evet doğru tespit dersteydim ve 10 dakika sonra yine gideceğim

bende iyiyim bebeğimmm,,,iyi derslerr şimdidennn

işte yasomaaaaaaaaaa yakışan cevap bu olur zaten başka birşey söylesen yakışmazdı helal olsun arkadaşıma benim

saol canım
valla şimdilik konuyu açıp sıkmak istemiyorum
ev arayışına geçince başlıcam dırdıraaa

yaza canım inşallah

istanbuldan samsuna uçakla gelip bir gece kalıp orada gezmeyi ve ondan sonra amasyaya geçmeyi istiyorum olmazmı öyle çünkü amasyada havaalanı yok diye biliyorum.
evet amasyadan uçuş yok olur canım tabiii ,,gideceğin zaman gezilecek yerleri samsun için bildiririm amasyayı çok bilmiyorum ablamda merzifonda oturuyor benim
hoşbulddduuuk, aman boşver çalışıp napcaaan

yasemine nolmuşşş kızlar yaaa?? bi özet gecsenizzzzzz:44:

ayy pompişkommm sorma ya nerdeyse bir haftadır eşi evde yokmuş bizede dün yeni anlattıı ,,eşi yaseminin ailesi için sürekli arkalarından laf söylüyormuş ,,yaseminin düşüncesi düzgün bir aile olmalarını çekememesi kıskanmasıymış,,huzursuzluk çıkarıyormuş eşi,bunu daha öncede yapmışş yasemin çocuğu için yuvası için affetmiş yine tekrarlanmışş,,ve eşi her böle durumda annesine gidip orada kalıyormuş canım

Selma nasilsiniz bakiyim
Ben evdeyim hala dogurmadim
Arada bakiyorum yasmine olanlara
Uzuldum kalanlar iyidir umarim
Hepinizi kocaman optum guzellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…