aynen elada öle bu dönem çocuklar hep böle demekki.ama üzüldüğünü belli et konuşma küs anlasın hatasını...resmen intikam alıyorlar vefacım.allah yardımcın olsun canım yaaakızlar cuma akşamı yemekten sonra misafirliğe gittik eşimin kuzenine,,oğlum orda bana iki defa tokat attı biri bana bak onlarla konuşma benimle ilgilen diye yaptı ikincisi ise nedensizdi,,çok zoruma gitti eve geldim ağladım,,bu çocuk neden böyle yapıyor anlamıyorum sabahta beni babaanneme götürme diye yakama yapıştı,neden bana bunu yaptı anlamıyorum
aynen canım bi aksilik olmasa yeni aldım malum ay başında[sıze=3]hmm al bari iznini de bak eşinde ewdeymiş 3nüz vakit geçirirsiniz ewde[/sıze]
offfffff[sıze=3]haftaya cumartesi, yani 1 martta bademcik ve geniz eti alınacak..
Ve sünnette olucak aynı zamanda...
Doktor bademcik ameliyatıyla birlikte sünnet olmasının
bir sakıncası olmadığını söyledi..
Artık daha kolaymış, bu hafta okula göndermiyorum ewde şu an..
Ameliyattan önce hastalanmaması gerekiyor çünkü..
çarşamba günü doktor hastaneye getirin tahlillerini yapalım dedi..
Annem götürecek.. Ewime yakın bi özel hastane var orda yapılacak ameliyatı..
Zaten kulak burun boğaz doktoruna 2 senedir götürüyordum. Doktorumuzdan memnunuzz..
Bakalımm, ogün bayağı sitresli olucam..
Sünnette olacağı için, hastanede ki odasını süslücem..
Aklımda var bi şeyler bakalımm ...
Yaza doğruda, sünnet mevlütünü ve eğlencesini yapıcam allah'ın izniyle...[/sıze]
offfffff
hepsi bir arada agır olmazmı yavruma lil yaaaa
yaz gelseydide öle yaptırsaydın bare
daha çabuk iyileşirdiiii
bi de çogu doktor artık önermiyoo
bademcik ameliyatını
tabii seninkinin durumunu bilemem
yılda 10-15kereden fazla şişiyorsa aldırmak gerekir
çok geçmiş olsun
napcan izin kullanabilcenmi peki
lilicimmm geçmiş olsun canımmm inşallah kurtulur paşa nefes bile zor alıyordur o geniz etinden dolayıı,,ve çok sık hasta oluyorlar,biz sünneti 1,5 yaşındayken yaptırdık bitiklik vardı ozaman doktor önerdi çok şükür kolay geçiyor yavrunuda stresinle tedirgin etme kuzumm,,,ohh yazada allı şallı bir eğlenceniz olur inşallahHaftaya cumartesi, yani 1 martta bademcik ve geniz eti alınacak..
Bir sakıncası olmadığını söyledi..
Çarşamba günü doktor hastaneye getirin tahlillerini yapalım dedi..
Zaten kulak burun boğaz doktoruna 2 senedir götürüyordum. Doktorumuzdan memnunuzz..
Yaza doğruda, sünnet mevlütünü ve eğlencesini yapıcam Allah'ın izniyle...
aynen elada öle bu dönem çocuklar hep böle demekki.ama üzüldüğünü belli et konuşma küs anlasın hatasını...resmen intikam alıyorlar vefacım.allah yardımcın olsun canım yaaa
bide babane nasıl davranıyo acaba o da önemli tokatı falan nerden görüyo bu çocuk ya
aynen canım bi aksilik olmasa yeni aldım malum ay başında
umarım sıkıntı çıkmaz
baktım problem çıkarcaklar sıkarım bişiler napimmm....
benim fikrim yazı beklemeniz yönünde ama sen bilirsin canımm[sıze=3]cnm benim oğlanın sık sık hastalandığını söylüyordum burda..
Birde biz bu doktora 2 senedir götürüyoruz, artık bademcikleri aşşağıya kadar inmiş..
Akşamları geniz etinden zor nefes alıyor ve hırlıyor nefes alırken..
Doktor gerek görmese zaten bu kararı alamazdık..
Bir kez daha sünnet için bıçak altına yatmasını istemedim, 5 yaşında oldu zaten..
Doktor kaldırabilir, birçok çocuğa yapıyoruz bunu dedi..
Izin tabiki alamıcam, cumartesi ve pazar günü oğlumun yanında olucam, sonrada annem bakıcak ewde[/sıze]
daha bezmi takıyooo kızzzlilicimmm geçmiş olsun canımmm inşallah kurtulur paşa nefes bile zor alıyordur o geniz etinden dolayıı,,ve çok sık hasta oluyorlar,biz sünneti 1,5 yaşındayken yaptırdık bitiklik vardı ozaman doktor önerdi çok şükür kolay geçiyor yavrunuda stresinle tedirgin etme kuzumm,,,ohh yazada allı şallı bir eğlenceniz olur inşallah
küstüm canıumve haftasonu biyere götürmedim dozunda ilgilendim evde yalnız olunca benle kuzu oldu kuzu,,ben paşayla evde temzilik yapacam ha nerde cam sil perde yıka ütüle mutfak dolaplarını sil dün iş yaptım ara arada oynadım,şımardı sanırım iyice frenlemek gerektiğini anladım
akşam çok sıvı tüketti gündüz uyumayınca akşam erkenden de yatırdım 20,30 da bezi dolmuş kaymış üzeri başı sabah kalkarımki her yer çişşş banyoya koydum herşeyi akşama yığınla çamaşır var bana((
İnşaallah cnm, bi atlatalımda yaza yapıcaz bi şeyler Allah'ın izniyle...lilicimmm geçmiş olsun canımmm inşallah kurtulur paşa nefes bile zor alıyordur o geniz etinden dolayıı,,ve çok sık hasta oluyorlar,biz sünneti 1,5 yaşındayken yaptırdık bitiklik vardı ozaman doktor önerdi çok şükür kolay geçiyor yavrunuda stresinle tedirgin etme kuzumm,,,ohh yazada allı şallı bir eğlenceniz olur inşallah
küstüm canıumve haftasonu biyere götürmedim dozunda ilgilendim evde yalnız olunca benle kuzu oldu kuzu,,ben paşayla evde temzilik yapacam ha nerde cam sil perde yıka ütüle mutfak dolaplarını sil dün iş yaptım ara arada oynadım,şımardı sanırım iyice frenlemek gerektiğini anladım
akşam çok sıvı tüketti gündüz uyumayınca akşam erkenden de yatırdım 20,30 da bezi dolmuş kaymış üzeri başı sabah kalkarımki her yer çişşş banyoya koydum herşeyi akşama yığınla çamaşır var bana((
Hangi konuda yazı beklememiz, bademcik konusunda mı, sünnet konusunda mı_?benim fikrim yazı beklemeniz yönünde ama sen bilirsin canımm
çok geçmiş olsun sıkma canını
evet geceleri uyuttuğumda takıyorum canım şu 1-2 aydır çoğunlukla yapmıyor beze,,bağlıyorum canımm daha kaka problemini yeni aştık,,bahar gelsin havalar ısınsın iyice ona alıştıracağım şimdi artıkdaha bezmi takıyooo kızzz
4 yaşında değilmiydi
pek geç kalmışın canım bziim 2 sene önce bıraktık beziii
o bekleyiş insanı bitiriyor ben 1,5 yaşındayken ameliyat odasına verdiğimde nasıl bluzumu çekip ağlıyordu,,dua oku bol bol kuzum benimİnşaallah cnm, bi atlatalımda yaza yapıcaz bi şeyler Allah'ın izniyle...
Doktorumuzda kolat bi operasyon, siz panik yatmayın sakin olun lütfen dedi..
Doktor anlatınca benim yüzüm kızarmış farkında değilim..
Elimde değil napin, sitres yapıyorum..
Birde eski eşim felanda gelicek ve ailesi felan..
tabi annesin elinde değil anlıyorum,,ee napıcan oda babası iyide olsa kötüde olsa canımm yanında oalcakk ailesiyle mutlaka
Hangi konuda yazı beklememiz, bademcik konusunda mı, sünnet konusunda mı_?
Bademcik konusundaysa, bu ayda olması daha iyiymiş..
Sünnet konusunda diyorsan da, tekrardan bıöak altına yatmasını istemiyorum..
İnan onun sitresi yetiyor insana..
Allahın izniyle çabucak atlatırız inşallah..
Odasında uyutacaklarmış, ondan sonra ameliyata alıcaklarmış..
Ben nasıl dayannıcam bilmiyorum, ameliyat kapısından ayrılamıcam
Günaydın tatlışlarrrr
keyifler naasııl
günaydınnnnnnnnnNabersinizzz kızlarrrr
günaydın kızlarrrr,,iyi haftalar
lilicim maşallahhh sabah sabah formundasın yaşadığımız pztsi sendromu bize yetiyo bide sendrom yaratma bakalımmm
Kızlar ya bişi sorucam ütü alıcam dün baktım tefal baktım 370tl ye var benim istediğim ama başka önerisi olan varmı
benim şimdiki kullandığım bekonun pek açmıyo çok ugraştırıyo değiştirmek isitommm
çocuklar şımardığı zaman ilgi toplamak için bunları yaparlarkızlar cuma akşamı yemekten sonra misafirliğe gittik eşimin kuzenine,,oğlum orda bana iki defa tokat attı biri bana bak onlarla konuşma benimle ilgilen diye yaptı ikincisi ise nedensizdi,,çok zoruma gitti eve geldim ağladım,,bu çocuk neden böyle yapıyor anlamıyorum sabahta beni babaanneme götürme diye yakama yapıştı,neden bana bunu yaptı anlamıyorum
Haftaya cumartesi, yani 1 martta bademcik ve geniz eti alınacak..
Bir sakıncası olmadığını söyledi..
Çarşamba günü doktor hastaneye getirin tahlillerini yapalım dedi..
Yaza doğruda, sünnet mevlütünü ve eğlencesini yapıcam Allah'ın izniyle...
evet geceleri uyuttuğumda takıyorum canım şu 1-2 aydır çoğunlukla yapmıyor beze,,bağlıyorum canımm daha kaka problemini yeni aştık,,bahar gelsin havalar ısınsın iyice ona alıştıracağım şimdi artık
o bekleyiş insanı bitiriyor ben 1,5 yaşındayken ameliyat odasına verdiğimde nasıl bluzumu çekip ağlıyordu,,dua oku bol bol kuzum benim
günaydın
iyi teşekkürler senden nbr
günaydınnnnnnnnn
iyi senden nbrrrrrr
günaydınnnnnn n
tefal
burahar kazanlııı
çocuklar şımardığı zaman ilgi toplamak için bunları yaparlar
oy oy oy çok geçmiş olsun cnm
iyi düşümüsün hepsi çıksın arada
hiç birşey OLMAZ ALLAHIN İZNİYLEEE
PEK RAHAT EDERSİNNNNNNNN
günaydın kızlarr
günaydınnnnnnnnn bi kahve içip geldimmmmgünaydın.. Iyi haftalar herkese..
günaydınnnnnnnnn bi kahve içip geldimmmm
Vardın mı bacımm iş yerineee gell gelll yamacımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?