Son zamanlarda bu konu benimde gündemimde bakalımmmm
Teşekkür ederim canımcımmm
Az önce aradı oğluşum
doktordan gelmişler ilaçları içmiş
ben okula gidicem demiş babasına
bnende konuştum evet gidicem ben okula diyor
bırakacak babası bakalım okulaaa
kızlar herkese günaydın
Zeliş burada az yağmur var hala yağsam mı yağmasam mı havasında
bugün 30 saat su kesecekler bizim burda
Allah sonumuzu hayır etsn
bu arada bende bugün İvedik'e gitcem sonunda
belli bir noktaya kadar var servis oradan tekrar biniyorum bir saat sürüyor oradanda iştee
alıştım gerçi 3 senedir ama böle annemde annem diye diretince sinirleniyorum yaa
günaydın babyyyyyyyyy
recep ivedik ne yaaaaaa gitme kızzzzzzzzzzz
bi eylül meselesine falan git
hem adamların odunluğundan bahsedip hem de gitmeyin yavrummmmm
Bi dükkan açmak ve onun başında durmak daha yorucu olur bence..
Amannn dediğim gibi kafasına koymuş..
Belki daha ilerde orayı satıp senin dediğini biraz daha ilerde yapabilirsiniz..
Tipik türk erkeği, benim dediğim olucakk diyo işte..
belli bir noktaya kadar var servis oradan tekrar biniyorum bir saat sürüyor oradanda iştee
alıştım gerçi 3 senedir ama böle annemde annem diye diretince sinirleniyorum yaa
sesini duyunca rahatlamışsındır biraz zelişimm
saol yasemincim dedimya alıştım koymuyo eskisi gibiiiyağmur
hakaten işin çok zor nedemek günlük 3 saat yolll
insanı mahveder yaaaa
allah yardımcın olsunnnnnnn
zor olmazdı canım algısı vergisi karı zararı kolay diil yaniiikesinlikle dükkan işletmek çok zor yorucu tatilin olmuyor sosyal hayat sıfırlanıyor
Dediğin gibi kendii kaçındııı..aynen öle lilcim
bende ehliyet alıp arabayla gidip gelmeye karar verdim
hakı b..kunu geçecek aldığım maaşın ama kendi kaşındı artık napim
Sosyal hayat bitt mii bunalır insannkesinlikle dükkan işletmek çok zor yorucu tatilin olmuyor sosyal hayat sıfırlanıyor
tabiki de yaşıyoruz biz kadınların ortak konuları bunlar biz neden annemde annem diye tutturma hakkına sahip değiliz ne farkımız var,biz ailem diyoruz onlar diyemiyor maalesefanlıyorum canım seniii
senin yaptığın fedakarlık karşısında onun bencilliği
ama yeni şeyler değil bunlar belki farklı konularda da olsa hepimiz yaşıyoruzzz
ısrar edicem ama baktım olmuyo dedim ya alıcam altından arabayı ohhh rahat rahat gidip gelicem otobandan arası 25 dk sürüyo düşün farkııaynen tipik türk erkeği ,illa kafasına koyduğunu yapacak .
Haklısın yagmurcum ,ya bi ev alınınca illa ömür boyu orda oturmak zorunda degilsin ki .
Sonra yine tasınırsınız .ama sen yinede ısrar ettt
Günaydınn babyyy salıı sallanır derler doğru mu öğretmenimmm
Evet lilililililili yarim salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişan cuma mübarek gün
kızlar ben çizim yapmaya geciorummm .ögleden sonra görüsürükkk sekerleerrrr
Bugün çok pasifim hiç sevmedm
varlıkla yokluk arasında my herattt
Günaydınn babyyy salıı sallanır derler doğru mu öğretmenimmm
Evet lilililililili yarim salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişan cuma mübarek gün
Atlayınnnn kızlarrrrrr haydiiii :122:
görüşürz yorma kendini canımkızlar ben çizim yapmaya geciorummm .ögleden sonra görüsürükkk sekerleerrrr
tabiki de yaşıyoruz biz kadınların ortak konuları bunlar biz neden annemde annem diye tutturma hakkına sahip değiliz ne farkımız var,biz ailem diyoruz onlar diyemiyor maalesef
ısrar edicem ama baktım olmuyo dedim ya alıcam altından arabayı ohhh rahat rahat gidip gelicem otobandan arası 25 dk sürüyo düşün farkıı
tabiki de yaşıyoruz biz kadınların ortak konuları bunlar biz neden annemde annem diye tutturma hakkına sahip değiliz ne farkımız var,biz ailem diyoruz onlar diyemiyor maalesef
ısrar edicem ama baktım olmuyo dedim ya alıcam altından arabayı ohhh rahat rahat gidip gelicem otobandan arası 25 dk sürüyo düşün farkıı
öyle canım iş oldumu kar mı zarar mı insanın ömrünü tüketirrrsaol yasemincim dedimya alıştım koymuyo eskisi gibiii
zor olmazdı canım algısı vergisi karı zararı kolay diil yaniii
hiç taraftar olmadım zaten
Dediğin gibi kendii kaçındııı..
Sende vakit kaybetmeden gir ehliyet sınavına cnm
Sosyal hayat bitt mii bunalır insann
eşşek gibi biliyor zorluğunuaklın yolu birrr yaniiiii
kesinlikle bunu eve girmeden önce belirtttt
ama şunu kesinlikle yapmalıyız
erkek milleti basit düşünüyor anladığını düşünüyoruz görüyor diyoruz ama öyle değil
sürekli söylemek gerekiyorrr
yaşadığın zorlukları anlat söylekiii kafasında yer etsinnnn
öyle canım iş oldumu kar mı zarar mı insanın ömrünü tüketirrr
ayy annemden biliyorum 30 yıl esnaflık yaptı doğru dürüst tatile gidemezdik ailecek,,soframız bile akşamları bezen hepimiz olamazdık babam beklerdi annem gelirdi akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?