Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

geldimc anolar geldim
vefacan aynısı bende de var inan akşam geliyorum sana suprizim var diyip bir başlıyor hiçbir şekilde yanımdan ayrılmıyor beraber oynayalım diye beni odasına götürüyor yok evcilik yok doktorculuk etkinlik kitabından faaliyet bende oturup dinlenmek eşimle iki kelime konuşmak istiyorum ama zaten çocuk öğlen tv başında oluyor beni özlüyor hem ona kıyamıyorum hem dinlenmek ben de bişeyler izlemek istiyorum zaten tv izlemeye gittiğimde asla istediğim programı seyredemem hemen çocuk kanalı açılır baba öteki tarafa tüyer bir de benim kız mesela kendi odası değilde oturma odasında oynarsa izlemese bile o çocuk kanalını açık istiyor ruh hastası ya:53: ara sıra ona bakıp devam ediyor falan off Allah'ım canlarını sağ etsin de

:52::52::52::52::52:

nedemekkkk

ödülle bu işler çözülürr bence
kırtasıyeden aldığın gülen yüz çıkartmaları araba çıkartmaları alıp her yaptığı düzgün davranışlar için bunları yaptığı resimlere yapıştırabılırsınnnnn

evet kıss çocukları biraz daha iyi bu konuda

deneyeceğim bakalımmmm
ahh şu ödülller :)))zaten bi bavul kırtasiye malzemesi var evde arada onlardan çıkartıp ödül olarak veriyorum,annem kırtasiyeciydi benim ,geçen sene kapattı dükkanı biraz mallardan ayırdık kendimize gerisini çocuk esirgeme kurumuna bağışladı canım annem

tatil dönüşü işe başlamandan kaynaklı olabilir belkii

çok zor yaaa

allah sabır versinnn
zillii yaaa
düşünüyorum da acaba ben mi hata yapıyorum diyee
ilgilenmiyormuyum acaba
eline teli tutuşturuyorum yada tvyi ben işlerle ilgileniyorum
bu hafat sonu full kızımla geçircem bakalım etkili olacakmı

ahh şu ödülller :)))zaten bi bavul kırtasiye malzemesi var evde arada onlardan çıkartıp ödül olarak veriyorum,annem kırtasiyeciydi benim ,geçen sene kapattı dükkanı biraz mallardan ayırdık kendimize gerisini çocuk esirgeme kurumuna bağışladı canım annem
az daaa bizeee gönderseydi yaaaa şu malzemelerdennnn pek makbule geçerdi:9:

lilynnn

hasta imiş evde yatıyor facebooktan yazmış bana

bilginiz olsunnnn
aa geçmiş olsun ya kıyamam ii dinlense toparlasa bariiii
geldimc anolar geldim
vefacan aynısı bende de var inan akşam geliyorum sana suprizim var diyip bir başlıyor hiçbir şekilde yanımdan ayrılmıyor beraber oynayalım diye beni odasına götürüyor yok evcilik yok doktorculuk etkinlik kitabından faaliyet bende oturup dinlenmek eşimle iki kelime konuşmak istiyorum ama zaten çocuk öğlen tv başında oluyor beni özlüyor hem ona kıyamıyorum hem dinlenmek ben de bişeyler izlemek istiyorum zaten tv izlemeye gittiğimde asla istediğim programı seyredemem hemen çocuk kanalı açılır baba öteki tarafa tüyer bir de benim kız mesela kendi odası değilde oturma odasında oynarsa izlemese bile o çocuk kanalını açık istiyor ruh hastası ya:53: ara sıra ona bakıp devam ediyor falan off Allah'ım canlarını sağ etsin de

aynısı işte bizimde tv çocuk kanalı açık baksada bakmasada,,,babayla günün özetini mümkün değil yanında geçemiyoruz,,bide erkek çocuk çok farklı koltuk tepeleri üzerimizden atlamalar zıplamalar dilimiz dışarda kalıyor resmen,,,yooo bizim eş tüymez başka odaya sadece cigara için balkona kaçar arada

geldimc anolar geldim

biizm oğlanın odasına çadırı var

anne gel anne delll

arka arkaya 20 kere çağırıyor ama myheart bulaşık derdinde malesef

eşim ya 2 li koltukta ya pc başında işi var

yada evde yok

ayyyy salonda da oturamk istemiyor

kendi odasında oyun oynayalım istiyorr

ama hiç kızmaya hakkımız yok kızlar

çocuklar haklııııı:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

aa geçmiş olsun ya kıyamam ii dinlense toparlasa bariiii

aynısı işte bizimde tv çocuk kanalı açık baksada bakmasada,,,babayla günün özetini mümkün değil yanında geçemiyoruz,,bide erkek çocuk çok farklı koltuk tepeleri üzerimizden atlamalar zıplamalar dilimiz dışarda kalıyor resmen,,,yooo bizim eş tüymez başka odaya sadece cigara için balkona kaçar arada

evet bizde atlamalar zıpalamalarr ooooooo

yere indirebilene aşk olsunn

:52::52::52::52::52::52::52:

acıktımmmm sanırsammmm

öğün atlamsınnnnnnn yemek saatınız yaklaşıyorrr ondan dır

cevap yazınca söylerim lilynnnn

bnde bugun kv kp evde diye evden yemek alamadım ,kahvaltıda birseyler yedim ama açıkmaya baslıorum .
umarım yemekhanede güzel yemekler vardırrrrr:56::56::56:
bebeğim senin canın ne istiyosa al götür senin evin değilmi aaa hamiş hamişşş
:52::52::52::52::52::52::52:

öğün atlamsınnnnnnn yemek saatınız yaklaşıyorrr ondan dır

cevap yazınca söylerim lilynnnn
aa affetmem yemek saatini bilirsniz:)

Back