Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çok hoşsun canım yaaaa

evet yaa,ben kesın bızım kızlar sayfaları devırmıstır dıye dusunmustum ama kımse fırsat bulamadı herhalde...

hafta sonuna yaklaşınca işlerde yoğunlaşıyor maalesef kızlar bugün ara ara giriyorum maalesef
bu arada benim izin yalan oldu müdürüm ocaktan sonra kullan dedi
bütün hayallerim suya düştü
ş......z dicem olmayacak

bu aralar cıkısa bırkac saat kala farklı yerlere gorevlendırmeler yapılıyo,ası kampanyaları falan var...
halıyle gıdecegımız yerlere bızı servısler goturuyo,bu servıs o servıs canım....

ya bende o saatte çıkmak istiyorummm

:) kısmet baby kar daha destekli olur belki o zaman üzme kendiniii

günaydın kızlar

bugun nasılsınız

hafta sonu yaklaştıkça enerjiniz ne durumda

günaydın hava güzel tabii enerji tavan ....

oohhhhhhh gözün aydın

günaydın çok iyiyim son bir gün kaldı 10 günlük yıllık izne ayrılıyorum yuppiii:)

darısı başıma darısı başıma

not:
burda yoğurtu mayaladıktan sonra fincanlara koydum üzerini tek tek kapatıp sonra örtüm

fincalara koyduktan sonra tüketmesi hem kolay hemde sulanma falan olmuyor

çocuklara yaptığımız gibi tek öğünlük gayet makul

kız benim üst komşum var öyle ama sor kaç kere yaptırdın de hiç. düşünüyorum yaptıracağım ama doğum zamanı hani hastaneden bir gün önce arayacağım abla böyle böyle diye eve gidince hazır olsun hemen bir de yemekle uğraşmayalım hatta eve gelecek misafirler içinde bundan sonra yaptırmayı planlıyorum çünkü parasıyla temiz temiz evinde yapıyor satıyor.

çok güzel
benim oğlan asla paylaşmaz evde

amannnnnnn bu kötü olmuş olsun ama bunda da vardır bir hayır bozma moralini lütfen

saol canım vardır bir hayır muhabbete burdan devam o zmana

oyyy oyyyy oyyyy bende öğle arası bir manava gideyim diyorum ama üşenmezsem iyi ..

benım yurt dısı gezısınıde bu sebeple iptal ettım ya zaten...bende ızın alamadım.suan ızın alan kısı sayısı cok fazlaymıs...
neyse ınsaallah seneye umre yaparım o zaman kullanırım.
bu arada esım dıger hafta ıcı antalya egıtımıne gıdecek ben onunla gıtme fıkrınden vazgectım,
kızımda bende hastalıgı yenı yenı atlatıyoruz.
yenıden hasta olma rıskını goze alamadım...

anlaşılan bu sene kimse tatile çıkamayacak

şu karlar bir yağsın artık ocak mı olur şubat mı?

bende haftasonu bir uludağ düşünüyorum

romantik romantikk

kızlar ben geldim ,iş yoğun üstelik,,,başımda felaket ağrıyor o yüzden giremiyorummm(

anlaşılan bu sene kimse tatile çıkamayacak

şu karlar bir yağsın artık ocak mı olur şubat mı?

bende haftasonu bir uludağ düşünüyorum

romantik romantikk

ayyy ne güzel ,,,ben kış tatillerini sevemiyorummm,yaz olacak bana güneş tepemde kavuracakkk akşam ılık rüzgar esecekkkk,,,kendimi hayal ettim biran şenzlongda:)))

öyle canım sağlığınız tek yerinde olsun yine uygun zamanda plan yapar gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…