Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kv yemek yapamıyor mu

içini hazırlıyor ,fırına veriyor tatlım .
geçen arkdaslar lahmacun yedi ,bende dısardan kıyma yemeyim diye,corba icmistim ,bunu da aksam onların yannıda pandaya anlatınca ,bugun aradılar ,lahmacun yaptırıoruz diyeee ,öyle de düsüncelidir yaneee :33::33::33::33:

[sıze=3]bende iflas bayraklarını açtım şu an başım dönüyorr..

Kızlarrr ben çıkıyorummmm...
çok halsizimmmm yaaa offffff

görüşmek üzereeee :58::58::58::58::58::58:
[/sıze]
yarın formunda gel
öle atışmadan zaman geçmiyo
laflarım havada kalıyıoooo
cevap ver bana ataga geççç
iyileş de gel bakem

akşama bizde lahmacun varrr ,sizde neler varrrr hatunlarrrr:56::56::56::56::56::56:
bendede zeytin yağlı kabak temeğii,,peynrili makarna yapıcam yanına bide dereotlu yoğurtlu meze
Bende iflas bayraklarını açtım şu an başım dönüyorr..

Kızlarrr ben çıkıyorummmm...
Çok halsizimmmm yaaa offffff

Görüşmek üzereeee :58::58::58::58::58::58:

güle güle iice dinlennnn

bizde akşama belli değil bebek görmeye gidicez ama yemekli yemeksiz ayırt etmedik iş çıkışı geliriz dedim o da gelinime söleyim dedi eşimin teyzesi çalışıyo
napsakki evdemi yesek
yada arayıp desemmi olurmuki
yemekli gelcez demek

bence siz yinee temkinli gidin babyy

ne olur ne olmazzz

bizde akşama belli değil bebek görmeye gidicez ama yemekli yemeksiz ayırt etmedik iş çıkışı geliriz dedim o da gelinime söleyim dedi eşimin teyzesi çalışıyo
napsakki evdemi yesek
yada arayıp desemmi olurmuki
yemekli gelcez demek

bence yemekli gelcez demek sanki ayıp olur gibi yaa ,arayıp çaya gelicez denilir gibi geldiii .
bence siz biraz atıstırıp öyle gidin :44::44::44::44::44:

geçen arkdaslar lahmacun yedi ,bende dısardan kıyma yemeyim diye,corba icmistim ,bunu da aksam onların yannıda pandaya anlatınca ,bugun aradılar ,lahmacun yaptırıoruz diyeee ,öyle de düsüncelidir yaneee :33::33::33::33:

maşallah ince düşünmüşlerr ne güzellll

:52::52::52::52::52::53::53::53:

kv yanında olmanın faydaları işteeee

bide bepenmiyon kadını :10::10::10::10::10:

bence yemekli gelcez demek sanki ayıp olur gibi yaa ,arayıp çaya gelicez denilir gibi geldiii .
Bence siz biraz atıstırıp öyle gidin :44::44::44::44::44:
dimi ama annemler onlar her geldiğinde mutlaka yemek yapar
ama işte o sormayınca bende yemekli yemeksiz demedim yanii
dediğin gibi az atıştırırız olmazsaa

vefaaaaa peynirli makarnaya hangi çeşit peynir kullanıosunn tatlımm ??

farklı tatlar deneyebilirimmmmm:56:

normalde lor ve beyaz peynir maydonozlu yaparım,,fırında yaparsam dil peyniri koyarım ama komşum çömlek peyniri getirmiş kayseriden onu kullanıcam onunlada süper tadı oluyor canım

bence siz biraz atıstırıp öyle gidin :44::44::44::44::44:

bencede yemekli demek abes olurr yaaa,,,ayy az önce bi konu okumuştumm kadının eşinin patronu çaya çağırıyor sonra patron arıyo eşi yemeğe çağırıyormuş,,,davet edilen adamda eşini arıyo akşama yemek yapma patronun evine yemeğe davet liyiz diye,,gidiyorlar kadın çayla ağırlıyor yemek gok:))) aç olarak eve dönüyorlarrr ,,,sende işi sağlama al evinde ye yağmurcum

Back