- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canm benm ya buda öyle bir gör inan tüm enerjimi alıyorSende dikkat edersen verirsin Vefacım
Benim oğlanda küçükken kilo verirdim ben gubalak çok yaramazdı benimki ele avuca sığmazdı
emiyormu seniah canm benm ya buda öyle bir gör inan tüm enerjimi alıyor
eve gidiyorum hiiç üstümden gitmiyor 1 sn bile. hiç birşeye yetişemiyorum zaten eşimde yardm etmese napardm blmyrm inan..
artık gece biryerle sızıp kalıyorm yorgunluktan birde gece sürekli uyanıyor uykusuz işe gel ordan eve gt stres skntı bir yandan
vlla allah yardımcımz olsn anne olmak cook zor ya
evet gece ne kadar tok olursa olsun illa kalkıyor anlıcan bende uyku denen birşey yok bitkin bir haldeyim.emiyormu seni
kızlar afiyet olsun yediniz mi yemeğinizi benim kilo vermem gerek yaa
canım sorma yaaa ben ekim ayından beri alıyorum kilo, en son gebelik öğrenme ile birlikte 10-12 günde yedim bir güzel şuan 82 oldum
valla belirli yaştan sonra kilo oturuyor bedeneSende dikkat edersen verirsin Vefacım
Benim oğlanda küçükken kilo verirdim ben gubalak çok yaramazdı benimki ele avuca sığmazdı
Günaydınnnn huhuuu kimse yok mu ??
o zaman tünaydınnnnGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN HOŞ ÖĞLE OLDUUUU
o zaman tünaydınnnn
senle benn özel rezervasyon yaptım iştekimsesiz kalmış buralarrrrr
sen başımın tacısınnnnsenle benn özel rezervasyon yaptım işte
yoksa beni beğenmiyormusunnn
sen başımın tacısınnnn
evet gece ne kadar tok olursa olsun illa kalkıyor anlıcan bende uyku denen birşey yok bitkin bir haldeyim.
canım hoş geldin . geçmiş olsun . nasılsın . iyi misin.GECELERİ EMİŞMEK ZOR ÇALIŞAN ANNE İÇİN AMA NE YAPACAKSIN SÜTÜN OLSUNDA EMZİR PAŞAYI
canım sağolasın daha iyiyim şükürcanım hoş geldin . geçmiş olsun . nasılsın . iyi misin.
oğluş nasıl . eşin nasıl
iyiyiz cıanım .canım sağolasın daha iyiyim şükür
sen nasılsın oğluş ben hasta olduk grip eşim bize sattı
sen nasılsın yavrun nasıl