Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

biz geçen bir akaşdaşıma gittik çaya çağırmıştı bizi

evde de tıka basa yemiştik hatta yemek yoktu menemen yapmıştımm

bi pasta alıp gittik

oy oyyy arkadaş bi coşmuş tiramsular poğaça kek patates salatası daha nelerneler kuru pastal bide bizim yaş pastaa

ülen hiç bişey yiyemedmm

arkadaşdan da fırça yedim çaya hiç tok gelinir mi diye fırçaladı benii

Yemek muhabbetlerine girişilmişşş

1 saat kadar önce çıktım dışarıya bir kaç bisküvi filan aldım

bir paketi çayla indirdim mideye

şuan yemek düşünmüyorum

normalde lor ve beyaz peynir maydonozlu yaparım,,fırında yaparsam dil peyniri koyarım ama komşum çömlek peyniri getirmiş kayseriden onu kullanıcam onunlada süper tadı oluyor canım

offf vefaaa yaa ,bende aynen lorla beyazı karıstırp yaparımmm .
dil peynirli hiç yapmadım, ama dil peyniri aldıgımzda sanki çakma kaşar yiyormuşum gibi hissediorumm tat vermior bana .

eski kaşarda çorbalara çok nefis oluyorr,çorbayıda az tuzlu yapıcam ,o kaşar tuzluya,tam dengelior .tavsiye ederim

şimdi ben çaya çağırıcam onu ama korkuyommm

heeee ben neysede annem babam var kızz rezillik valla
ama normali şu aradığın kişi yabancı diil bana sorabilirdi yagmur yemekli mi geliceksiniz diye bende cvp verirdim ben sorarım
ama akşam oturması laaaa

ama normali şu aradığın kişi yabancı diil bana sorabilirdi yagmur yemekli mi geliceksiniz diye bende cvp verirdim ben sorarım
ama akşam oturması laaaa

tatlım ev sahibi sormaz öyle yemekli mi geliceksiniz diye ,sormadn onun söylemesi gerekir bence .yemege beklirouz o zmn yagmur demesi lazım .

ama çayda olsa yanına bi pogaca felan yaapr o okadar da degilll

aç gel kız de sende
ben yakın biriyse soaraım yemegemi gelceksiniz diye yada bak yemek yemeden gelin haaa diyeeee
doğru olan bu diilmi yaaa

bende sorarım vallaaa

hatta giderkende sölerim eğer yakın arkadaşımsaaa

bak yiyip geliyoruz bişey yapma

yada açız bişeyler yap derim yaniiii

gelene de sorarımaçmısınız diye önceden konuşuyorsak derim aç gelin hazırlık yapıcam derim misal

bizim arkadaşım mayıs da düğünü varrr

benim fit olmam lazım lütfennnn

hıımmm o zaman senin ipin ucunu tutman gerek...

hahahayyyy şimdi sen ağırlayınca tok gelirsiniz diye düşündüm der bi çay yaparsın n::))alırsın bunun intikamınıııı
Yemek muhabbetlerine girişilmişşş

1 saat kadar önce çıktım dışarıya bir kaç bisküvi filan aldım

bir paketi çayla indirdim mideye

şuan yemek düşünmüyorum
tok açın halinden ne anlarr be zelişşş((
dil peynirininde benim oğlan çok seviyo çerez gibi yer,,,off heleki domates çorbasına misss
ama akşam oturması laaaa
evet sorabilrrrdii canımm

martta tutucam inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…