sağlık olsunda çalışın çalışmak gibisi varmı geçen yıl çalışıyodum bu yıl çalışamıyom evde can sıkıntısı hep
işte insanoğlu böyle birşey
evde olsak çalışmak isteriz
işte olsak evde olmak isterizz
bu gel gitlerle gidip geliyozzz
ama bugun evde olmayı çok isterdmmmmmmmmmm
bende sevdiğini bildiğim için gönderdimmmmm
işte insanoğlu böyle birşey
evde olsak çalışmak isteriz
işte olsak evde olmak isterizz
bu gel gitlerle gidip geliyozzz
ama bugun evde olmayı çok isterdmmmmmmmmmm
gel yer değişelim o zamanEki Görüntüle 972594 ama çalışmak gerçekten güzel bişeyEki Görüntüle 972595
[sıze=3]canım benimmm
Off tatlı krizim tuttuu :))
sewdiceğim resim istedi benden
gönderdim watsaptan şimdi..
Ay bi iltifatlarr iltifatlar ki sorma[/sıze]
aynen öle canım,, bugün bende ev modundayımmm,,
hiç hayır demem valla
benimde canım tatlı istiyorrrr
burdan biri dışarı çıktı çikolata al dedim
o da gitmiş kuru pasta almış ( buda tatlı niyetine ye diyor)
offfffffffffffffffffffffff ulen offffffffffffffffffffff
ciddimisin çok büyük kayıp gerçekten hemen dinle hüseyin kagıt yaz anganın bebesi yaz dinleesüpermiş ik duyuyorum:)
kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş seninkide o hesap phahahahahahahahaah[sıze=3]canım benimmm
Off tatlı krizim tuttuu :))
sewdiceğim resim istedi benden
gönderdim watsaptan şimdi..
Ay bi iltifatlarr iltifatlar ki sorma[/sıze]
evde olmakta güsel öle demegel yer değişelim o zamanEki Görüntüle 972594 ama çalışmak gerçekten güzel bişeyEki Görüntüle 972595
ciddimisin çok büyük kayıp gerçekten hemen dinle hüseyin kagıt yaz anganın bebesi yaz dinlee
ela sürekli sölüyoooo
bi gün çekim videoya da faceye atim
bende şuanda çikolata götürmekteyim,,,bugün canımmm tatlı istiyor her nedensee
kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş seninkide o hesap phahahahahahahahaah
ne gönderiyonuz birbirinize bare adını deyiverin de ben de anlayımmm laaa you tube açılmaybende sevdiğini bildiğim için gönderdimmmmm
ne gönderiyonuz birbirinize bare adını deyiverin de ben de anlayımmm laaa you tube açılmay
evde olmakta güsel öle deme
valla bi hafta kaldım 11 kalktık ana kız kahvaltı ev işi hop hava iiyse dışarı çıktık yoksa evde tv keyfi
kek yap börek yap vakit nasıl güzel geçiyoo
kal biraz evde yine çalışırsın sonra
herkes nereye kaybolduEki Görüntüle 972721 yaff biranda sessizlik oluverdi kız çocugu dünyaya geldi sanırımEki Görüntüle 972720
evet iki tane doğdu bizim arkadaşın:))birine bu akşam diğerinede cumartesi gideceğiz bebek görmeye,,ikisinede mont aldım umarım beğenirler,,,bugünkine haberli olmasaydık gitmeyecektim oğluş hasta ama bir 15 dk oturup döneceğim
bebekleri Eki Görüntüle 972728 hayırlı olsun güle güle büyütsünlerEki Görüntüle 972726 inşllh darısı benim başımaEki Görüntüle 972727 geçmiş olsun canım neyi var ogluşunEki Görüntüle 972729
grip canım boğazları iltihaplı genzinde de akıntı var,,,Rabbim sanada nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?