Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

kız o aile danışmanına falan gider mi adam aile sırrı falan diye hiçbirşey anlatmaz bana da anlattırmaz sanki polat le eşi gidiyor aile danışmanına

ne sırrı kızzzz

nasıl sırlarınız varrr öleee

nasıl bir hayat yaşıyosunuz kiiii

eeee baby sonuç nereye gidecek böyleee

valla gittiği yere kadar canımcım şimdilik bende sabır var elbette limiti var bakalım limit dolunca ne olacak sürekli geleceği düşünmekten önüme bakamaz oldum ders alır anlar diye düşünüyor ve umut ediyorum yoksa Allah'a şükür ekonomik özgürlüğüm var hiç kimseye muhtaç değilim eşimi seviyorum ama kızımı çok çok daha fazla seviyorum ona odaklı düşünüyorum o olmasaydı ve bu sorunları yaşasaydık belki yine dayanırdım ama belki de hiç çekmezdimm sonuç bakalım ne olacak Allah hakkımızda hayırlı olanı versin

Allah sabır versin baby ne diimm

kelin ilacı olsa kendi başına sürermişş

bana bi sayfa destan yazmayı bilyordun dimi

toplan bakemmm

sadece 3 kişi geçinmeye çalışuyoruz o kadar

Ne sırrı kızzzz

nasıl sırlarınız varrr öleee

nasıl bir hayat yaşıyosunuz kiiii

devlet sırrııııı

aynen cnm

allah büyük

bir gün olur bizim de yüzümüz gülerrr

Valla eşim bu konuda bana çok uydu kredi kartı yok dedim nakit harcayacaz dedim ok dedi
giyinmeyi sever şimdi yelek istedi şu şişmelerden onu alıcam bi de bayanı nakit alınca kötü oluyo işte
alışverişe gidiyoruz elaya al eşime al bana al hooop 200 lira bir parça bişi zor ama alıştık ya kartsız hayat çok hoş

bravo eşineee ama işte birden elinden çıkınca para bir garip oluyo dimiii

alışmışız herşeyi taksitle almaya nakit para taşımıyorum bile yanımda çok az olur genelde :)))))

bravo eşineee ama işte birden elinden çıkınca para bir garip oluyo dimiii

alışmışız herşeyi taksitle almaya nakit para taşımıyorum bile yanımda çok az olur genelde :)))))

kızzz az bilem dedimm öyle diyim sanaaaa

o inat ben inatttt

herkes kendi kafasına göre takılır :))))))))))))))))
benimde eşim küser işte hatta yatagını ayırır hemen trip yapmayı çok sever
ama ben hiç küs kalamam hemen barışırım
aslında hatlıysa az küsmek iidir

o nasıl bişey öyle yaa

oğlan bu durumda ne yapıyorrr

konuşmuyoruz derken komple iltişimi kesmiyoruz tabii canımm gerekli konuları konuşuyoruz mesafeli oluyor anlayacağın

yemek yapmam kendimiz ne yiyeceksek onuı yaparım

oda kendisi yapar yada benim yaptığımdan yerrr :))))

ütüsünü bilem yapmam bazennnnn

biz pek kavga etmeyiz küseriz sadeceeee

tebrik ederizzz tatlımmmm seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…