normalde lor ve beyaz peynir maydonozlu yaparım,,fırında yaparsam dil peyniri koyarım ama komşum çömlek peyniri getirmiş kayseriden onu kullanıcam onunlada süper tadı oluyor canım
bencede yemekli demek abes olurr yaaa,,,ayy az önce bi konu okumuştumm kadının eşinin patronu çaya çağırıyor sonra patron arıyo eşi yemeğe çağırıyormuş,,,davet edilen adamda eşini arıyo akşama yemek yapma patronun evine yemeğe davet liyiz diye,,gidiyorlar kadın çayla ağırlıyor yemek gok:))) aç olarak eve dönüyorlarrr ,,,sende işi sağlama al evinde ye yağmurcum
senin kocan öle 3 gün üstüste aynı şeyi yermi
benimki hayatta yems valla
bozulmuştur o diyeee
normalde lor ve beyaz peynir maydonozlu yaparım,,fırında yaparsam dil peyniri koyarım ama komşum çömlek peyniri getirmiş kayseriden onu kullanıcam onunlada süper tadı oluyor canım
biz geçen bir akaşdaşıma gittik çaya çağırmıştı bizi
evde de tıka basa yemiştik hatta yemek yoktu menemen yapmıştımm
bi pasta alıp gittik
oy oyyy arkadaş bi coşmuş tiramsular poğaça kek patates salatası daha nelerneler kuru pastal bide bizim yaş pastaa
ülen hiç bişey yiyemedmm
arkadaşdan da fırça yedim çaya hiç tok gelinir mi diye fırçaladı benii
heeee ben neysede annem babam var kızz rezillik vallabencede yemekli demek abes olurr yaaa,,,ayy az önce bi konu okumuştumm kadının eşinin patronu çaya çağırıyor sonra patron arıyo eşi yemeğe çağırıyormuş,,,davet edilen adamda eşini arıyo akşama yemek yapma patronun evine yemeğe davet liyiz diye,,gidiyorlar kadın çayla ağırlıyor yemek gok:))) aç olarak eve dönüyorlarrr ,,,sende işi sağlama al evinde ye yağmurcum
Yemek muhabbetlerine girişilmişşş
1 saat kadar önce çıktım dışarıya bir kaç bisküvi filan aldım
bir paketi çayla indirdim mideye
şuan yemek düşünmüyorum
afyet olsun babyy
biz bu kafayla zayıflayamayız heeee
aç gel kız de sendeşimdi ben çaya çağırıcam onu ama korkuyommm
öyle öyle katılıyorum
daha yaza vakit var nasılsammmm
birde tatilede ağustosta çıkarızzz zaten
şimdiden kasmayayım yani
aç gel kız de sende
ben yakın biriyse soaraım yemegemi gelceksiniz diye yada bak yemek yemeden gelin haaa diyeeee
doğru olan bu diilmi yaaa
az önce 2 kıymalı börek götüren sen değilmiydin laaabizim arkadaşım mayıs da düğünü varrr
benim fit olmam lazım lütfennnn
heeee ben neysede annem babam var kızz rezillik valla
ama normali şu aradığın kişi yabancı diil bana sorabilirdi yagmur yemekli mi geliceksiniz diye bende cvp verirdim ben sorarım
ama akşam oturması laaaa
aç gel kız de sende
ben yakın biriyse soaraım yemegemi gelceksiniz diye yada bak yemek yemeden gelin haaa diyeeee
doğru olan bu diilmi yaaa
bizim arkadaşım mayıs da düğünü varrr
benim fit olmam lazım lütfennnn
az önce 2 kıymalı börek götüren sen değilmiydin laaa
an önce diil canımm
öğle yemeğinin yanındaydı ooo
hahahayyyy şimdi sen ağırlayınca tok gelirsiniz diye düşündüm der bi çay yaparsın n::))alırsın bunun intikamınııııbiz geçen bir akaşdaşıma gittik çaya çağırmıştı bizi
evde de tıka basa yemiştik hatta yemek yoktu menemen yapmıştımm
bi pasta alıp gittik
oy oyyy arkadaş bi coşmuş tiramsular poğaça kek patates salatası daha nelerneler kuru pastal bide bizim yaş pastaa
ülen hiç bişey yiyemedmm
arkadaşdan da fırça yedim çaya hiç tok gelinir mi diye fırçaladı benii
tok açın halinden ne anlarr be zelişşşYemek muhabbetlerine girişilmişşş
1 saat kadar önce çıktım dışarıya bir kaç bisküvi filan aldım
bir paketi çayla indirdim mideye
şuan yemek düşünmüyorum
dil peynirininde benim oğlan çok seviyo çerez gibi yer,,,off heleki domates çorbasına misssofff vefaaa yaa ,bende aynen lorla beyazı karıstırp yaparımmm .
dil peynirli hiç yapmadım, ama dil peyniri aldıgımzda sanki çakma kaşar yiyormuşum gibi hissediorummtat vermior bana .
eski kaşarda çorbalara çok nefis oluyorr,çorbayıda az tuzlu yapıcam ,o kaşar tuzluya,tam dengelior .tavsiye ederim
evet sorabilrrrdii canımmheeee ben neysede annem babam var kızz rezillik valla
ama normali şu aradığın kişi yabancı diil bana sorabilirdi yagmur yemekli mi geliceksiniz diye bende cvp verirdim ben sorarım
ama akşam oturması laaaa
bak lokmalarını saymaya başlamışlar bilemmmm
bende sorarım vallaaa
hatta giderkende sölerim eğer yakın arkadaşımsaaa
bak yiyip geliyoruz bişey yapma
yada açız bişeyler yap derim yaniiii
gelene de sorarımaçmısınız diye önceden konuşuyorsak derim aç gelin hazırlık yapıcam derim misal
hıımmm o zaman senin ipin ucunu tutman gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?