Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Allah sabır versin baby ne diimm

kelin ilacı olsa kendi başına sürermişş

bana bi sayfa destan yazmayı bilyordun dimi

toplan bakemmm

canımsın o yazdıklarımı hergün kendime daha sabahtan kalkıp tekrar ederim zaten yazsam mı diye düşündüm ama sizin moral vereceğinizi ve destekleyeceğinizi bildiğimden yazdım iyi ki de yazmışım

ahhh boem ben zaten herşeyi onsuz bir güzel yapıyorum ben an azından akşamları evde kızıyla ve benimle olsun istiyorummm
hepimizin ayrı dertleri var işte benimkide antisosyal ya bi arkadaş var hadi oraya gidelim yok tv izlicem yok yatıcam.eşimin ev arkadaşının eşi doğum yaptı bebe kocaman oldu daha ona gitmedik.okuldan bir çift daha evlendi bizim gibi onunda kızı var,gidip gelelim arkadaşlık ederiz bak yakınız adamlada arkadaşlardı okuldayken yok gitmiyor bi yere adam evcil yaaa
bende bu durumdan müzdaribim
ortası yokmu bu modellerin ya

maşallah canım tebrik ederim çok iyi düşünmüşsün sen aslında kredi kartı akıl karı değil ama işte

anacım ortası olmuyor demek ki biz dengeli olunca dengesiz oluyorlar demek ki

canımsın o yazdıklarımı hergün kendime daha sabahtan kalkıp tekrar ederim zaten yazsam mı diye düşündüm ama sizin moral vereceğinizi ve destekleyeceğinizi bildiğimden yazdım iyi ki de yazmışım

yazcan tabiii

bazen taş olsa çatlıyor babyy

ne yapcaksın inan bana eş dost bir yana biz neden evleniyoruzz

bi şeyler eksik ki tamamlamak için

ama tekrar eksik kalıyor bazen iştee

herkes de ayrı model var desene

ahhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…