• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydınlar hayırlı sabahlar canlar ilk günaydın bugün benden nasılsınız?

günaydınn
teşekkürler sen nasılsınnnn

Günaydınn uykum warr küboşş uykumm :ssz:

günaydınnn
ne o kız gece beşik mi saladınnnnnnn

günaydın. ben de bergamot aromalı çayımı içiyordum..

gündaydınn

bende bende istiyomm bayılırım evde bergomatlı çay içerim ama burda malesef sevmiyorlar

günaydın mutluşummm uykususunu alamayan sersem sersem biriyim vallahi ya,,,akşam paşayı doktora götürdük iltihap olmuş boğazları bir şey yemiyor,,nefes zor alıyor uyuyamadık yine,,burun spreyide açmadı ya ,babaanneye ırakırken ağlıyor seni çok seviyuorum işe gitme diye,,,yağlarım eridi vallahi ya,,hergün aynıı seneryo hergün aynı hüzünlü filmm...sen nasılsın kuzucumm

günaydınnnnn

hımmm çok geçmiş olsun cnmmmmm

allah yardımcın olsunnnnnnn

Napak ölek mi der gibi olduu :9:

:1::1::1::1::1::1:

günaydın kızlar,,, ipekçim afiyet olsunnn lili bende uykusuzummm offf

desene topik bugun uyukluyorrrrrrr

Günaydın kızlarr
bugün çok uykum varr
kahvaltımı yaptım
işlere bakıyorum birazzz nasılsınız

günaydınn

sendemi uykusuzsun

napsakta bunların uykusunu açsakkkk

offffffffff ya bu çocuklar toptan istifa ettirecek bize bu gidişlee yaa
kıyamam hasta ya sana ihtiyacı vardır şimdi
nazlanacak falan yaa
kıyamam geçmiş olsun

afiyet olsun
sorma yağmurum bi naz bi huysuzluk çocukta sorma,,,şimdide telden arıyo kuzu işten izin al gel diyee,,,bugünde günler öncesinden sözleşmiştik akşam arkadaşlarla bebek görmeye gideceğiz diye 10dk durur kalkarım herhalde
Kahve iç uykun açılsın, ben çaydan sonra öyle yapıcam :31:
kahve hiç canım istemiyo,,,kendime şaşırıyorum şuan sarelle yiyorum,,,,dengem bozuldu kesinn

Ohh çok sewerim bergomat aromalı çayı :68:
Bende simit peynir yiyor yanında da demli bi çay içiyorum uykum açılsınn :ssz:

günaydınn

günaydınnn

gündaydınn

bende bende istiyomm bayılırım evde bergomatlı çay içerim ama burda malesef sevmiyorlar

günaydınnnnn

günaydınn

sendemi uykusuzsun

ben çok şanslıyım bu konuda. oldum olası siyah çayı sevmem. şekersiz içiyorum belki ondandır. ama 20 çeşit falan bitki çayı var. hatta bayanlar için form çayı bile var. bir kaç yıldır alınıyor. daha önce yoktu o zaman da kendim alıyordum.

Simit çok çabuk acıktırıyor. o an yemek çok güzel ama öğleni bulamıyorum ben yediğim zaman. bir de 250 kalori mi ne.
benim sabah menüm 1 elma. arkasından bergamot aramolı çay...9 gibi türk kahvesi.
öğlene kadar sadece bitki çayı..
çok acıkırsam mutfakta biraz yoğurt yiyorum bir iki kaşık..

Hmm sen dikkat ediyorsun yemek konusunda dikkatlisin demek ki..
Bende kahvaltıyı iyi yapıyorsam öğlen acıkmam mesela,
Şirkette öğlen yemeği çıkıyor ama sadece çorba içerim..
Bugün de öyle yapıcam..
Çok su içiyorum ben, masamda şişem war..
O iyi geliyor bana, acıktırmıyorda beni..
53 kiloyum ama dewamlı masa başında olduğum için
Korkuyorum genede açıkcası kilo alırım diye, hareketsiz oturuyoruz çünkü kaç saat..

günaydın kızlarrrrr

nasılsınızzzzzzzzz

burda çok güzel bir hava var fakatttt biz içerde çalıştığımız için hava dan faydalanamıyoruzzzzzzzzz:50::50:
günaydın cnımmmm burdada mis gibi güneşli temiz hava var ama benim hava nahoşşş uykusuz mahmurrr
günaydınn

günaydınnn

gündaydınn

günaydınnnnn

günaydınn

sendemi uykusuzsun

evet komple uyuyorussssss

sorma yağmurum bi naz bi huysuzluk çocukta sorma,,,şimdide telden arıyo kuzu işten izin al gel diyee,,,bugünde günler öncesinden sözleşmiştik akşam arkadaşlarla bebek görmeye gideceğiz diye 10dk durur kalkarım herhalde

geçmiş olsun. kaç yaşında kuzun?
neyi var ben kaçırdım galiba o kısmı?

ben çok şanslıyım bu konuda. Oldum olası siyah çayı sevmem. şekersiz içiyorum belki ondandır. Ama 20 çeşit falan bitki çayı var. Hatta bayanlar için form çayı bile var. Bir kaç yıldır alınıyor. Daha önce yoktu o zaman da kendim alıyordum.
[ı]ne güzel valla
burda yok öle bitki çayları falan
al bi de kamu diye sevinirler
burada çay için kazan var o beleş
normalde çaycı saat başı çay getirip bırakırsa aylık 15tll
bende çayımı kendim alıyorum sıcak su var nasılsa
pintiyimdir biraz 15lira vermem hayatta
[/ı]

günaydın mutluşummm uykususunu alamayan sersem sersem biriyim vallahi ya,,,akşam paşayı doktora götürdük iltihap olmuş boğazları bir şey yemiyor,,nefes zor alıyor uyuyamadık yine,,burun spreyide açmadı ya ,babaanneye ırakırken ağlıyor seni çok seviyuorum işe gitme diye,,,yağlarım eridi vallahi ya,,hergün aynıı seneryo hergün aynı hüzünlü filmm...sen nasılsın kuzucumm

vefacım akşam yatarken odasına soğanı dörde böl koy sprey falan açmıyor malesef hepsi geçici çözüm
soğanı bir dene olmadı sıcak bir suyun içine biraz vicks koy mentollü odasında yine bunları da dene

geçmiş olsun bu arada tatlım

günaydınn

günaydınnn

gündaydınn

günaydınnnnn

günaydınn

sendemi uykusuzsun

Gece 23.30 gibi yattım ama zor kalkıyorum bu aralar yasmin..
Dün akşamda paşam babasına gitti..

Hmm sen dikkat ediyorsun yemek konusunda dikkatlisin demek ki..
Bende kahvaltıyı iyi yapıyorsam öğlen acıkmam mesela,
Şirkette öğlen yemeği çıkıyor ama sadece çorba içerim..
Bugün de öyle yapıcam..
Çok su içiyorum ben, masamda şişem war..
O iyi geliyor bana, acıktırmıyorda beni..
53 kiloyum ama dewamlı masa başında olduğum için
Korkuyorum genede açıkcası kilo alırım diye, hareketsiz oturuyoruz çünkü kaç saat..

yok ya dikkat etmek için güya yaptıklarım ama benim tek zayıf noktam tatlı.
her gün mutlaka çikolata falan yerim. yemesem zaten ben hafif beslenen biriyim tüy sikletten çıkmam da. olmuyor müthiş tatlı yiyorum.
doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanmalar oluştu. onların etkisi de var tabi. 56 kiloyum ben de.. ama bir çıkıyorum bazen 58 oluyor. bu da ödemle alakalı galiba:36::36:
yaza kadar bir kaç kilo versem ne alaaa

vefacım akşam yatarken odasına soğanı dörde böl koy sprey falan açmıyor malesef hepsi geçici çözüm
soğanı bir dene olmadı sıcak bir suyun içine biraz vicks koy mentollü odasında yine bunları da dene

geçmiş olsun bu arada tatlım

evet ben denedim onu
ketıla suyu koydum içine de biraz vick koydum kapagını açtım 10 dk kaynattım havası nasıl değişti eşim bile dediki genzim açıldı resmen öle uyudu rahat etti
sırtına da sürüyorum azıcık havlu kapatıyorum hırıltısını alıyor cnm

günaydın kızlar bu arada bende de uykusuzluk var

oğlanın sağ el yüzük parmağı şiş geceden beri onu kremle

gönlünü yap sabah da zor gitti ama gitti yapacak birşey yok

çok ağrırsa söyle öğretmenine beni arasın dedim bakalım

diken üstündeyim bakalım

yok ya dikkat etmek için güya yaptıklarım ama benim tek zayıf noktam tatlı.
Her gün mutlaka çikolata falan yerim. Yemesem zaten ben hafif beslenen biriyim tüy sikletten çıkmam da. Olmuyor müthiş tatlı yiyorum.
Doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanmalar oluştu. Onların etkisi de var tabi. 56 kiloyum ben de.. Ama bir çıkıyorum bazen 58 oluyor. Bu da ödemle alakalı galiba:36::36:
Yaza kadar bir kaç kilo versem ne alaaa
off bende 62 kiloyum veremiyorum bi türlüüü
yaz geliyor bikini giyemiycem yineee
anne mayosuna talim:)))

evet ben denedim onu
ketıla suyu koydum içine de biraz vick koydum kapagını açtım 10 dk kaynattım havası nasıl değişti eşim bile dediki genzim açıldı resmen öle uyudu rahat etti

aa sen cold mix i bilmiyor musun?
ben de önceden kaynamış suya viks koyardım ama etkisi hemen geçiyor. bir de cold mix dene.
yastığına ve yakasına damlat bir kaç damla tamamdır. etkisi tüm odada. hem de yan etkisi yok.

günaydın kızlar bu arada bende de uykusuzluk var

oğlanın sağ el yüzük parmağı şiş geceden beri onu kremle

gönlünü yap sabah da zor gitti ama gitti yapacak birşey yok

çok ağrırsa söyle öğretmenine beni arasın dedim bakalım

diken üstündeyim bakalım
niye şişti genic hayrolaaa

evet ben denedim onu

yağmur çocuklar için yapmayacağımız denemediğimiz yöntem yok
ana olmayasın işte
bizde de sık sık oluyor tıkanıklık hatta c.tesi doktor içeri girdik direk kbb doktoru
geniz eti ile ilgili ne dedi diye sordu? tıkanıklığa kesin çözüm yok bizde sürekli
çocuğu dinliyoruz

geçmiş olsun. kaç yaşında kuzun?
neyi var ben kaçırdım galiba o kısmı?

4 yaşına girecek canımm ortalık hastalığı,,,üşütme geniz akıntısı boğazlarda iltihap,çok şükür ateşi yok,beni en korkutan o zaten,bir kere havale geçirdik Rabbim yaşatmasın bidaha

aa sen cold mix i bilmiyor musun?
Ben de önceden kaynamış suya viks koyardım ama etkisi hemen geçiyor. Bir de cold mix dene.
Yastığına ve yakasına damlat bir kaç damla tamamdır. Etkisi tüm odada. Hem de yan etkisi yok.
bak bilmiyordum onuu
eczanede satılıyormuuu
buharda epey etki yapıyor ama
dur :34::34:onuda deneyimmm

Back