Ya ev alacaz
eşim bugün araştırmaya başlıyo ama
şu anki semtten alacak sanırım
bende istemiyorum
hem çalıştığım yere yakın olsun hemde aileme diyorum
adam kararlı yaa
alacak evi çıldırcam vallaaa
eşşek gibi biliyor zorluğunu
hiç unutmuyorum otobüste tacize ugramıştım ilk yılmda
susarmıyım... Kafasına çantamı geçirdim polissss diye bagırdım birbirine kattım otobüsü
Akşamda anlattım böle böle diye
nolduuu yine kaldım otobüslerde
amannnnnnnnnnnnnnn
öncelikle hayırlı olsun hayatım ama elbette senin fikirlerin önemli o kadar yolu çeken sensin güzelim sanki kv bakıyor da ne oluyor annende bakar off sinir oldum yeminlen evin en küçük oğlu beni bildiğim bakkala ekmeğe gönderilirken sorun olur
ne alakası varmış küçük olmasıyla hergün anasının dibinde ne yapacakmış onun ki anada sen ağaç kovuğundan çıktın 3 saat ne yaa yazık değil mi zamanına o sürede evini toplar yemeğini yaparsın mis gibi olmadı ya ikisine yakın ya ikisine uzak olun ya senin işyerine çok yakın olsun ya da sana araba alsın canım sakın baştan aman ev olsun yeter deme canımcım biz öyle her sene her sene ev alan satan insanlar değiliz durum ortada bir kere ev alınıyor içine sinen beğendiğin en kolay ulaşımı olan varsın 140 yerine 170 olsun 1 sene daha sıkışıver ama gönlündeki olsun canım eşini de allem et kallem et kandır artık
saol canım hayırlısı bakalım şimdilil zamana bıraktım baktım olmadı arabayla gidip gelicemöncelikle hayırlı olsun hayatım ama elbette senin fikirlerin önemli o kadar yolu çeken sensin güzelim sanki kv bakıyor da ne oluyor annende bakar off sinir oldum yeminlen evin en küçük oğlu beni bildiğim bakkala ekmeğe gönderilirken sorun olur
Ne alakası varmış küçük olmasıyla hergün anasının dibinde ne yapacakmış onun ki anada sen ağaç kovuğundan çıktın 3 saat ne yaa yazık değil mi zamanına o sürede evini toplar yemeğini yaparsın mis gibi olmadı ya ikisine yakın ya ikisine uzak olun ya senin işyerine çok yakın olsun ya da sana araba alsın canım sakın baştan aman ev olsun yeter deme canımcım biz öyle her sene her sene ev alan satan insanlar değiliz durum ortada bir kere ev alınıyor içine sinen beğendiğin en kolay ulaşımı olan varsın 140 yerine 170 olsun 1 sene daha sıkışıver ama gönlündeki olsun canım eşini de allem et kallem et kandır artık
saol canım hayırlısı bakalım şimdilil zamana bıraktım baktım olmadı arabayla gidip gelicem
GörüşürüzzFıstıklar gidiyorum ben çalışmam lazımmmmm
öğleden sonra görüşürüzzzzz
öğlene kurufasulye bulgur pilavı tarhana var offf yaaaa
Görüşürüzz
Kuru fasülyenin yanına bulgur pilavı mı olur ya iyicee bombardımana uğrucann
Ne kadar kötü gerçekten..
Esnaflık yapanların alah yardımcısı olsun valla
eylül ayında yarım GÜN göndericem seneyede zaten anaokuluna gidicem allhın izniylekesinlikle yağmurcum araba en iyisi hem zaten kadın olarak evin temel işleri de sende onları da arada halledersin kızı kreşe göndermeyi düşünüyor musun?
Görüşürüzz
Kuru fasülyenin yanına bulgur pilavı mı olur ya iyicee bombardımana uğrucann
tünaydın canım nerelerdesin bakim hesap verrrtünaydınnn kızlarrr
Tünaydınnn kızlarrr
aferim sana sen diet falan yapamassınayy itiraf ediyorum akşam kan şekerim fena düştü elim ayağım titredi yemek hazırlarkennn çok yedimm bide sinema dönüşü eşim baklava şöbiyet kola almazmııı onuda götürdümmm.ne yeaptım kendime ben ya((((((((((((((
Bana benziyor oyuzden bunu seçtim, saçlar benziyor azcukamin canımmmm
kıss avatar değişmişşşş pek masum anam buda:))) senin cadılığına benzemiyor:))
Sen yemekten asla soğumazsınn götürr anamm götürrrrbizim aşçı işte iyice beni yemekten soğutmak için yapıyo sanırım:)
ayy itiraf ediyorum akşam kan şekerim fena düştü elim ayağım titredi yemek hazırlarkennn çok yedimm bide sinema dönüşü eşim baklava şöbiyet kola almazmııı onuda götürdümmm.Ne yeaptım kendime ben ya((((((((((((((
tünaydın canım nerelerdesin bakim hesap verrr
tünaydınnn canım nbrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?