• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydın kızlarrrr,,iyi haftalar

lilicim maşallahhh sabah sabah formundasın yaşadığımız pztsi sendromu bize yetiyo bide sendrom yaratma bakalımmm:(
günaydın canımmm
heee gneee bana sardıııı
tipik lili işteeee
beni çok kıskanıyo napsınnn ugraşıyo:52::52::52::52::52::52:

iyiyim geldik gene kürkçü dükkanına
eşim bir hafta izinli evde elayla yatıyolar ne güzellll
Siz neden kışın izin kullnaıyosunuzz arkadaş, yaza neden kullanmıyonuzz :44:
günaydın kızlarrrr,,iyi haftalar

lilicim maşallahhh sabah sabah formundasın yaşadığımız pztsi sendromu bize yetiyo bide sendrom yaratma bakalımmm:(
Günaydınnnn, olmadığım günlerin acısını çıkartıyorumm :32:
günaydın canımmm
heee gneee bana sardıııı
tipik lili işteeee

Aslında çok sitresliyim benn sana sarıyom napimm :ssz:

Kızlar ya bişi sorucam ütü alıcam dün baktım tefal baktım 370tl ye var benim istediğim ama başka önerisi olan varmı
benim şimdiki kullandığım bekonun pek açmıyo çok ugraştırıyo değiştirmek isitommm

[sıze=3]siz neden kışın izin kullnaıyosunuzz arkadaş, yaza neden kullanmıyonuzz :44:[/sıze]
canımcım 2013 ün izinleri bunlar kullanamadık şimdi kullanıyoruz,bu seneninkiler daha duruyooo.bende iki gün kaldı perş.cumaya alım diyorum bende
[sıze=3]günaydınnnn, olmadığım günlerin acısını çıkartıyorumm :32:[/sıze]

[sıze=3]aslında çok sitresliyim benn sana sarıyom napimm :ssz:[/sıze]
attt bacım stresiniii atttt
stres topunum ben senin yaaa
harolaaaa

canımcım 2013 ün izinleri bunlar kullanamadık şimdi kullanıyoruz,bu seneninkiler daha duruyooo.bende iki gün kaldı perş.cumaya alım diyorum bende

Kızlar ya bişi sorucam ütü alıcam dün baktım tefal baktım 370tl ye var benim istediğim ama başka önerisi olan varmı
benim şimdiki kullandığım bekonun pek açmıyo çok ugraştırıyo değiştirmek isitommm
Tefal al, tefal en iyisi bencee :6:
attt bacım stresiniii atttt
stres topunum ben senin yaaa
harolaaaa

Anlatıcam şimdii cnmmm :25:

Neden kullanamamıştınız peki 2013 izinlerini, iş yoğunluğundan mı_?
Benim hiç başıma gelmediği için oyuzden soruyorum anlamam pekk ..

günaydın canımmm
heee gneee bana sardıııı
tipik lili işteeee
:))))baksana gelmediğim günlerin acısı diyo deli kısss:)))
aynen canım yaaa
dün gecede zaten nasıl ilgilendi
anne yatsın kızım işe gidcekkk
hadi ben sana masal antatim diyee
sabahta beni ugurladı kalktııı
ne güzel maşalllahhh
canım bende değiştirmek istiyorum biraz elim rahatlasın ,buhar kazanlı ütülerin ii olduğunu söylüyorlar kullananlar çevremde memnun phlips iyiymiş amma oda fiyat olarak sanırım biraz tuzluu

[sıze=3]neden kullanamamıştınız peki 2013 izinlerini, iş yoğunluğundan mı_?
Benim hiç başıma gelmediği için oyuzden soruyorum anlamam pekk ..
[/sıze]
7 gün tatile giderken aldık sonrada almak istedim vergi dönemiydi vermedi müdür normalde siliniyo bu sneye kalmıyo benimki ama müdür kullandırırım dedi bende şimdi alıyom.yogunluktan yani cnm alamadık.valla kışın kullanmak d aii oluyormuş gerçekten...

7 gün tatile giderken aldık sonrada almak istedim vergi dönemiydi vermedi müdür normalde siliniyo bu sneye kalmıyo benimki ama müdür kullandırırım dedi bende şimdi alıyom.yogunluktan yani cnm alamadık.valla kışın kullanmak d aii oluyormuş gerçekten...

Hmm al bari iznini de bak eşinde ewdeymiş 3nüz vakit geçirirsiniz ewde :16:

Back