- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
ufff, kiz gecmis olsun ....insallah yarina gecmis olurGözümde arpacık çıktı çok acıyoo![]()
napiosun canikom?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ufff, kiz gecmis olsun ....insallah yarina gecmis olurGözümde arpacık çıktı çok acıyoo![]()
İyiyim profil resmini değiştir ya, rahibe mi bu kadın...ufff, kiz gecmis olsun ....insallah yarina gecmis olur
napiosun canikom?
yasooo, bizim adam takmis ''hade almanyaya'' gidelim dio,planlar yapılmıdı mı hafta sonu
hehehehee, kiz ne rahibesi hehehehhah ilahiii ehehhhhİyiyim profil resmini değiştir ya, rahibe mi bu kadın...
Başka bişi koy![]()
zeliiishhh, kiz geldin ha? nasilsin? hastasin gerci , umarim dahada iyi olursun bugun.iyiyim canım önceki günlere nazaran ilaç kullanıyorum burun akıntım devam ediyor hafif de halsizlik var
sen nasılsın?
hehehehee, kiz ne rahibesi hehehehhah ilahiii ehehhhh
zuleyha o , hz. yusuf dizisindeki zuleyha. az dursun giii nolur.
noldu canim? izlemedinse nerden bileceksin tatlim aaa, koy bi tebessüm
Yaniii ne bilim rahibe gibi yanoldu canim? izlemedinse nerden bileceksin tatlim aaa, koy bi tebessüm![]()
yasooo, bizim adam takmis ''hade almanyaya'' gidelim dio,
ama hic istemiyorum, bosver dedim. bakalim tutturacakmi.
anliyacagin bi ihtimal bizde alamanya seferi var
sen napacaksin
kizlaaar cumaniz bereketli hayirli olsunnn
noldu canim? izlemedinse nerden bileceksin tatlim aaa, koy bi tebessüm![]()
Yaniii ne bilim rahibe gibi ya![]()
mesaj tv de cikiyor her aksam (tekrarlari) cokk guzel yasemin, defalarca izledik, yinede izliyoruz.bende izlemedimm bilmiyommmmmmmo diziyi heççççççççççç
insallah hava guzel olurda az cikarsiniz , degisiklik calisan icin ilac gibi bisey (kendimden yola cikarak diyorum, bende ev kusu sayilirim aslinda )hayırlı cumaların olsun tatlım
ohh gezi planları yapılmış
yarın sabah 09,30 da diş randevumuz var
havanın durumuna göre bakarım ama hiç gezme modunda değilim evde oturmak istiyom hep
mesaj tv de cikiyor her aksam (tekrarlari) cokk guzel yasemin, defalarca izledik, yinede izliyoruz.
insallah hava guzel olurda az cikarsiniz , degisiklik calisan icin ilac gibi bisey (kendimden yola cikarak diyorum, bende ev kusu sayilirim aslinda )
dis dedinde, benimde gecen disim kirildi, hemde iki tane . yan yana olan.
öf.
gecmis olsun sanada canim ya
ufff amma yazmışsınız valla.
özet geçin bakiyim
kayda degeğr bişi yok
geldin yerden katıl sohbete
hep tekrarlarini veriyorlar , ama izlemeye doyum olmuyor, ya biz cok seviyoruz, yada hakikaten sahane oynamislar.hımm heç bilimiyorum bakalım biiiiiiii
sen varsan sohbette vardır kayde değer anlat bakalımmm![]()