Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh şu ödülller :)))zaten bi bavul kırtasiye malzemesi var evde arada onlardan çıkartıp ödül olarak veriyorum,annem kırtasiyeciydi benim ,geçen sene kapattı dükkanı biraz mallardan ayırdık kendimize gerisini çocuk esirgeme kurumuna bağışladı canım annem
nedemekkkk
ödülle bu işler çözülürr bence
kırtasıyeden aldığın gülen yüz çıkartmaları araba çıkartmaları alıp her yaptığı düzgün davranışlar için bunları yaptığı resimlere yapıştırabılırsınnnnn
evet kıss çocukları biraz daha iyi bu konuda
deneyeceğim bakalımmmm
zillii yaaatatil dönüşü işe başlamandan kaynaklı olabilir belkii
çok zor yaaa
allah sabır versinnn
az daaa bizeee gönderseydi yaaaa şu malzemelerdennnn pek makbule geçerdiahh şu ödülller :)))zaten bi bavul kırtasiye malzemesi var evde arada onlardan çıkartıp ödül olarak veriyorum,annem kırtasiyeciydi benim ,geçen sene kapattı dükkanı biraz mallardan ayırdık kendimize gerisini çocuk esirgeme kurumuna bağışladı canım annem
aa geçmiş olsun ya kıyamam ii dinlense toparlasa bariiiililynnn
hasta imiş evde yatıyor facebooktan yazmış bana
bilginiz olsunnnn
geldimc anolar geldim
vefacan aynısı bende de var inan akşam geliyorum sana suprizim var diyip bir başlıyor hiçbir şekilde yanımdan ayrılmıyor beraber oynayalım diye beni odasına götürüyor yok evcilik yok doktorculuk etkinlik kitabından faaliyet bende oturup dinlenmek eşimle iki kelime konuşmak istiyorum ama zaten çocuk öğlen tv başında oluyor beni özlüyor hem ona kıyamıyorum hem dinlenmek ben de bişeyler izlemek istiyorum zaten tv izlemeye gittiğimde asla istediğim programı seyredemem hemen çocuk kanalı açılır baba öteki tarafa tüyer bir de benim kız mesela kendi odası değilde oturma odasında oynarsa izlemese bile o çocuk kanalını açık istiyor ruh hastası yaara sıra ona bakıp devam ediyor falan off Allah'ım canlarını sağ etsin de
geldimc anolar geldim
vefacan aynısı bende de var inan akşam geliyorum sana suprizim var diyip bir başlıyor hiçbir şekilde yanımdan ayrılmıyor beraber oynayalım diye beni odasına götürüyor yok evcilik yok doktorculuk etkinlik kitabından faaliyet bende oturup dinlenmek eşimle iki kelime konuşmak istiyorum ama zaten çocuk öğlen tv başında oluyor beni özlüyor hem ona kıyamıyorum hem dinlenmek ben de bişeyler izlemek istiyorum zaten tv izlemeye gittiğimde asla istediğim programı seyredemem hemen çocuk kanalı açılır baba öteki tarafa tüyer bir de benim kız mesela kendi odası değilde oturma odasında oynarsa izlemese bile o çocuk kanalını açık istiyor ruh hastası yaara sıra ona bakıp devam ediyor falan off Allah'ım canlarını sağ etsin de
aa geçmiş olsun ya kıyamam ii dinlense toparlasa bariiii
aynısı işte bizimde tv çocuk kanalı açık baksada bakmasada,,,babayla günün özetini mümkün değil yanında geçemiyoruz,,bide erkek çocuk çok farklı koltuk tepeleri üzerimizden atlamalar zıplamalar dilimiz dışarda kalıyor resmen,,,yooo bizim eş tüymez başka odaya sadece cigara için balkona kaçar arada
lilynnn
hasta imiş evde yatıyor facebooktan yazmış bana
bilginiz olsunnnn
az daaa bizeee gönderseydi yaaaa şu malzemelerdennnn pek makbule geçerdi![]()
kızzz sende ona selam söyle ,geçmiş olsun dedigimizide![]()
acıktımmmm sanırsammmm
ahh şu ödülller :)))zaten bi bavul kırtasiye malzemesi var evde arada onlardan çıkartıp ödül olarak veriyorum,annem kırtasiyeciydi benim ,geçen sene kapattı dükkanı biraz mallardan ayırdık kendimize gerisini çocuk esirgeme kurumuna bağışladı canım annem
acıktımmmm sanırsammmm
bebeğim senin canın ne istiyosa al götür senin evin değilmi aaa hamiş hamişşşbnde bugun kv kp evde diye evden yemek alamadım ,kahvaltıda birseyler yedim ama açıkmaya baslıorum .
umarım yemekhanede güzel yemekler vardırrrrr![]()
aa affetmem yemek saatini bilirsniz:)
öğün atlamsınnnnnnn yemek saatınız yaklaşıyorrr ondan dır
cevap yazınca söylerim lilynnnn
bebeğim senin canın ne istiyosa al götür senin evin değilmi aaa hamiş hamişşş
aa affetmem yemek saatini bilirsniz:)
bende acıktım yaa
ne yesem bugünn
dürümcüden![]()
onu akşama ye istesennn:))))))))))))))))
vefa bakıyorum hiç affetmiyorsunnn