kk dan bir arkadaş bulmuş avatarı aynı sen yagmur dedi bende baktım hakkaten ekledim güzel olmuş ama dimi valla koktum lil hergün akşam bi yerdeyiz annem gezmeye geldi ya eşimin akrabalarını geziyoz geç dönüyoz haliyle yıkanamadım.saçlar leş olmadı yarın kuaförde yıkatıcam yani o derece[sıze=3]o benden daha nazlı desem, bana kalmıyorr bişii[/sıze]
[sıze=3]bi sakin ol lennn
Hecc hallim yok biliyon mu halay çekemicemmm teyy teyyyyy[/sıze]
[sıze=3]gel beni zorla tenhada kıstır diyoo[/sıze]
[sıze=3]bu avatar ne lann aynı sana benziyorrr
Ve ayrıca neden kaç gündür koktunn ne kadar pissinnn[/sıze]
[sıze=3]hiç sormaaaa yaaa amannnnn[/sıze]
eline su dökemem hacı:)))
hergün şu bebek gelişim yerini okuyorum kızzzBöyle misinnn
Tatlışımm sende kendine ii bakk, görüsürükkk yrnnn inş.!!
yasemin rica ediyorum senin şu mesai bitiş saatin geldiğinde habersizce çık yahuu psikolojim bozuluyo,,ikindi olduğuna sevinemiyorum arkadaşımmmmm
Hmmm serinimonun kociş niden durmuyii ewdeekuzu boem evine taşınacak mutfak dolap tezgah için bizden fikir aldı
yağmurun yarın misafirleri var telaşı çok k.valideyi şutladı anası babası yanında
myheart habire yeme ile meşgul dün İskender kebap bugün yoğurtlu makarna
pompişkom geçen bi morga gitti ölçüm yapmak için birazcık tırstı yavrucak
serinimonun kocişi hiç evde oturmuyor akşamları gez gez aynı
yaseminde aynı saatt 4 deyince tüyüyo (oda benim gibi kilo problemi yaşıyomuş ammma çocukluktan gelen bi genmiş onların sülalesinde,,,çok şükür benimkisi öle değil kalıcı,,geçici geçici:)))
bende k.val,ide sen gibi dökülüyorrr hasta benim oğluşa zor bakıyor aklım onlarda
OYYY ÖZET GEÇMEK ZORMUŞŞŞ MYHEART TEBRİK EDİYOM BACIM BEN SENİİİ:)))
Doğruu ezersin senn beniiiiisen kısılırsın bu gidişleeeeeeeeee
ben kıstırırım senıııııı
Yarın kuaförde neden yıkatıyosunn :44:kk dan bir arkadaş bulmuş avatarı aynı sen yagmur dedi bende baktım hakkaten ekledim güzel olmuş ama dimi valla koktum lil hergün akşam bi yerdeyiz annem gezmeye geldi ya eşimin akrabalarını geziyoz geç dönüyoz haliyle yıkanamadım.saçlar leş olmadı yarın kuaförde yıkatıcam yani o derece
kk dan bir arkadaş bulmuş avatarı aynı sen yagmur dedi bende baktım hakkaten ekledim güzel olmuş ama dimi valla koktum lil hergün akşam bi yerdeyiz annem gezmeye geldi ya eşimin akrabalarını geziyoz geç dönüyoz haliyle yıkanamadım.saçlar leş olmadı yarın kuaförde yıkatıcam yani o derece
Lilyana lilyana acıyorum sana lilyana değil de 4 bacaklı dana teyyyyy teyyyyy teyyyyy hoppppaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92:
ben 3.günü aynı saçı kullanamam mümkün değil zeytinyağı olurrr çok yağlı benim saçımmm
Lilyana lilyana acıyorum sana lilyana değil de 4 bacaklı dana teyyyyy teyyyyy teyyyyy hoppppaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92:
sus kız pis mi diyon sen bana[sıze=3]hmmm serinimonun kociş niden durmuyii ewdee
Hamile haliyle morga ne işi var onun heyy allahımmm :26:
Yasminn kilolar aldı başını gidiyor zatenn..
Myheart ha bire yesinn zatennnn
Beom nereye taşınıyorrr yaww :26:[/sıze]
[sıze=3]doğruu ezersin senn beniiiii[/sıze]
[sıze=3]yarın kuaförde neden yıkatıyosunn :44:
Ewinde yap bu akşam banyonuu 5 defa şampuanla kafanı anca paklanırsınnn
Annenlerle nasıl geçiyorr, ana yemeği demiii[/sıze]
40 fırın ekmek yemen lazım benim hakkımdan gelmek için hain dondom seniiii[sıze=3]şu iflasım yoksaa ben senin hakkından gelirdimm yawrummm[/sıze]
hergün şu bebek gelişim yerini okuyorum kızzz
bak ne diyi cinsellikte farklı pozisyonlar deneyebilirmişin puahhahahahahaah
Tatile geldi kadın tabiii, hzimet edicenn anneciğineesus kız pis mi diyon sen bana
hastasın falanda performans ii altta bişi yazdım sana gördünmüüüü
ana yemegi daha yiyemedim kadın geziyo dün görümcemdeydik yemekte bugün eşimin teyzesine bebek görmeye gidicez yarında sanırım gidiyolar ama umarım bana bi kıyak geçerde akşmaki misafirlerin yemegini halleder
kadın diyoki ben tatile geldim buraya
az evi temizledi bugün okadar
40 fırın ekmek yemen lazım benim hakkımdan gelmek için hain dondom seniiii
bak bakk demek ki cinsellik konusunda algıda seçicilik yaşıorsunnn bebeeeem
amann biz uzun süredir kardeşe bagladık
kv ve kp de hala bende ztennn
sus kız pis mi diyon sen bana
hastasın falanda performans ii altta bişi yazdım sana gördünmüüüü
ana yemegi daha yiyemedim kadın geziyo dün görümcemdeydik yemekte bugün eşimin teyzesine bebek görmeye gidicez yarında sanırım gidiyolar ama umarım bana bi kıyak geçerde akşmaki misafirlerin yemegini halleder
kadın diyoki ben tatile geldim buraya
az evi temizledi bugün okadar
kız gözüm takıldı napim göz bu yaneeee
Bak bakk demek ki cinsellik konusunda algıda seçicilik yaşıorsunnn bebeeeem
Amann biz uzun süredir kardeşe bagladık
Kv ve kp de hala bende ztennn
Biri cinsellik mi dedii..
işin kötüsü canım çikolata bile istemiyorr :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?