• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Ya ev alacaz
eşim bugün araştırmaya başlıyo ama
şu anki semtten alacak sanırım
bende istemiyorum
hem çalıştığım yere yakın olsun hemde aileme diyorum
adam kararlı yaa
alacak evi çıldırcam vallaaa

öncelikle hayırlı olsun hayatım ama elbette senin fikirlerin önemli o kadar yolu çeken sensin güzelim sanki kv bakıyor da ne oluyor annende bakar off sinir oldum yeminlen evin en küçük oğlu beni bildiğim bakkala ekmeğe gönderilirken sorun olur:52::52::52::52:
ne alakası varmış küçük olmasıyla hergün anasının dibinde ne yapacakmış onun ki anada sen ağaç kovuğundan çıktın 3 saat ne yaa yazık değil mi zamanına o sürede evini toplar yemeğini yaparsın mis gibi olmadı ya ikisine yakın ya ikisine uzak olun ya senin işyerine çok yakın olsun ya da sana araba alsın canım sakın baştan aman ev olsun yeter deme canımcım biz öyle her sene her sene ev alan satan insanlar değiliz durum ortada bir kere ev alınıyor içine sinen beğendiğin en kolay ulaşımı olan varsın 140 yerine 170 olsun 1 sene daha sıkışıver ama gönlündeki olsun canım eşini de allem et kallem et kandır artık:23::23::23::23::23::23::23::23:

eşşek gibi biliyor zorluğunu
hiç unutmuyorum otobüste tacize ugramıştım ilk yılmda
susarmıyım... Kafasına çantamı geçirdim polissss diye bagırdım birbirine kattım otobüsü:27:
Akşamda anlattım böle böle diye
nolduuu yine kaldım otobüslerde
amannnnnnnnnnnnnnn

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

öncelikle hayırlı olsun hayatım ama elbette senin fikirlerin önemli o kadar yolu çeken sensin güzelim sanki kv bakıyor da ne oluyor annende bakar off sinir oldum yeminlen evin en küçük oğlu beni bildiğim bakkala ekmeğe gönderilirken sorun olur:52::52::52::52:
ne alakası varmış küçük olmasıyla hergün anasının dibinde ne yapacakmış onun ki anada sen ağaç kovuğundan çıktın 3 saat ne yaa yazık değil mi zamanına o sürede evini toplar yemeğini yaparsın mis gibi olmadı ya ikisine yakın ya ikisine uzak olun ya senin işyerine çok yakın olsun ya da sana araba alsın canım sakın baştan aman ev olsun yeter deme canımcım biz öyle her sene her sene ev alan satan insanlar değiliz durum ortada bir kere ev alınıyor içine sinen beğendiğin en kolay ulaşımı olan varsın 140 yerine 170 olsun 1 sene daha sıkışıver ama gönlündeki olsun canım eşini de allem et kallem et kandır artık:23::23::23::23::23::23::23::23:

Çok haklııııııı

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Fıstıklar gidiyorum ben çalışmam lazımmmmm

öğleden sonra görüşürüzzzzz

Ne alakası varmış küçük olmasıyla hergün anasının dibinde ne yapacakmış onun ki anada sen ağaç kovuğundan çıktın 3 saat ne yaa yazık değil mi zamanına o sürede evini toplar yemeğini yaparsın mis gibi olmadı ya ikisine yakın ya ikisine uzak olun ya senin işyerine çok yakın olsun ya da sana araba alsın canım sakın baştan aman ev olsun yeter deme canımcım biz öyle her sene her sene ev alan satan insanlar değiliz durum ortada bir kere ev alınıyor içine sinen beğendiğin en kolay ulaşımı olan varsın 140 yerine 170 olsun 1 sene daha sıkışıver ama gönlündeki olsun canım eşini de allem et kallem et kandır artık:23::23::23::23::23::23::23::23:
saol canım hayırlısı bakalım şimdilil zamana bıraktım baktım olmadı arabayla gidip gelicem

kesinlikle yağmurcum araba en iyisi hem zaten kadın olarak evin temel işleri de sende onları da arada halledersin kızı kreşe göndermeyi düşünüyor musun?
eylül ayında yarım GÜN göndericem seneyede zaten anaokuluna gidicem allhın izniyle

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy itiraf ediyorum akşam kan şekerim fena düştü elim ayağım titredi yemek hazırlarkennn çok yedimm bide sinema dönüşü eşim baklava şöbiyet kola almazmııı onuda götürdümmm.Ne yeaptım kendime ben ya:(((((((((((((((

ayy itiraf ediyorum akşam kan şekerim fena düştü elim ayağım titredi yemek hazırlarkennn çok yedimm bide sinema dönüşü eşim baklava şöbiyet kola almazmııı onuda götürdümmm.ne yeaptım kendime ben ya:(((((((((((((((
aferim sana sen diet falan yapamassın
akşam doğum gününe gittik orada bile yarım dilimin yarısını yedim,,,,aklıma geldide şimdi

:52::52::52::52:
amin canımmmm

kıss avatar değişmişşşş pek masum anam buda:))) senin cadılığına benzemiyor:))
Bana benziyor oyuzden bunu seçtim, saçlar benziyor azcuk :12:
bizim aşçı işte iyice beni yemekten soğutmak için yapıyo sanırım:)
Sen yemekten asla soğumazsınn götürr anamm götürrrr :27:
ayy itiraf ediyorum akşam kan şekerim fena düştü elim ayağım titredi yemek hazırlarkennn çok yedimm bide sinema dönüşü eşim baklava şöbiyet kola almazmııı onuda götürdümmm.Ne yeaptım kendime ben ya:(((((((((((((((

Sen hayatta kilo veremezsinnn hayattaaaa :60::60:

Back