günaydınnn canlarrr
nasılsınız hafta ortasııı bugünn
perş cuma yokum
2013ün son izninide aldım
iyiyim napimmmgünaydın
iyi cnm
neolsunnnn
sen nasılsınnnnn
günaydın canımmm ohhh eloşşla kocanla güzel tatil yapıp dinlenin ne güzelGünaydınnn canlarrr
nasılsınız hafta ortasııı bugünn
perş cuma yokum
2013ün son izninide aldım
günaydın kıslarrrr
nabersiniz
iyiyim napimmm
varmı bi gelişme
eşinle alakalı
aradımı yada geldimi eve
günaydın canımmm ohhh eloşşla kocanla güzel tatil yapıp dinlenin ne güzel
günaydın yasemin çok şükür iyiyimm sen nasılsınn
dün eve bi gittim bizimki
bağlamış mutfak önlüğünü
yemek yapıyooo
çok şaşırdım
yapmaz normalde
patates,biber kızartmış
çay demlemişş
bende 11 de yattım
o elayla oturdu
kaçta yattılar bilmiyorum
Dün eve bi gittim bizimki
bağlamış mutfak önlüğünü
yemek yapıyooo
çok şaşırdım
yapmaz normalde
patates,biber kızartmış
çay demlemişş
bende 11 de yattım
o elayla oturdu
kaçta yattılar bilmiyorum
yok cnm
ne arayan ne soran var
günaydın cnm
teş.
oh oh sende dinlenmişindir ne güzel
dün de ben annelerde yedim akşam yemeğimi sonra eve geldimmm
peki yasemin görümcelerinde mi bir şey demiyor,,,çok ilginç eşinin huyu ya insanın zoruna gider,,eş çocuk evde bırakılıp anasının evinde yatılırmı
ah ah canm bundan altı ay önce olmuştu yine aynı sorunlarr ,
gitti 5 gün sonra geldi
bende kesin ve net şekilde konuştum birdaha tekrarlanıra eğer bu davranış bu kada anlayışlı olmam dedim
benle bir sorunun varmı dedim : Hayır yok
o zman gerisini boşver biz hayatımıza evladımıza bakalım dedim tmm dedi
bu olay hazıran ayı gibi olmuştu
görümcemlerim ve eltilerim o dönemde sonra ne aradılar ne sordular
haliyle bende aramadım
iki bayram geçirdik normalde 1.bayram gün sabah 07,00 giderdm kv o gün orda olurdum
ramazan abayram sabahı gitmedim ama gün içerisinde bayramlaşmaya hepsine tek tek gittim
ama sonrasında ne aradılar ne sordular
arada oğlanın cebinden aralar oğlanla görüştüler ve yine oğlanı gönderirdim onlara
sonra kurban bayramın da sade kv gittim diğerlerine gitmedim beni arayıp sormayını ben niye arayayım
en son yılbaşı akşamı gittik oğlum çok ısrar etti diye
gittiğimde hiç birşey yokmuş gibi davrandılar
o gündüerde gitmiyorum
çünkü onların hepsi birden bana karşı tavır aldılar ve bunu sebepi anlamış değilimmm
işin ilginç tarafı bayramlarda annemler bile gitti bayrmlaşmaya ama sonrasın da hiç bir gelmedi annemde kesti aramayı
Ben kv olsun görümcelrim eltim hepsini çok seviyordum ve çok samimiydik
güya oğullarından çok severlerdi beni
her zaman yanımdalardı arkamdalarda
ama gördüm arkamdakileri
hiç umurmda değil ben hayatıma devam ediyorum beyimiz kendi bilir
insanlık yine bende kalsın deyip pazar gün öğleden sonra gönderceğim oğlunu görsün
eğer araya soğukluk girerse çocuğumun etkilenmesini istemiyorum görsün babasını (babası görmek için ne arar ne sorar )
canım benim sen elinden geleni yapmışsınki zaten,,ne çeşit insanlar varya anlam veremiyorum,,eşinin ailesine tepkini koy bence,,kusura bakma yasemin ama ailece şımarmışlar,,senin hiç bi saygısızlığın yokken sana mesafe koymaları yersiz,ailen biliyormu eşinin gittiğini peki,sen yeterince değer vermişsin şimdi elini eteğini iyice çek k.validenlerde dahilll anlasınlar hatalarını,,baban eşine bişey demiyormu bu hallerine peki
çıtırlarım hepiciğinize birden günaydddddddddddddddddııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çocuğunu sakın babasından soğutma canım sonra onun psikolojisini toparlayamazsın gönder mutlaka arası kopmasın,,,şaşırdım ailesiyle bukadar samimiyken böle olmanıza,benimde görümcem var bi tane,eşimden iyidir derim hep abla gibi görürürm nazar değmesinden korkarım bende
çıtırlarım hepiciğinize birden günaydddddddddddddddddııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canımcımmmm nasılsınçıtırlarım hepiciğinize birden günaydddddddddddddddddııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yasom canım benim
okudum ve eşine çok kızdım
Herkes bir alışkanlık bulup evden gidecek olursa her şeye huyum bu katlansın gözüyle bakılırsa oooooooooooooooo işin içinden çıkılmaz önce sen gider sen o adama hayatı zindan ederdin
bende anlamadım tam 13 yıllık evlilik iyi kötü seni öğrenmiş hatta ezberlemiş olmalı hani yeni olsanız diyeceğim ki birisinin gazına geliyor insan o kadar yıl ve emekten sonra karısının neyi yapacağını neyi yapmayacağını bilmez mi senin ailenle derdi ne bu kadar takıntı olacak kadar ne var bilemedim ha bizim aile niye bu kadar düzgün değil diye kafada kıskançlık varsa o ayrı (o da saçma aslında herkesin ailesi kendine:26:)
kafasında sürekli kuran insanla yaşamak çok zor canım seni anlayabiliyorum
ama eşin ailesinden bu kadar yüz bulmasa gelip gidip kalamaz canım
ama sen çok güçlü ayakları sağlam basan bir kadınsın bu tür tripler ve davranışlar seni üzer ve kızdırır ama asla yıkamaz sen moralini bozma canım
günaydın canımcımmm nasılsınnn
günaydın canımcımmmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?