Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

iyiyim vefacımmmmmmm sen yapıyorsun nasılsın oğluşun seni bırakmaya dayanamıyor mu kuzular işte dün kızım sabah ağladı benim pzt.salı çarş. çok yoğun akşam geliyorum dün sabah kalkmış ben seninle hiç gündüz vakit geçiremiyorum diye ağladı bende okulu arayıp 3 saat izin aldım okulu yarım gün göndermedim bakıcısı gelene kadar oynadık nasıl içim acıdı yavruma:14::14::14::14::14:
şu anda dünyada ki tek odak noktaları biziz yavrularımızın

bende iyiyim tatlım şükür,,,aynen öyle içim acıyor öle yaptımı dayanamıyorummm küçükken daha kolay duruyordu,,büyüdükçe aklı daha çok erdikçe üzerime düşüyor,,iyi yapmışsın canımmm onlarr cannn

günaydın kızçelerrrrrrrrrrr
nasılsınız bakem:32:
yağmurcum helal olsun babana baba candır can:34:
yasoooooooooo götürdün simitleri:52::52::52:
myheart sabah sabah nasıl yedin kıymalı börek :53:

Günaydın baby

valla çok kolay olduu hooopp indrdim mideye

hiç pişman diillmmm

sende durumlar nasılll

moraller nasıl

az düzeldin miiii

of serenicim valla hepimiz aynı dertten müzdaribiz yavrularımızın bize ihtiyacı var kazandığımız paraya diil
onalr böel yapınca çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2:

iyiyim vefacımmmmmmm sen yapıyorsun nasılsın oğluşun seni bırakmaya dayanamıyor mu kuzular işte dün kızım sabah ağladı benim pzt.salı çarş. çok yoğun akşam geliyorum dün sabah kalkmış ben seninle hiç gündüz vakit geçiremiyorum diye ağladı bende okulu arayıp 3 saat izin aldım okulu yarım gün göndermedim bakıcısı gelene kadar oynadık nasıl içim acıdı yavruma:14::14::14::14::14:

bende iyiyim tatlım şükür,,,aynen öyle içim acıyor öle yaptımı dayanamıyorummm küçükken daha kolay duruyordu,,büyüdükçe aklı daha çok erdikçe üzerime düşüyor,,iyi yapmışsın canımmm onlarr cannn

ben akşam annemin kapısını çalıyorum apartman kapısındayımm

hemen bir gürültü kopuyor anneeee diyee

hemen evin kapısına kadar geliyor anne anne diyee

ayyy daha ne denir kii :43::43::43::43::43::43:

ben akşam annemin kapısını çalıyorum apartman kapısındayımm

hemen bir gürültü kopuyor anneeee diyee

hemen evin kapısına kadar geliyor anne anne diyee

ayyy daha ne denir kii :43::43::43::43::43::43:
bizimde küçükken öleyDİİİİİİİİİİİİ şimdi istifini hiiiiiç bozmuyo ben geldim annem diyorum gel bi sarılıyım diyorum işim var diyoooo
dün bide gittiğimiz misafirlikten zor getirdim burda kalıcam diyo
offffffffffffff

Son düzenleyen: Moderatör:
bizimde küçükken öleyDİİİİİİİİİİİİ şimdi istifini hiiiiiç bozmuyo ben geldim annem diyorum gel bi sarılıyım diyorum işim var diyoooo
offffffffffffff

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ay ben çok bozulurum kala kalırım herhal

bana şu anda tek ilgi göstren erkek oğlum çünküü

hazmedemem başka şeyler ona göreee :47::47::47::47::47::47::47:

offffffffffffff

ya benimkide boynuma sarılıp annem gelmiş diye öpmüyor,,bazen oralı olmaz geldiğime bile,,,ama giderken kıyamet kopuyor işte

ay ben çok bozulurum kala kalırım herhal

ne bilim aramızda çok farklı bir bağ varr

anlatılmaz yaşanırrr

bakamaya öpmeye doyamıyorum valla

bide yeni yeni cümleler kuruyor ölüyoruz gülmekten

dün mine hadi yemepe diyor koptum yaaa :)

çizgi film canım kardeşimden kesittt :52::52::52::52::52:

ya benimkide boynuma sarılıp annem gelmiş diye öpmüyor,,bazen oralı olmaz geldiğime bile,,,ama giderken kıyamet kopuyor işte

sabahları da bazı bazı yapıyor

bazen yapışıyor bırakmıyor bazen de anne bye byee

ay anne hoşçakal

akşam babası geliyor baba hoşbulduk diyorrr :52::52::52::52::52::52:

ay anne hoşçakal

ay dün akşamda babası öğretmiş ekmek yere düştüğünde üfleyip alnına koyup öpmeyi,,,düşen yere ne olsa üflüyor alnına koyuyor öpüyor,,,buna oyuncakları da dahil:))))

anlatılmaz yaşanırrr

hehehe :))oda güzelll ben çok seviyorum o çizgi filimi hele galip babaya bayılıyorum:)))

ay dün akşamda babası öğretmiş ekmek yere düştüğünde üfleyip alnına koyup öpmeyi,,,düşen yere ne olsa üflüyor alnına koyuyor öpüyor,,,buna oyuncakları da dahil:))))

ay anne hoşçakal

anlatılmaz yaşanırrr

ay cnm benim daha yeni yeni seçiyo kelimelri pek tatlıdrı şimdi
ben giderken uyuyo oluyo eve geldiğinden kv şanslıyım yanii uyandırmaya kıyamam yaa kv gelsin çekeim

Ay ben çok bozulurum kala kalırım herhal

kala kalıyorum ama napim

of serenicim valla hepimiz aynı dertten müzdaribiz yavrularımızın bize ihtiyacı var kazandığımız paraya diil
onalr böel yapınca çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2::2::2:

aynen yağmurcum insanın vicdanı sızlıyor o sana öyle bakarken hafta sonları anne ikimizde tatiliz değil mi sen gitmiyorsun diye soruyor hep birlikte kahvaltı yapacağız diye seviniyor ben kahvaltıyı hazırladıktan sonra gidip babasını öpüp uyandırıyor birde böyle yapınca hiç dayanamıyorum

offffffffffffff
o aslında seni çok özlüyordur ve senden intikam alıyordur kızım ben küçükken gelmem geciktiği zaman bakıcıdan benim kucağıma gelmez ya da bana bakmazdı:ssz:

Günaydın baby

valla çok kolay olduu hooopp indrdim mideye

hiç pişman diillmmm

sende durumlar nasılll

moraller nasıl

az düzeldin miiii

moralim iyi baby adam akşam arkadaşlarıyla maç izlemiş geldi kızını biraz sevdi tabii ben öteki odada oturuyorum surat beş karış beni tuttuğu gibi odaya götürdü töbe yarabbim manyak mıdır nedir?:17::17::17::17:

Back