hosbuldumm canikomm
oofff tatlım aynenn yaaaaa
sen nerden biliyon sendemi aynı ilacı kullandın
evet canım 2 doz kullandım bende.
aman bitti gitti de kabızlıktan kurtuldum ohh bee
Of bende ondan korkuyorum
ilk sorunsuz oldu allaha şükür ikincide inş çok ugraşmayız(((
çünkü çogunlukla etrafımda hep bebegi olmayanlarla dolu
Of bende ondan korkuyorum
ilk sorunsuz oldu allaha şükür ikincide inş çok ugraşmayız(((
çünkü çogunlukla etrafımda hep bebegi olmayanlarla dolu
ee sonuç ne olduEki Görüntüle 972863
malesef klomen 2.dozunda 17 mm olustu yumurtam.
doktorumun gözünün içindeki ışıltıyı görmüştüm o gün
çok umutlanmıştım.fakat ilk aşılamam tutmadı
şuanda adetliyim 3.günüm cok yıkıldım.nasippp degilmiss
nasılsın canım yoğunum biraz bende yazamadımm
hakkında hayırlısı canım inşllh tez vakitte olur ilaçlar insanın vücudunu yoruyo gerçekten benimde kız kardeşimin olmuyo doktor son çare tüp bebek diyo eşinde sorun var kendindede sol yumurtalıgında çikolata kisti var sağdada hiç yumurta yokmuş nolucak bilmiyorum tüp bebek yaptırıcaklar bende şimdi yumurta takibine gidecem ne diyecek bakalım doktor 3 kez klomen kullandım inofolikte kullandım hiçbir faydası olmadı bıraktım ödediğim parada cabası hakkımızda hayırlısı
3 ay yumurtalık takibi oldum bende dupbaston & klomen & catlatma ignesi = asılama .. nasip degilmis olmadı.
biziim ikimizin de hiçcbir sorunu yok.hormon&hsg herseyim normalllrabbim nasip etttttttttttttttttt...
maddi & manewi cook yoruldum artık zamana bırakıyorum,dua herseye devaa insallahhhh bizlerinde olurrrrrrrrrrr.
inşllh canım strese sokma kendini rabbim ne zaman nasip ederse artık dua en büyük ilaç sen yinede vazgeçme allah yardımcımız olsun
iiyim tatlım ,hava süperr sanki bahar ,çıkışta eve gitimcem ,biraz dolaşayım diyorum .
mağaza gezeriimmmm
sende ne var ne yok ???
3,5 yşında kızım nasipse seneye düşünüyorum kızım çok istiyo valla ne yalan söliyim onun için dogurcam bi tane yoksa bi tane kafiievet yaa biz 5 senedir ugraşıyoruz ama allah vermeyince olmuyo ilkin hemen oldu anlayamadım bile ama bana sorarsan çokda ara verme ben 10 yıl oldu kızım 10 yaşında
en yakın arkadaşımın 5 senedir olmuyo hiç bir problemi yok ne kendinde ne eşindeevet yaa biz 5 senedir ugraşıyoruz ama allah vermeyince olmuyo ilkin hemen oldu anlayamadım bile ama bana sorarsan çokda ara verme ben 10 yıl oldu kızım 10 yaşında
burdada hava aynen öle bende bebek görmeye gideceğim bugün ama fazla kalmadan eve geçeceğim oğluş hasta bademcikler şişti(ağız burun tıkalı teyzessssii
3,5 yşında kızım nasipse seneye düşünüyorum kızım çok istiyo valla ne yalan söliyim onun için dogurcam bi tane yoksa bi tane kafii
en yakın arkadaşımın 5 senedir olmuyo hiç bir problemi yok ne kendinde ne eşinde
ama olmayınca olmuyo
psikolojisi bozuldu iyicee çok üzülüyo
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kimse yok şimdilikgünaydın canım sana ve bütün kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?