• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ahahahahahah yeter tabii ,senle saatlerce muhabbet edilir ,ama ben diğer arkadaslarımızı da özledimmmmmm :84::84::84::84::84::84:

günaydııın pıtırcık, hoşbuldukkkk ,iiim cok şükür senn nasılsınnnn, sana ark. talebinde bulundummmmm:15::15::15:
Ağlama kızımm ağlamaaa, gel sabaha kadar sohbet edek senlee :27:
selam cnmm

evet herşey küçükten başlarrr

benim babam çok güzel kuran okur 5 vakit namazını kılar dini görevlerini hepsini yerine getir hersen 2 kere hatim eder kuranı kerimi aynı zaman da annem öyleee

neden bunları söyledimm

bende oğlumu 3-4-5 sınıflarda kuran kursuna gönderdimm c.tesi ve pazar hem dersane gibi hemde dini eğitim açıdan bugune kadar problem yoktu gerçekten sıkmadan bıktırmadan öğretiler ha çok mu birşey öğrendi hayır ama neyin iyi neyi kötü olduğunu biliyorrr

ama 6 sınıf bu yıl tekrar göndermek istedim yine hafta sonları aynı zaman da yazın sabah gidip akşam gelmesini istiyordum geçtiğimiz yaz

ama şartları vardı

oğlumu temeli istediler yani yaz kış orda kalcak ayda 2-3 defa gelecek yani çocuk onların himayesine geçecekti bende kabul etmedimmm etmem deee zatennnnnn

bu sene dini öyle bir hale getirdiler ki anlatmam biz okullu olduğumuz için çocuklar şu an en zorlandıkları ders din kültürü normal derslerden daha üstün tutar hale geldi müfradat 8 sınıf çocukların sbs sınıfında çok zorlanmışlar bize öğretmenlerimizin BİZE verdiği bilgi öyle

sanıyorum ki bu sistem bu yıl daha da kötü gidecek

çocuklarınızı göndereceğiniz kurumu lütfenn araştırarak gönderinnnnnnnn
Okullarda sınıflar olmıuş en az 40 kişi,
Öğretmen hangi birisine ders anlatsınn..
3 çocuk yapın demekle olmuyor..
Ben sağ partiden olmama rağmen bu 3 çocuk mevzusuna çok karşıyım..

ciddeeen ????

anca haftasonu giydirebilir cünkü ,o sabahları saat 7.20 de cıkıor bense 8.20 :52::52:

amaaaa giydiremese de aksamları çıkartabilirrrrrr:27::27::27::27:

evet kesinlikle giydirmese bile çıkartabilir sen yapabildiğin kadar yap nazını

ilkinde yapmadım ama ikincide acısını çıkarttım bende :9::9::9::9::9::9::9::9:

yorum bile yaptım canım çok güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah..
fıstık gibi hatun olur cok canlar yakar benden söylemesi:1::1:

amin canım benim allah razı olsun darısı başına olsun kuzum inşallah
evet güzel bi kız olacak galiba canım
rabbim yazgısını güzel yazsın inşallah canım
yavrum çok bereketli maşallah kızım geldi bizim işimizin bereketi arttı valla kelebek
eşim dükkan açtı 2.dükkanıda açacaklar inşallah hayırlısıyla canım...

gününüz aydın olsun Eki Görüntüle 973840 hepinizin bayanlar nasılsınızEki Görüntüle 973841

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
ben iyiyim şükür kendi adıma canım

Günaydıııın güzellerrrrr

nasılsınızzzzzz?

ben yine gömüldüm işlere

bir selam vermek istedimmmm

gelemesemde ruhum sizlerle:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

amin canım benim allah razı olsun darısı başına olsun kuzum inşallah
evet güzel bi kız olacak galiba canım
rabbim yazgısını güzel yazsın inşallah canım
yavrum çok bereketli maşallah kızım geldi bizim işimizin bereketi arttı valla kelebek
eşim dükkan açtı 2.dükkanıda açacaklar inşallah hayırlısıyla canım...

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
ben iyiyim şükür kendi adıma canım

hoşbulduk mutlucum iyiyim bende sanada allah dahada iyilik versin

Liliiiiii oldu mu kızzzzzzz

bakamadım fazlaaaaa

bak bunu da beğenmediysen senin önerilerine açığım :27::27::27::27::27::27::27:

Bdv de aglıyorum iki gündür diye konu var,samyeli diye bi hatun vardı okuyan olmuştur 3 senedir aktifdi normal biri yani sonra bir üyelik daha alıp şekillendirip yok ögretmenlik mezunuyum çok zenginim aile şirketim var ama köy öğr.olmak istiyorum falan
şimdi çıktı ortaya kendi yazmış kendi oynamış bide samyeliden yorumlar yapmış atarlanmış
yazık insanlarda yorum yapıyo zaman harcıyo neden kandırıyolar ki

Her kes ner deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bugün topik bi öksüz bi yetim kimse yazmıyo ama nidennnnnnnnnnnnnn:14::14::14::14:

Back