iştee ... Beni sinir etcek bı konu bulamadı herhalde ogun ama ıyı oldu esımde hiç boyle seyler yapmazdı ..
Gecen de abısını aramıs o sınır eltımım kocası varya onu ..
Bıdaha bu kızı uzersenız alırım onuda cıkıp gıderım bu evden dıye ..
Yavas yavas farkına varıyo
puahahahaha aama doğru söle pandamı dedin yoksa adınımı söledin eşininbende kp in yanında uzanmam da kv denin yanında uzanırım yani .hamilelikten öncede böyleydi yani.
Geçen hani tam sabah evden çıkarken bir anda gelmişlerdi ya kalmaya,o gün akşma eve döndügümde dedi ki kv : Pompişko sabah oturma odasındaki koltuklar birleşmişti ,niye birleştirdin ki? Dedi ..bende :
çünkü biz pandayla öyle sevioruz ,koltukları birleştirip her aksam uzanarak tv izlioruz dedim . Ama sen düzelt artık dedim .resmen surat ifadesi şu oldu kadının :
Bense :
toplam 8 10 kişiyiz zaten burada herkeste çok şükür çok ii anlaştıkkk
hele bi lilyana var uyuzun önde gideniiii
Bayılırsın kızlaraaaaa
puahahahaha aama doğru söle pandamı dedin yoksa adınımı söledin eşinin
sararım tabeeeelennn yine lilye sardın sennn
valla düşündümde bi an agzından kaçırdığını çok güldüm şimdi burdaaakız tabiki adını diorumm ,onların yanında hep adını söylerim pandanın. Hiç öyle canımlı cicimli pandalı konuşmam .
sararım tabeeee
odaaa hasta yatagından bana sarmıştıı
delüü karııı
işi gücü benim
çok kıskanılıyorum
hem hasta hemde yogundu bu aralar ama faceden devam ediyom laf sokmaya onla uğraşmayı sevommmmerak ettım valla yaa :44: Gelse de tanıssak
güle güle cnım iyice dinlen oğluşuma da ii bak okkızzzlarr ben gidiorum artıkkk , herkese ii haftasonlarrrrrııı
kendinize dikkat edin ,pazartesi tam kadro burda olalımmmm
ayyy saol canım benim o senin güzelliğin muckcanikom sen daha guzelsın avatarındakinden yaa :)
hehehehehe çatlauleynn atanacam bu sene bende 5 de evıme gıdecemm ..
Nasıl kıskandım suan sizi
hehehehehe çatla
5 de çıkıyorum da noluyooo canımm
6,30 da evde oluyorum
evim uzak epey buraya
bi servis bi otobüs değiştiriyorum
halim vahim
kısmet canım inşallah hepimzi hakettiğimiz yerlere gelirizoy kuzum şaka yapıyorum bılıyosun ınsallah daga ıyı yerlerde calısırsınız hatta hıc calısmaya ıhtıyacınız kalmaz ınsallah
Bende aynıyım sorma bı servıs bı otobus ama 7 de evde oluyorum ıste
kısmet canım inşallah hepimzi hakettiğimiz yerlere geliriz
öpüyorum kocaman hafta sonu faceden yazışalımm
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?