- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
sürer öyle oldu bir nasip olmadı görüşmekSeninle de hiç görüşemedik canım ya, aslında ne kadar yakınız...
Yaniii otobüsle 1 saat sürer dimi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sürer öyle oldu bir nasip olmadı görüşmekSeninle de hiç görüşemedik canım ya, aslında ne kadar yakınız...
Yaniii otobüsle 1 saat sürer dimi...
birinin beni anlaması o kadar iyi geldiki gerçekten cok üstüme gelindi cok doldum canmm anlatıyorum anlatıyorum kimse anlamıyor..yok sonraki mesajlarını da okudum. yani şaka olarak kullanıldığını . kötü niyetinin olmadığını . ama canım sen kesinlikle kullanma . kimseye karşı şaka anlamında da kullanma .
biliyorum saygızlık yapmış olmak için yapmadın. onu anladım zaten mesajlarından
bi zamanın sıpaları zaten özgürlük delisi bakalım benimki ne olacak allahım akıl fikir versin kuzularaYOK YOK canım biliyorum bende biraz tepkimi koydum artık birazzz
biraz özgür olmak istiyor o kadarrr
sen eltimle görümcemn yaşadıgı sehirdeymssn biz konyadayız canmBen İstanbul dayım. Seni unuttum nerdeydin?
var canm 1 tane ama başka yok hpe oraya gidiyoruz kışın oda insanı cok sıkıyor
ama yazın gidilecek cay bahceleri felan vardır
cok güzel piknik alanlarmız var
küçük ama büyük şehirlerde ki gibi cok secenek yok inşallah buraya gelirsnzde arkadaş oluruz yakından buraya gelirseniz evide burdan mı alacaksnz peki
hayırlısı bakalım inşallah hakkınızda hayırlısı olsun buraya gelirseniz yakındanda tanışırız vla ne güzel de olurevi hemen satarsak burda ev alırız büyük ihtimal canım tayin olduğumuz yerden
bi zamanın sıpaları zaten özgürlük delisi bakalım benimki ne olacak allahım akıl fikir versin kuzulara
İnşallah yaza cnm... Bakarsın olur, oğlanı alıp gelirimsürer öyle oldu bir nasip olmadı görüşmek
bi zamanın sıpaları zaten özgürlük delisi bakalım benimki ne olacak allahım akıl fikir versin kuzulara
benim oglum 9 bucuk aylık daha emeklemiyor koltuga tutunuyor ama sıralama yapamıyor
normal mi ki kızlar ya. kafama takılıyor tv illaki izliyor bütün gün evde cok sıkılıyor cünkü bende yokum
yaz gelse iyi kötü dışarı cıkarlar annemle felan
birde tv karsısında yiyor tabi agzına lokma almaz yoksa
inşallah gelişimini olumsuz etiklemez ya
ne zaman istersen buyur gelİnşallah yaza cnm... Bakarsın olur, oğlanı alıp gelirim
ben ne kadar izletmesemde izliyorlar canm evde sıkılıyor durmuyor huysuz annemde acıyor illaki zararli desemdemaşallah normal gelişimi canım yavrunun o ayda yapması gerekeni yapıyor benim oğlum 11 aylık iken yürüdü.
tvyi izletmeyin canım yaa resimli kalın yapraklı kitaplar al annen onları versin eline devamlı orda meyve şekilleri tanıtsın ona, ben oğlumda dilim yandı tvyi o zamanki bakıcımız çok izletmiş bizi uyaranda olmadı oğlum geç konuştu
Aynen bende öyleyim bugun pazartesi olunca yogunluk var birazBEN VARIM BİR YANDAN İŞLERE BAKIYORUM BİR YANDAN BURAYA BAKIYORUM
KAÇ YAŞINDASINAynen bende öyleyim bugun pazartesi olunca yogunluk var biraz
23 canm sen kaç yaşındasnKAÇ YAŞINDASIN
maşallah epiyi çıtırsın ben 39 yaşındayım23 canm sen kaç yaşındasn