iyiyim vefacımmmmmmm sen yapıyorsun nasılsın oğluşun seni bırakmaya dayanamıyor mu kuzular işte dün kızım sabah ağladı benim pzt.salı çarş. çok yoğun akşam geliyorum dün sabah kalkmış ben seninle hiç gündüz vakit geçiremiyorum diye ağladı bende okulu arayıp 3 saat izin aldım okulu yarım gün göndermedim bakıcısı gelene kadar oynadık nasıl içim acıdı yavruma
şu anda dünyada ki tek odak noktaları biziz yavrularımızın
günaydın kızçelerrrrrrrrrrr
nasılsınız bakem
yağmurcum helal olsun babana baba candır can
yasoooooooooo götürdün simitleri
myheart sabah sabah nasıl yedin kıymalı börek
of serenicim valla hepimiz aynı dertten müzdaribiz yavrularımızın bize ihtiyacı var kazandığımız paraya diil
onalr böel yapınca çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2:
iyiyim vefacımmmmmmm sen yapıyorsun nasılsın oğluşun seni bırakmaya dayanamıyor mu kuzular işte dün kızım sabah ağladı benim pzt.salı çarş. çok yoğun akşam geliyorum dün sabah kalkmış ben seninle hiç gündüz vakit geçiremiyorum diye ağladı bende okulu arayıp 3 saat izin aldım okulu yarım gün göndermedim bakıcısı gelene kadar oynadık nasıl içim acıdı yavruma
bende iyiyim tatlım şükür,,,aynen öyle içim acıyor öle yaptımı dayanamıyorummm küçükken daha kolay duruyordu,,büyüdükçe aklı daha çok erdikçe üzerime düşüyor,,iyi yapmışsın canımmm onlarr cannn
bizimde küçükken öleyDİİİİİİİİİİİİ şimdi istifini hiiiiiç bozmuyo ben geldim annem diyorum gel bi sarılıyım diyorum işim var diyooooben akşam annemin kapısını çalıyorum apartman kapısındayımm
hemen bir gürültü kopuyor anneeee diyee
hemen evin kapısına kadar geliyor anne anne diyee
ayyy daha ne denir kii
bizimde küçükken öleyDİİİİİİİİİİİİ şimdi istifini hiiiiiç bozmuyo ben geldim annem diyorum gel bi sarılıyım diyorum işim var diyoooo
dün bide gittiğimiz misafirlikten zor getirdim burda kalıcam diyo
offffffffffffff
bizimde küçükken öleyDİİİİİİİİİİİİ şimdi istifini hiiiiiç bozmuyo ben geldim annem diyorum gel bi sarılıyım diyorum işim var diyoooo
offffffffffffff
ay ben çok bozulurum kala kalırım herhal
bana şu anda tek ilgi göstren erkek oğlum çünküü
hazmedemem başka şeyler ona göreee
ya benimkide boynuma sarılıp annem gelmiş diye öpmüyor,,bazen oralı olmaz geldiğime bile,,,ama giderken kıyamet kopuyor işte
sabahları da bazı bazı yapıyor
bazen yapışıyor bırakmıyor bazen de anne bye byee
ay anne hoşçakal
akşam babası geliyor baba hoşbulduk diyorrr
ay dün akşamda babası öğretmiş ekmek yere düştüğünde üfleyip alnına koyup öpmeyi,,,düşen yere ne olsa üflüyor alnına koyuyor öpüyor,,,buna oyuncakları da dahil:))))
ne bilim aramızda çok farklı bir bağ varr
anlatılmaz yaşanırrr
bakamaya öpmeye doyamıyorum valla
bide yeni yeni cümleler kuruyor ölüyoruz gülmekten
dün mine hadi yemepe diyor koptum yaaa :)
çizgi film canım kardeşimden kesittt
hehehe :))oda güzelll ben çok seviyorum o çizgi filimi hele galip babaya bayılıyorum:)))
ay dün akşamda babası öğretmiş ekmek yere düştüğünde üfleyip alnına koyup öpmeyi,,,düşen yere ne olsa üflüyor alnına koyuyor öpüyor,,,buna oyuncakları da dahil:))))
sabahları da bazı bazı yapıyor
bazen yapışıyor bırakmıyor bazen de anne bye byee
ay anne hoşçakal
akşam babası geliyor baba hoşbulduk diyorrr
ay cnm benim daha yeni yeni seçiyo kelimelri pek tatlıdrı şimdine bilim aramızda çok farklı bir bağ varr
anlatılmaz yaşanırrr
bakamaya öpmeye doyamıyorum valla
bide yeni yeni cümleler kuruyor ölüyoruz gülmekten
dün mine hadi yemepe diyor koptum yaaa :)
çizgi film canım kardeşimden kesittt
ben giderken uyuyo oluyo eve geldiğinden kv şanslıyım yanii uyandırmaya kıyamam yaa kv gelsin çekeimya benimkide boynuma sarılıp annem gelmiş diye öpmüyor,,bazen oralı olmaz geldiğime bile,,,ama giderken kıyamet kopuyor işte
kala kalıyorum ama napim
Ay ben çok bozulurum kala kalırım herhal
bana şu anda tek ilgi göstren erkek oğlum çünküü
hazmedemem başka şeyler ona göreee
ay cnm benim daha yeni yeni seçiyo kelimelri pek tatlıdrı şimdi
ben giderken uyuyo oluyo eve geldiğinden kv şanslıyım yanii uyandırmaya kıyamam yaa kv gelsin çekeim
kala kalıyorum ama napim
of serenicim valla hepimiz aynı dertten müzdaribiz yavrularımızın bize ihtiyacı var kazandığımız paraya diil
onalr böel yapınca çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2:
o aslında seni çok özlüyordur ve senden intikam alıyordur kızım ben küçükken gelmem geciktiği zaman bakıcıdan benim kucağıma gelmez ya da bana bakmazdıbizimde küçükken öleyDİİİİİİİİİİİİ şimdi istifini hiiiiiç bozmuyo ben geldim annem diyorum gel bi sarılıyım diyorum işim var diyoooo
offffffffffffff
Günaydın baby
valla çok kolay olduu hooopp indrdim mideye
hiç pişman diillmmm
sende durumlar nasılll
moraller nasıl
az düzeldin miiii
moralim iyi baby adam akşam arkadaşlarıyla maç izlemiş geldi kızını biraz sevdi tabii ben öteki odada oturuyorum surat beş karış beni tuttuğu gibi odaya götürdü töbe yarabbim manyak mıdır nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?