Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlışlarrrr
keyifler naasııl
hoşgeldin kuzum nasıl oldun toparlandınmı biraz[sıze=3]nabersinizzz kızlarrrr[/sıze]
zayıflama yoluna girdim ama deme öle deemeeeee[sıze=3]günaydın bu avatar senin zayif halinnn[/sıze]![]()
zayıflama yoluna girdim ama deme öle deemeeeee
vericem kiloları fazla diil 6-7 kilo fazlam varrrrr
ne yüzüme vuruyon kızzzz
hoşgeldin kuzum nasıl oldun toparlandınmı biraz
iyiyim geldik gene kürkçü dükkanına[sıze=3]ver ver kilolarııı
Ben iyiyim işte, son iki tane iğnem kaldı :94::94:
Sen napıyonn[/sıze]
Günaydın tatlışlarrrr
keyifler naasııl
Nabersinizzz kızlarrrr![]()
günaydın canımmmgünaydın kızlarrrr,,iyi haftalar
lilicim maşallahhh sabah sabah formundasın yaşadığımız pztsi sendromu bize yetiyo bide sendrom yaratma bakalımmm![]()
iyiyim geldik gene kürkçü dükkanına
eşim bir hafta izinli evde elayla yatıyolar ne güzellll
aynen canım yaaakızınla keyfini çıkarsınlar bakalımm ne güzelll
Siz neden kışın izin kullnaıyosunuzz arkadaş, yaza neden kullanmıyonuzz :44:iyiyim geldik gene kürkçü dükkanına
eşim bir hafta izinli evde elayla yatıyolar ne güzellll
Günaydınnnn, olmadığım günlerin acısını çıkartıyorummgünaydın kızlarrrr,,iyi haftalar
lilicim maşallahhh sabah sabah formundasın yaşadığımız pztsi sendromu bize yetiyo bide sendrom yaratma bakalımmm![]()
günaydın canımmm
heee gneee bana sardıııı
tipik lili işteeee
beni çok kıskanıyo napsınnn ugraşıyo![]()
attt bacım stresiniii atttt[sıze=3]siz neden kışın izin kullnaıyosunuzz arkadaş, yaza neden kullanmıyonuzz :44:[/sıze]
canımcım 2013 ün izinleri bunlar kullanamadık şimdi kullanıyoruz,bu seneninkiler daha duruyooo.bende iki gün kaldı perş.cumaya alım diyorum bende
[sıze=3]günaydınnnn, olmadığım günlerin acısını çıkartıyorumm[/sıze]
[sıze=3]aslında çok sitresliyim benn sana sarıyom napimm[/sıze]
Tefal al, tefal en iyisi benceeKızlar ya bişi sorucam ütü alıcam dün baktım tefal baktım 370tl ye var benim istediğim ama başka önerisi olan varmı
benim şimdiki kullandığım bekonun pek açmıyo çok ugraştırıyo değiştirmek isitommm
attt bacım stresiniii atttt
stres topunum ben senin yaaa
harolaaaa
canımcım 2013 ün izinleri bunlar kullanamadık şimdi kullanıyoruz,bu seneninkiler daha duruyooo.bende iki gün kaldı perş.cumaya alım diyorum bende
:))))baksana gelmediğim günlerin acısı diyo deli kısss:)))günaydın canımmm
heee gneee bana sardıııı
tipik lili işteeee
beni çok kıskanıyo napsınnn ugraşıyo![]()
ne güzel maşalllahhhaynen canım yaaa
dün gecede zaten nasıl ilgilendi
anne yatsın kızım işe gidcekkk
hadi ben sana masal antatim diyee
sabahta beni ugurladı kalktııı
canım bende değiştirmek istiyorum biraz elim rahatlasın ,buhar kazanlı ütülerin ii olduğunu söylüyorlar kullananlar çevremde memnun phlips iyiymiş amma oda fiyat olarak sanırım biraz tuzluuKızlar ya bişi sorucam ütü alıcam dün baktım tefal baktım 370tl ye var benim istediğim ama başka önerisi olan varmı
benim şimdiki kullandığım bekonun pek açmıyo çok ugraştırıyo değiştirmek isitommm
7 gün tatile giderken aldık sonrada almak istedim vergi dönemiydi vermedi müdür normalde siliniyo bu sneye kalmıyo benimki ama müdür kullandırırım dedi bende şimdi alıyom.yogunluktan yani cnm alamadık.valla kışın kullanmak d aii oluyormuş gerçekten...[sıze=3]neden kullanamamıştınız peki 2013 izinlerini, iş yoğunluğundan mı_?
Benim hiç başıma gelmediği için oyuzden soruyorum anlamam pekk ..[/sıze]
7 gün tatile giderken aldık sonrada almak istedim vergi dönemiydi vermedi müdür normalde siliniyo bu sneye kalmıyo benimki ama müdür kullandırırım dedi bende şimdi alıyom.yogunluktan yani cnm alamadık.valla kışın kullanmak d aii oluyormuş gerçekten...