Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Naptın vefa d.günü için neye karar verdin

güzel sözlerle kartları hazırladım birini sabah montuna birini cüzdanına koydum diğer geri kalanları akşam evde çekmecesine yatağın içine felan koyacağım:)eve gelirken küçük bir pasta alıp saklayacağım, kayınvalidem bugece gidiyor :))) ogittikten sonra pasta kesippp ............dans müzik ........gerisi malum:))))

güzel sözlerle kartları hazırladım birini sabah montuna birini cüzdanına koydum diğer geri kalanları akşam evde çekmecesine yatağın içine felan koyacağım:)eve gelirken küçük bir pasta alıp saklayacağım, kayınvalidem bugece gidiyor :))) ogittikten sonra pasta kesippp ............dans müzik ........gerisi malum:))))

çocuk nolacak:))

eee eşin notları bulup aramadı mı daha. aaa heycanla bekliyorum gelişmeleri..

ben bu dogum gününde varyaa ,ne notlar hazırlamıstımm önceki geceden..uyuduktan sonra eve yerlestirmistim. ohoo.. hatta tuvalete girmiş ,tam klozetin karsısına bile yapıştırmıstım notu :) sabah görümş .notta da: bugun senin günün ,sen ne istersen o olacak aşkımm. yazmıştım .dogum günüde pazar günüydü ,yani pazar günü sabahın 6.30 -7 sinde okumuş notu .hemen yanıma geldi ,uyuorum tabii.:KK50: notunu okudum, o yüzden şimdi yürüyüse gitmek istiorum demez mi ,gecenin bi yarısında uyumusum zaten. pazar günü o kalkış ölümdüüü benim için .:KK50:

günaydın canımmm hoşgeldinn,merak etme bizde tam silkelenmiş değiliz hepimiz bi mahmur bu sabah

aynen vefa aramadı dmi hala hadi bakalım şaşıracakmı
eee bana da bi dilim pasta yollarsın artık
fikir sahibi olarak:KK56:

eee eşin notları bulup aramadı mı daha. aaa heycanla bekliyorum gelişmeleri..

aynen vefa aramadı dmi hala hadi bakalım şaşıracakmı
eee bana da bi dilim pasta yollarsın artık
fikir sahibi olarak:KK56:

ayyy aramazmı aramazmı sçok mutlu olmuşş,her yerimden not çıkıyor diyo,en son sigara ikram edecekmiş arkadaşına paketin içine de koymuştum,arkadaşıda görmüş,,,abi hayırdırrrr die,doğum günüm eşimmmmin jestleri demişş, ne şanşlısın benim hatun cebime koysa koysa akşama unutmayayım diye eksik olan alışveriş listesini koyar demiş:)))

ben bu dogum gününde varyaa ,ne notlar hazırlamıstımm önceki geceden..uyuduktan sonra eve yerlestirmistim. ohoo.. hatta tuvalete girmiş ,tam klozetin karsısına bile yapıştırmıstım notu :) sabah görümş .notta da: bugun senin günün ,sen ne istersen o olacak aşkımm. yazmıştım .dogum günüde pazar günüydü ,yani pazar günü sabahın 6.30 -7 sinde okumuş notu .hemen yanıma geldi ,uyuorum tabii.:KK50: notunu okudum, o yüzden şimdi yürüyüse gitmek istiorum demez mi ,gecenin bi yarısında uyumusum zaten. pazar günü o kalkış ölümdüüü benim için .:KK50:

ayyy seninkide çok güzelmişşşşş ama faturası ağır olmuş:))))

ayyy aramazmı aramazmı sçok mutlu olmuşş,her yerimden not çıkıyor diyo,en son sigara ikram edecekmiş arkadaşına paketin içine de koymuştum,arkadaşıda görmüş,,,abi hayırdırrrr die,doğum günüm eşimmmmin jestleri demişş, ne şanşlısın benim hatun cebime koysa koysa akşama unutmayayım diye eksik olan alışveriş listesini koyar demiş:)))

vefaa saçlarını yaptırdın mı ???:KK28:

iyiyiz mutlu sen nasılsın
dün arkadaşın altı bu topikten seni
burada takılmanı istemiyor

bende iyi olmaya çalışıyorum canım yok takılmamı istemiyo değil canım

ben trend topik diye bir yer var orda da takılıyorum onlar sabahtan beri

gelmemişti dün canım çağırmak amaçlı geldi yani

günayyydınn ,gecmis olsun ,bol bol limon portakal mandalina yeee :KK34: benmde cevremde herkes hasta, kendimi herkesten izole ediorum

ayy evet kesınlıkle fazla yaklasma,resmen yıktı benı...
aksı gıbı bugunde burası bır yogun bır yogun...
ilk defa calışan bır bayan olduguma ısyan ettım hanı...

Günaydınlar, boem geçmiş olsun..

günaydın canım,aman bu havalar çok fena yapıyor insanı dikkat et kendine,bol bol c vitamini takviyesi yap geçmiş olsun tatlım

Gripte portakaldan ziyada sabah akşam olmak üzere iki dolu bardak nar suyu içmenizi öneririm, bir de bitkisel umca diye bir damla var gripken hiç bir şeye yaramaz ama gribin ilk belirtileri geldiğinde suya damlatıp alırsanız gelmekte olan gribi kovar.

saolun arkadaslar,zaten mandalına portakal yemekten bır hos oldum.haklısın o bıraz gozumu actı.
bu arada nar suyunu hıc duymamıstım nobody,eve gıder gıtmez denıycem.dun ablamda bahsedıyodu bır damladan,galıba sozunu ettıgı umca olsa gerek.
gıdıp eczaneden umca dıye mı ıstıyoruz canım?

X