• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yükleyeyim canım

şu yorumu çok beğendim lili

Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmalı insan.
Sadece voleybola gitara müziğe yöneldiyse evet boş yaşıyordur
o yaptıklarının bakii dünyasında hiçbir artısı yok.
Dünya ahiretin tarlası ne ekerseniz onu biçersiniz.

Voleybol müzik gitar olucak ama küçük yaştan
o dini ahlakı alması lazım bi çocuğun sonra yok
ergenlik dönemi, yok aşık oldu bilmem ne hopp beyin bomboş anladın mı:31:

Okul tatilerinde de başka bir yere tatile gidemiyorsun ama..:1:
Birde tatillerde orası açık mı bilmiyorum:26:

hayır canım okullarla bir açılıyor
okullarla bir kapanıyor galiba benim bildiğim

Voleybol müzik gitar olucak ama küçük yaştan
o dini ahlakı alması lazım bi çocuğun sonra yok
ergenlik dönemi, yok aşık oldu bilmem ne hopp beyin bomboş anladın mı:31:

anladım canım resim yükledim bak bakalım

5 yıl mı nediyon kelebekim sen yaaa
yok teyzesi gayet iyi 4.köpek dişi çıkmaya çalışıyo ama çıkamıyo
o yüzden eziyet ediyo zilli kızım

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

neymiş o pis işler bakim???:30::30::30:

ne yapalım ki mecbur:5:
ayy kıyamam ben ona:nazar:

çok pis işler canım anlatamam ki :33:

Günaydın ben varım lan yetmez mii :32:

ahahahahahah yeter tabii ,senle saatlerce muhabbet edilir ,ama ben diğer arkadaslarımızı da özledimmmmmm :84::84::84::84::84::84:

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

günaydııın pıtırcık, hoşbuldukkkk ,iiim cok şükür senn nasılsınnnn, sana ark. talebinde bulundummmmm:15::15::15:

selam cnmm

evet herşey küçükten başlarrr

benim babam çok güzel kuran okur 5 vakit namazını kılar dini görevlerini hepsini yerine getir hersen 2 kere hatim eder kuranı kerimi aynı zaman da annem öyleee

neden bunları söyledimm

bende oğlumu 3-4-5 sınıflarda kuran kursuna gönderdimm c.tesi ve pazar hem dersane gibi hemde dini eğitim açıdan bugune kadar problem yoktu gerçekten sıkmadan bıktırmadan öğretiler ha çok mu birşey öğrendi hayır ama neyin iyi neyi kötü olduğunu biliyorrr

ama 6 sınıf bu yıl tekrar göndermek istedim yine hafta sonları aynı zaman da yazın sabah gidip akşam gelmesini istiyordum geçtiğimiz yaz

ama şartları vardı

oğlumu temeli istediler yani yaz kış orda kalcak ayda 2-3 defa gelecek yani çocuk onların himayesine geçecekti bende kabul etmedimmm etmem deee zatennnnnn

bu sene dini öyle bir hale getirdiler ki anlatmam biz okullu olduğumuz için çocuklar şu an en zorlandıkları ders din kültürü normal derslerden daha üstün tutar hale geldi müfradat 8 sınıf çocukların sbs sınıfında çok zorlanmışlar bize öğretmenlerimizin BİZE verdiği bilgi öyle

sanıyorum ki bu sistem bu yıl daha da kötü gidecek

çocuklarınızı göndereceğiniz kurumu lütfenn araştırarak gönderinnnnnnnn

günaydın canım nasılsın ?

günaydınn canım ,iiyim çok şükürrr .
genicccc...

ben bu hafta özellikle biraz agırlastıgımı hissediorum ,önceden mesela duş alıcam ,10-15 dk yeterli olurdu, şimdi bu süre uzadıı.
mesela bugun corabımı giyicemm,iki büklüm olunca karnımda sıkışma oluyor . allahıımmm çorap giymenin kolaylıgını özledim yaa .

normal mi sencee ? daha erken degil miydi ?

Gördümm gördümmm çok tatlı maaşallha sana benziyorr :36:

ciddimisin herkes babasına benziyo diyo
ay çok mutlu oldum yaaa

ne yapalım ki mecbur:5:
ayy kıyamam ben ona:nazar:

çok pis işler canım anlatamam ki :33:

kızımın resmini koydum teyzesi bak bakalım

ahahahahahah yeter tabii ,senle saatlerce muhabbet edilir ,ama ben diğer arkadaslarımızı da özledimmmmmm :84::84::84::84::84::84:

günaydııın pıtırcık, hoşbuldukkkk ,iiim cok şükür senn nasılsınnnn, sana ark. talebinde bulundummmmm:15::15::15:

şükür canım uykusuzum biraz canım benim
kabul edeyim dur hemen

ciddimisin herkes babasına benziyo diyo
ay çok mutlu oldum yaaa

kızımın resmini koydum teyzesi bak bakalım

şükür canım uykusuzum biraz canım benim
kabul edeyim dur hemen

yorum bile yaptım canım çok güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah..
fıstık gibi hatun olur cok canlar yakar benden söylemesi:1::1:

gününüz aydın olsun $girl_tender.gif hepinizin bayanlar nasılsınızEki Görüntüle 973841

selam cnmm

evet herşey küçükten başlarrr

benim babam çok güzel kuran okur 5 vakit namazını kılar dini görevlerini hepsini yerine getir hersen 2 kere hatim eder kuranı kerimi aynı zaman da annem öyleee

neden bunları söyledimm

bende oğlumu 3-4-5 sınıflarda kuran kursuna gönderdimm c.tesi ve pazar hem dersane gibi hemde dini eğitim açıdan bugune kadar problem yoktu gerçekten sıkmadan bıktırmadan öğretiler ha çok mu birşey öğrendi hayır ama neyin iyi neyi kötü olduğunu biliyorrr

ama 6 sınıf bu yıl tekrar göndermek istedim yine hafta sonları aynı zaman da yazın sabah gidip akşam gelmesini istiyordum geçtiğimiz yaz

ama şartları vardı

oğlumu temeli istediler yani yaz kış orda kalcak ayda 2-3 defa gelecek yani çocuk onların himayesine geçecekti bende kabul etmedimmm etmem deee zatennnnnn

bu sene dini öyle bir hale getirdiler ki anlatmam biz okullu olduğumuz için çocuklar şu an en zorlandıkları ders din kültürü normal derslerden daha üstün tutar hale geldi müfradat 8 sınıf çocukların sbs sınıfında çok zorlanmışlar bize öğretmenlerimizin BİZE verdiği bilgi öyle

sanıyorum ki bu sistem bu yıl daha da kötü gidecek

çocuklarınızı göndereceğiniz kurumu lütfenn araştırarak gönderinnnnnnnn

aynen sana katılıorum yasemincim . bir matematik bir fenle aynı düzeyde oldu. bence beş para etmez hale getirdiler egitim ve saglık sektörünü .

günaydınn canım ,iiyim çok şükürrr .
genicccc...

ben bu hafta özellikle biraz agırlastıgımı hissediorum ,önceden mesela duş alıcam ,10-15 dk yeterli olurdu, şimdi bu süre uzadıı.
mesela bugun corabımı giyicemm,iki büklüm olunca karnımda sıkışma oluyor . allahıımmm çorap giymenin kolaylıgını özledim yaa .

normal mi sencee ? daha erken degil miydi ?

çok normal canım ve kesinlikle bu günleri çok güzel kullan :9::9::9:
yoksa bak bana madalya takmıyorlar hala kendi işimi kendim gördüğüm için

Back