Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Dün eve bi gittim bizimki
bağlamış mutfak önlüğünü
yemek yapıyooo
çok şaşırdım
yapmaz normalde
patates,biber kızartmış
çay demlemişş
bende 11 de yattım
o elayla oturdu
kaçta yattılar bilmiyorum

iyiyim napimmm
varmı bi gelişme
eşinle alakalı
aradımı yada geldimi eve

yok cnm

ne arayan ne soran var

günaydın canımmm ohhh eloşşla kocanla güzel tatil yapıp dinlenin ne güzel

günaydın yasemin çok şükür iyiyimm sen nasılsınn

günaydın cnm

teş.

oh oh sende dinlenmişindir ne güzel

dün de ben annelerde yedim akşam yemeğimi sonra eve geldimmm

maşallahh nazar değmesin diyelim:) benim paşa hayatta bensiz yatmaz yatağa zorla yatırdım gündüzde uyumamış sabah 7,30 dan beri ayakta gece 10da zor yatırdımm eşimde kanepede uyuya kalmış onuda ordan zor kazıdım adam ayıkamadı yaaa

yok cnm

ne arayan ne soran var

günaydın cnm

teş.

oh oh sende dinlenmişindir ne güzel

dün de ben annelerde yedim akşam yemeğimi sonra eve geldimmm

peki yasemin görümcelerinde mi bir şey demiyor,,,çok ilginç eşinin huyu ya insanın zoruna gider,,eş çocuk evde bırakılıp anasının evinde yatılırmı

peki yasemin görümcelerinde mi bir şey demiyor,,,çok ilginç eşinin huyu ya insanın zoruna gider,,eş çocuk evde bırakılıp anasının evinde yatılırmı

ah ah canm bundan altı ay önce olmuştu yine aynı sorunlarr ,

gitti 5 gün sonra geldi

bende kesin ve net şekilde konuştum birdaha tekrarlanıra eğer bu davranış bu kada anlayışlı olmam dedim

benle bir sorunun varmı dedim : Hayır yok

o zman gerisini boşver biz hayatımıza evladımıza bakalım dedim tmm dedi

bu olay hazıran ayı gibi olmuştu

görümcemlerim ve eltilerim o dönemde sonra ne aradılar ne sordular

haliyle bende aramadım

iki bayram geçirdik normalde 1.bayram gün sabah 07,00 giderdm kv o gün orda olurdum

ramazan abayram sabahı gitmedim ama gün içerisinde bayramlaşmaya hepsine tek tek gittim

ama sonrasında ne aradılar ne sordular

arada oğlanın cebinden aralar oğlanla görüştüler ve yine oğlanı gönderirdim onlara

sonra kurban bayramın da sade kv gittim diğerlerine gitmedim beni arayıp sormayını ben niye arayayım

en son yılbaşı akşamı gittik oğlum çok ısrar etti diye

gittiğimde hiç birşey yokmuş gibi davrandılar

o gündüerde gitmiyorum

çünkü onların hepsi birden bana karşı tavır aldılar ve bunu sebepi anlamış değilimmm

işin ilginç tarafı bayramlarda annemler bile gitti bayrmlaşmaya ama sonrasın da hiç bir gelmedi annemde kesti aramayı

Ben kv olsun görümcelrim eltim hepsini çok seviyordum ve çok samimiydik

güya oğullarından çok severlerdi beni

her zaman yanımdalardı arkamdalarda

ama gördüm arkamdakileri

hiç umurmda değil ben hayatıma devam ediyorum beyimiz kendi bilir

insanlık yine bende kalsın deyip pazar gün öğleden sonra gönderceğim oğlunu görsün

eğer araya soğukluk girerse çocuğumun etkilenmesini istemiyorum görsün babasını (babası görmek için ne arar ne sorar )

canım benim sen elinden geleni yapmışsınki zaten,,ne çeşit insanlar varya anlam veremiyorum,,eşinin ailesine tepkini koy bence,,kusura bakma yasemin ama ailece şımarmışlar,,senin hiç bi saygısızlığın yokken sana mesafe koymaları yersiz,ailen biliyormu eşinin gittiğini peki,sen yeterince değer vermişsin şimdi elini eteğini iyice çek k.validenlerde dahilll anlasınlar hatalarını,,baban eşine bişey demiyormu bu hallerine peki

çocuğunu sakın babasından soğutma canım sonra onun psikolojisini toparlayamazsın gönder mutlaka arası kopmasın,,,şaşırdım ailesiyle bukadar samimiyken böle olmanıza,benimde görümcem var bi tane,eşimden iyidir derim hep abla gibi görürürm nazar değmesinden korkarım bende

yasom canım benim
okudum ve eşine çok kızdım
herkes bir alışkanlık bulup evden gidecek olursa her şeye huyum bu katlansın gözüyle bakılırsa oooooooooooooooo işin içinden çıkılmaz önce sen gider sen o adama hayatı zindan ederdin
bende anlamadım tam 13 yıllık evlilik iyi kötü seni öğrenmiş hatta ezberlemiş olmalı hani yeni olsanız diyeceğim ki birisinin gazına geliyor insan o kadar yıl ve emekten sonra karısının neyi yapacağını neyi yapmayacağını bilmez mi senin ailenle derdi ne bu kadar takıntı olacak kadar ne var bilemedim ha bizim aile niye bu kadar düzgün değil diye kafada kıskançlık varsa o ayrı (o da saçma aslında herkesin ailesi kendine:26:)
kafasında sürekli kuran insanla yaşamak çok zor canım seni anlayabiliyorum
ama eşin ailesinden bu kadar yüz bulmasa gelip gidip kalamaz canım
ama sen çok güçlü ayakları sağlam basan bir kadınsın bu tür tripler ve davranışlar seni üzer ve kızdırır ama asla yıkamaz sen moralini bozma canım

ay canm babam annem ablam çok konuştu

oğlum sen karıına çocuğunla ilgilen bunlar gereksiz şeyler

takma kafana dedilerrrr

adam sabit dediğim dedik

evet bizimkiler çok haddinden fazla değer verdikleri için böyle olduuu

inan bu yaptıklarını başka birine yapsa çoktan tekmeyi atarlardı

çıtırlarım hepiciğinize birden günaydddddddddddddddddııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın bebem

bizde öyleydik abla kardeş gibiydik

ama sonuç böyle oldu benim zoruma giden o ya

yok göndereceğimmm

ınternet fat yatırmamış

güya ben arayacağım ona niye yattırmadım fat. Diye tepkimi göstermemi bekliyor ama çok beklerrr

Pekiii yasmin kendine öz eleştiri yapıyormusun
ben ne yaptım diyeee
yani eşinin de haklılık payları olabilirmi
sence seninde hatalı olduğun noktalar varmı
gerek eşinle gerek ailesiyle alakalı

gayet iyiyim

ben elimden geleni yaptım

gerisi onunbileceği

evet bizim aile bağlarımız çok kıskanıyor tepkisini de böyle gösteriyor

sonuç o yok yanımda

herzaman ki gibi kendi ailem varrr

benim kayıp etcem hiçbirşeyim yokk

gayet yıkılmadım ayaktayım modundayımmm

artık hayatımda bahaneler yaratan biri istemiyorum

gerçeekten geri gelmek istiyorsa önce tedavi olacakkkkk takıntılarından kurtulacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…