kredı kartı kullandığımızı süreçe böleeeeee
acabaaaaaa
yuh be ne kısss
şirket mi işletiyonnnnnn
kız o aile danışmanına falan gider mi adam aile sırrı falan diye hiçbirşey anlatmaz bana da anlattırmaz sanki polat le eşi gidiyor aile danışmanına
eeee baby sonuç nereye gidecek böyleee
valla gittiği yere kadar canımcım şimdilik bende sabır var elbette limiti var bakalım limit dolunca ne olacak sürekli geleceği düşünmekten önüme bakamaz oldum ders alır anlar diye düşünüyor ve umut ediyorum yoksa Allah'a şükür ekonomik özgürlüğüm var hiç kimseye muhtaç değilim eşimi seviyorum ama kızımı çok çok daha fazla seviyorum ona odaklı düşünüyorum o olmasaydı ve bu sorunları yaşasaydık belki yine dayanırdım ama belki de hiç çekmezdimm sonuç bakalım ne olacak Allah hakkımızda hayırlı olanı versin
sadece 3 kişi geçinmeye çalışuyoruz o kadar
Ne sırrı kızzzz
nasıl sırlarınız varrr öleee
nasıl bir hayat yaşıyosunuz kiiii
valla gittiği yere kadar canımcım şimdilik bende sabır var elbette limiti var bakalım limit dolunca ne olacak sürekli geleceği düşünmekten önüme bakamaz oldum ders alır anlar diye düşünüyor ve umut ediyorum yoksa allah'a şükür ekonomik özgürlüğüm var hiç kimseye muhtaç değilim eşimi seviyorum ama kızımı çok çok daha fazla seviyorum ona odaklı düşünüyorum o olmasaydı ve bu sorunları yaşasaydık belki yine dayanırdım ama belki de hiç çekmezdimm sonuç bakalım ne olacak allah hakkımızda hayırlı olanı versin
allah sabır versin baby ne diimm
kelin ilacı olsa kendi başına sürermişş
bana bi sayfa destan yazmayı bilyordun dimi
toplan bakemmm
eeeee işte insan bazennnnnnn
sabırına gücüne yenik düşüyorrrrr tatlım
kız o aile danışmanına falan gider mi adam aile sırrı falan diye hiçbirşey anlatmaz bana da anlattırmaz sanki polat le eşi gidiyor aile danışmanına
Allah hepimize sabır versin
Sabrın sonu selamettir diyer umutlarımı çoğaltalımm
aminnnnnnnnnnnnn
zelişşş sayfaları birinde
1-2 ay konuşmayız falan demişsiin hakkatten mii dedim amaa
kızzz az bilem dedimm öyle diyim sanaaaa
o inat ben inatttt
herkes kendi kafasına göre takılır :))))))))))))))))
Valla eşim bu konuda bana çok uydu kredi kartı yok dedim nakit harcayacaz dedim ok dedi
giyinmeyi sever şimdi yelek istedi şu şişmelerden onu alıcam bi de bayanı nakit alınca kötü oluyo işte
alışverişe gidiyoruz elaya al eşime al bana al hooop 200 lira bir parça bişi zor ama alıştık ya kartsız hayat çok hoş
bravo eşineee ama işte birden elinden çıkınca para bir garip oluyo dimiii
alışmışız herşeyi taksitle almaya nakit para taşımıyorum bile yanımda çok az olur genelde :)))))
benimde eşim küser işte hatta yatagını ayırır hemen trip yapmayı çok severkızzz az bilem dedimm öyle diyim sanaaaa
o inat ben inatttt
herkes kendi kafasına göre takılır :))))))))))))))))
o nasıl bişey öyle yaa
oğlan bu durumda ne yapıyorrr
Valla eşim bu konuda bana çok uydu kredi kartı yok dedim nakit harcayacaz dedim ok dedi
giyinmeyi sever şimdi yelek istedi şu şişmelerden onu alıcam bi de bayanı nakit alınca kötü oluyo işte
alışverişe gidiyoruz elaya al eşime al bana al hooop 200 lira bir parça bişi zor ama alıştık ya kartsız hayat çok hoş
bi süre sonra sıkılır merak etme
konuşcak bişi kalmayınca
serenımocum,
sende onsuz bıseyler yapmayı arttırsan....
yanı araya gıren mesafeyı ıyıce hıssettırsen....
keşke yağmurcum keşke canım sıkılmadı kız inannır mısın sırf uzaklaşır diye taşındım yeni yerde yeni adamlar buldu kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?