Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplantıya giricem birazdan.oda iyi fikir
naber canm naslsn nasıl gidiyor![]()
direksiyon sinavımı sende mi karıştırdn beni sende mi sendemiToplantıya giricem birazdan.
Nasıl geçti direksiyon sınavın ?
Benim yazılı sınav idare eder kazıktı sorular 1.sınava göre.
Kısmet artık.
1 DKdireksiyon sinavımı sende mi karıştırdn beni sende mi sendemi![]()
ne dediğini zerre anlamadım .sen nie atlıon cevpa vermion bna![]()
ne dediğini zerre anlamadım .
uykunu alamadn mısağol hoşbuldukk canımm![]()
Ya offfff unutamaz mıyım Allah bana böyle akıl wermiş iştebari sen yapmasaydncok içerlendim
![]()
iyi canım.kuzumm slmmm nasılsın
2+1 sıpalar nasıll![]()
cıık unutamazsn senden hiç beklemezdim.. başımı alıp giderm buralardanYa offfff unutamaz mıyım Allah bana böyle akıl wermiş işte![]()
![]()
cok geçmiş olsn annesi nesi varevet alamadımoğlan hasta malesef
Alla alla şu an kendimi kesesim warcıık unutamazsn senden hiç beklemezdim.. başımı alıp giderm buralardan![]()
aynn ya banada tüm kış fenalk geldi vla cok bunaldm bebeigmde cıkamıyor.. havalar inşalah bundan sınra düzelir bya..iyi canım.
işler yoğUN burda da . bi kaç gündür ama evrak işi.
yapılmayacak şeyler değil .
onun dışında uykusuzluk var .
kız geceleri miyikliyor yine.
ruya mı görüyor anlamadım. bi cırlıyor dönüp uyuyor. bazen de su istiyor. öyle işte.
iyiyiz canım ya
hafta sonu ablama gittik.
öncesinde avm ye girdik . alınacak şeyler vardı.
havalar düzeldikçe mutlu oluyorum . dışarıya çıkma mevsimi geliyor şükür. tüm kış fenalık geldi evin içined .
tek iş olsunda canım sağlıkla yaparsın inşallahiyi canım.
işler yoğUN burda da . bi kaç gündür ama evrak işi.
yapılmayacak şeyler değil .
onun dışında uykusuzluk var .
kız geceleri miyikliyor yine.
ruya mı görüyor anlamadım. bi cırlıyor dönüp uyuyor. bazen de su istiyor. öyle işte.
iyiyiz canım ya
hafta sonu ablama gittik.
öncesinde avm ye girdik . alınacak şeyler vardı.
havalar düzeldikçe mutlu oluyorum . dışarıya çıkma mevsimi geliyor şükür. tüm kış fenalık geldi evin içined .
tamam cok ısrar ettn gitmiyorım kesme kendini lazm olrsn sen bizeAlla alla şu an kendimi kesesim war