• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydınnn tatlılarımm şekerparelerimmm benimmm:16::16::16:

sabahtan beri çizim yapmaktan gözlerim kızardııı ,sizlerde ne var ne yokkkk ???

Şöyleki henüz karar veremedim samsunu aktarma olarak kullanıcam açıkçası bundan da faydalanıp gezmekte istiyorum

gemi ile ulaşım imkanı varmı acaba samsuna biliyormusun

hem samsunu hemde amasyayı gezmek istiyorum

yok bebeğim gemi ile ulaşım,,,rusyaya gitmek istersen var ama:))) aktarmalı uçuş yapacaksan iki şehiri gezmen zor gibi,,,ne zaman düşünüyorsun pekimm

günaydın canımcımmmm nasılsın

iyiyim yağmurum ders okul sıkıcı işte sen ne yapıyorsun bakalım maşallah diyeyim senin adama nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:hep böyle olsun hatta daha da artırsın ev konusu nasıl gidiyor üzerine gitmeden çaktırmadan beynine kazıyor musun bakalım:23::23::23::23:avatarın çok tatlı biliyor musun çok hoş hatunsun yaneee:34:

iyiyim vefacanım sen nasılsın güzelim :32:evet doğru tespit dersteydim ve 10 dakika sonra yine gideceğim:47::47::47::47:

yok bebeğim gemi ile ulaşım,,,rusyaya gitmek istersen var ama:))) aktarmalı uçuş yapacaksan iki şehiri gezmen zor gibi,,,ne zaman düşünüyorsun pekimm

yaza canım inşallah

istanbuldan samsuna uçakla gelip bir gece kalıp orada gezmeyi ve ondan sonra amasyaya geçmeyi istiyorum olmazmı öyle çünkü amasyada havaalanı yok diye biliyorum.

günaydınnn tatlılarımm şekerparelerimmm benimmm:16::16::16:

sabahtan beri çizim yapmaktan gözlerim kızardııı ,sizlerde ne var ne yokkkk ???
iyiyim prensensss çok şükür,,,kendinide bebişide çok yorma canım
iyiyim vefacanım sen nasılsın güzelim :32:evet doğru tespit dersteydim ve 10 dakika sonra yine gideceğim:47::47::47::47:

bende iyiyim bebeğimmm,,,iyi derslerr şimdidennn

Aman neyse boşverin beni eğer gelişme olursa haber veririm kızlar teşekkürler

çünkü konuştukça gözle görülür

elle tutulur bir sebep yok adam kendince birşeyler yapıyorrr ama ne olduğunu anlamış değilim valla o yüzden ne

kafa yormaya değer ne düşünmeye nede üzerinde durmayaaaa

hayat herşeye rağmen devam ediyor

dünya da tek ölümden başka birşeye çare bulunmuyorr

rabbim herşeyi görür bilir korur

o yüzden ben rabbime sığındım

herşey olacağına varırr

allah büyükkk derim herzaman
işte yasomaaaaaaaaaa yakışan cevap bu olur zaten başka birşey söylesen yakışmazdı helal olsun arkadaşıma benim:42::42::42::42:

iyiyim yağmurum ders okul sıkıcı işte sen ne yapıyorsun bakalım maşallah diyeyim senin adama nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:hep böyle olsun hatta daha da artırsın ev konusu nasıl gidiyor üzerine gitmeden çaktırmadan beynine kazıyor musun bakalım:23::23::23::23:avatarın çok tatlı biliyor musun çok hoş hatunsun yaneee:34:
saol canım
valla şimdilik konuyu açıp sıkmak istemiyorum
ev arayışına geçince başlıcam dırdıraaa:9::9::9::9:

yaza canım inşallah

istanbuldan samsuna uçakla gelip bir gece kalıp orada gezmeyi ve ondan sonra amasyaya geçmeyi istiyorum olmazmı öyle çünkü amasyada havaalanı yok diye biliyorum.
evet amasyadan uçuş yok olur canım tabiii ,,gideceğin zaman gezilecek yerleri samsun için bildiririm amasyayı çok bilmiyorum ablamda merzifonda oturuyor benim
hoşbulddduuuk, aman boşver çalışıp napcaaan:27::27::27::27:

yasemine nolmuşşş kızlar yaaa?? bi özet gecsenizzzzzz:44:

ayy pompişkommm sorma ya nerdeyse bir haftadır eşi evde yokmuş bizede dün yeni anlattıı ,,eşi yaseminin ailesi için sürekli arkalarından laf söylüyormuş ,,yaseminin düşüncesi düzgün bir aile olmalarını çekememesi kıskanmasıymış,,huzursuzluk çıkarıyormuş eşi,bunu daha öncede yapmışş yasemin çocuğu için yuvası için affetmiş yine tekrarlanmışş,,ve eşi her böle durumda annesine gidip orada kalıyormuş canım

Selma nasilsiniz bakiyim
Ben evdeyim hala dogurmadim
Arada bakiyorum yasmine olanlara
Uzuldum kalanlar iyidir umarim
Hepinizi kocaman optum guzellikler

Back