ilaç alınca kesiliyo boem ya benimki
ilaç alınca kesiliyo boem ya benimki
hafta sonu için planlarınız neler kıssslarrrr
Selam kızlarrrr
işle ilgili bir mevzuya canım sıkıldı ufaktan oysa ne güzel geçiyordu günüm
ama neyse takılmıcasm fazlaaaa
çekmecemde bisküvim varr bi çay alıp gelemmmm
sizlerdene var ne yokk bakimmm
hımmmm ilk ben gördüm heralde sorunu
bu akşam işlerimi toparlama istiyorum
aslında hava bütün hafta çok güzeldi İstanbulda bu yüzden
cumartesine miniatürk programı yaptım ama şimdi emin değilim sahabki hava durumuna göre hareket edicem artık
pazar benim oğlanın toplantısı var okulda oraya gideriz öğleden sonra kız kardeşim gelecek
al sana pazartesi olacak
takılma al çayını çorbanını önüne zelişşş boşver bak işine canım,,,haftasonu zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bende bu gewceden evin işi ileilgili tüm performansımı harcıyacağım sonra gündüzümü oğluma ayıracağım ne isterse onu yapmayı planlıyorum
ohhhh misssssss
valla şansşlı varya bizim bıcırıklarr
depelenip duruyoruzz onlar için
inşallah onlarda şansşlı hissediyordur,,şuan halinden pek memnun olmadığı için bende vizdan yapıyorum ister istemez tabimmm herşey onlar içinn
neden memnun değil seni mi istiyor yanında
evet canım sabahları babaanneye bırakmak artık işkence oldu bana ağlıyor gitmicem diye büyüdükçe aklı bana daha çok düşüyor,,kreşe vereyim diyorum havalar biraz ısınsın inş adapte olur sosyal olur diye
valla yarın babanem davet etti akşama oraya gideriz gündüzde perde yıkayıp cam silicem pazar günüde hava böle güzel olursa hayvanat bahçesine gideriz diyorum....aoç nehafta sonu için planlarınız neler kıssslarrrr
oyy senin için de çok zor olur o böyle davrandıkça
ama kreşe alışırsa rahat edersin biraz belki
hem sosyalleşmesini de sağlarsın
2,5 sene sabah 7 de kreşe bırakıp akşam 7 de aldımmm
zaman geçiyor evet ahh ahhhhh
valla yarın babanem davet etti akşama oraya gideriz gündüzde perde yıkayıp cam silicem pazar günüde hava böle güzel olursa hayvanat bahçesine gideriz diyorum....aoç ne
işte yavrular ordan oraya bizim gibi çalışır gibi hayatları geçiyor ,,bende k.valideme yakın olan bi kreş var oraya vereyim diyorum,,,sabahaları yine babaanneye bırakırım uyanıp kendine geldimi babaannesi bırakır,,sabah uyandığında hemen ayılmaz açılması lazımm bide bana eziyet ederse peşime düşerse bırakırken işede yetişemem,,servis dışında gitmem çok zor 20 km uzak,en azında hastalıkta bi durumda babaannesi gider alır diye düşünüyorumm
hafta sonu için planlarınız neler kıssslarrrr
Babaannenenin sürece dahil edilmesi hem seni rahatlatır hemde dediğin gibi çocuk biraz uyandıktan sonra gider canım
hakkınızda hayırlısı olur inşallahhh
şu konularına bakıyorum daaaaasen davet edersin de ben gelmezmiyim ...... Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?