yüzüp çıkarken,dalıp çıııkıııyo
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
pelerinlerinden inciler akııııyooo
vak vaka vak vak vak
viki viki vik vik vik
gagası uzun kuyruğu kısa
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
yüzüp çıkarken dalıp cıkıyo
vak ........
Kızımın okulda son öğrendiği sarkı teyzelerı.dün evde o kadar cok söyledıkı benımde dılıme doladı....
Yanıma yaklasan ınsanlar yuzume boyle bakıyo
Bu kadın nıye ördek gıbı vak vaklıyo kı dıye....
evet yaa,ben kesın bızım kızlar sayfaları devırmıstır dıye dusunmustum ama kımse fırsat bulamadı herhalde...
evet yaa,ben kesın bızım kızlar sayfaları devırmıstır dıye dusunmustum ama kımse fırsat bulamadı herhalde...
bu saatte ne servisi yaaaaa
bu aralar cıkısa bırkac saat kala farklı yerlere gorevlendırmeler yapılıyo,ası kampanyaları falan var...
halıyle gıdecegımız yerlere bızı servısler goturuyo,bu servıs o servıs canım....
hafta sonuna yaklaşınca işlerde yoğunlaşıyor maalesef kızlar bugün ara ara giriyorum maalesef
bu arada benim izin yalan oldu müdürüm ocaktan sonra kullan dedi
bütün hayallerim suya düştü
ş......z dicem olmayacak
günaydın kızlar
bugun nasılsınız
hafta sonu yaklaştıkça enerjiniz ne durumda
günaydınnnn yasemincim,,,benim enerjim bugün güzelll şükür,,,
ee dün bir güzel haber aldım teyze oluyorum :) akşamda annemle babamla görüştüm pazar günü yanıma geliyorlar,1 ay kadar kalacaklar,,,yaşasınnnn saltanatım başlıyor:)))))
günaydın çok iyiyim son bir gün kaldı 10 günlük yıllık izne ayrılıyorum yuppiii:)
not:
burda yoğurtu mayaladıktan sonra fincanlara koydum üzerini tek tek kapatıp sonra örtüm
fincalara koyduktan sonra tüketmesi hem kolay hemde sulanma falan olmuyor
ne ugraştırıyorsun beni yasemin yap gönder canım yaaa.hep istemişimdir böle marifetli bi komşum olsun misafir geliceği zaman arayıp yaptırıyım bi kaç çeşit ama nerdeeee herkes kendi derdine düşmüş komşulukmu kalmış
yüzüp çıkarken,dalıp çıııkıııyo
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
pelerinlerinden inciler akııııyooo
vak vaka vak vak vak
viki viki vik vik vik
gagası uzun kuyruğu kısa
vak vaka vak vak vak
vik viki vik vik vik
yüzüp çıkarken dalıp cıkıyo
vak ........
kızımın okulda son öğrendiği sarkı teyzelerı.dün evde o kadar cok söyledıkı benımde dılıme doladı....
yanıma yaklasan ınsanlar yuzume boyle bakıyo
bu kadın nıye ördek gıbı vak vaklıyo kı dıye....
hafta sonuna yaklaşınca işlerde yoğunlaşıyor maalesef kızlar bugün ara ara giriyorum maalesef
ş......z dicem olmayacak
saol canım vardır bir hayır muhabbete burdan devam o zmanagünaydın hava güzel tabii enerji tavan ....
Oohhhhhhh gözün aydın
darısı başıma darısı başıma
çocuklara yaptığımız gibi tek öğünlük gayet mak
kız benim üst komşum var öyle ama sor kaç kere yaptırdın de hiç. Düşünüyorum yaptıracağım ama doğum zamanı hani hastaneden bir gün önce arayacağım abla böyle böyle diye eve gidince hazır olsun hemen bir de yemekle uğraşmayalım hatta eve gelecek misafirler içinde bundan sonra yaptırmayı planlıyorum çünkü parasıyla temiz temiz evinde yapıyor satıyor.
çok güzel
Benim oğlan asla paylaşmaz evde
amannnnnnn bu kötü olmuş olsun ama bunda da vardır bir hayır bozma moralini lütfen
ş......z dicem olmayacak
benım yurt dısı gezısınıde bu sebeple iptal ettım ya zaten...bende ızın alamadım.suan ızın alan kısı sayısı cok fazlaymıs...
neyse ınsaallah seneye umre yaparım o zaman kullanırım.
bu arada esım dıger hafta ıcı antalya egıtımıne gıdecek ben onunla gıtme fıkrınden vazgectım,
kızımda bende hastalıgı yenı yenı atlatıyoruz.
yenıden hasta olma rıskını goze alamadım...
anlaşılan bu sene kimse tatile çıkamayacak
şu karlar bir yağsın artık ocak mı olur şubat mı?
bende haftasonu bir uludağ düşünüyorum
romantik romantikk
benım yurt dısı gezısınıde bu sebeple iptal ettım ya zaten...bende ızın alamadım.suan ızın alan kısı sayısı cok fazlaymıs...
neyse ınsaallah seneye umre yaparım o zaman kullanırım.
bu arada esım dıger hafta ıcı antalya egıtımıne gıdecek ben onunla gıtme fıkrınden vazgectım,
kızımda bende hastalıgı yenı yenı atlatıyoruz.
yenıden hasta olma rıskını goze alamadım...
günaydın hanımlar çalışan iki çocuk annesi olarak aranıza katılmaya geldim
kızlar ben geldim ,iş yoğun üstelik,,,başımda felaket ağrıyor o yüzden giremiyorummm(
bugün herkes yoğun canım..
kimsecikler kalmamışşş