Allah sabır versin baby ne diimm
kelin ilacı olsa kendi başına sürermişş
bana bi sayfa destan yazmayı bilyordun dimi
toplan bakemmm
keşke yağmurcum keşke canım sıkılmadı kız inannır mısın sırf uzaklaşır diye taşındım yeni yerde yeni adamlar buldu kendine
hepimizin ayrı dertleri var işte benimkide antisosyal ya bi arkadaş var hadi oraya gidelim yok tv izlicem yok yatıcam.eşimin ev arkadaşının eşi doğum yaptı bebe kocaman oldu daha ona gitmedik.okuldan bir çift daha evlendi bizim gibi onunda kızı var,gidip gelelim arkadaşlık ederiz bak yakınız adamlada arkadaşlardı okuldayken yok gitmiyor bi yere adam evcil yaaaahhh boem ben zaten herşeyi onsuz bir güzel yapıyorum ben an azından akşamları evde kızıyla ve benimle olsun istiyorummm
Valla eşim bu konuda bana çok uydu kredi kartı yok dedim nakit harcayacaz dedim ok dedi
giyinmeyi sever şimdi yelek istedi şu şişmelerden onu alıcam bi de bayanı nakit alınca kötü oluyo işte
alışverişe gidiyoruz elaya al eşime al bana al hooop 200 lira bir parça bişi zor ama alıştık ya kartsız hayat çok hoş
hepimizin ayrı dertleri var işte benimkide antisosyal ya bi arkadaş var hadi oraya gidelim yok tv izlicem yok yatıcam.eşimin ev arkadaşının eşi doğum yaptı bebe kocaman oldu daha ona gitmedik.okuldan bir çift daha evlendi bizim gibi onunda kızı var,gidip gelelim arkadaşlık ederiz bak yakınız adamlada arkadaşlardı okuldayken yok gitmiyor bi yere adam evcil yaaa
bende bu durumdan müzdaribim
ortası yokmu bu modellerin ya
canımsın o yazdıklarımı hergün kendime daha sabahtan kalkıp tekrar ederim zaten yazsam mı diye düşündüm ama sizin moral vereceğinizi ve destekleyeceğinizi bildiğimden yazdım iyi ki de yazmışım
konuşmuyoruz derken komple iltişimi kesmiyoruz tabii canımm gerekli konuları konuşuyoruz mesafeli oluyor anlayacağın
yemek yapmam kendimiz ne yiyeceksek onuı yaparım
oda kendisi yapar yada benim yaptığımdan yerrr :))))
ütüsünü bilem yapmam bazennnnn
biz pek kavga etmeyiz küseriz sadeceeee
herkes de ayrı model var desene
ahhh ahhhh
sorma canım hepsi başka başkaaaa
zeliş sizin orda hava nasıll??
burasının maşaallahı var bugünn
ayy ben geldim herkes ditmiş,,,gece kombiyi 23,4 e aldım çok az yanmış ev 23 derece içerisi ya,,bu hafta çok sıcakkk
evet
bizde dün yakmamaıştk bile diyebilirim ama oğluş banyo yapınca yaktım üşümesin kuzucumm
evet
bizde dün yakmamaıştk bile diyebilirim ama oğluş banyo yapınca yaktım üşümesin kuzucumm
bizim burası da öyle öğrenciler kısa kollu ile geziyor hatta ama akşam ayaklarım üşüyor benim yoksa evin içi çok iyi bizde de
bizimkide hamam a gidelim diyor havuzu pek sevdi termalii,,ama haftasonuna ben hasta olurum kesin gidemeyizzz
bizimkide hamam a gidelim diyor havuzu pek sevdi termalii,,ama haftasonuna ben hasta olurum kesin gidemeyizzz
burda hava güzel
ama ne hikmetse üşüyorummmmmm
sankim sankim aşağıda lililililili yarimmmmmmmmmmmmmiiii gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?