- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
ya genic, nolur bu denli takma kafana. madem diyetisyene karar verdin, muhakkak sana gore bir liste cikarir, sende kurtulursun insallah. ( ay inan benim de vermem gereken kilocuklar var )vefam olmuyor bir türlü diyet olayım benimde. dikkat ettim eee harekette var. iki haftadır kilo alıyorum çok sinirlendim
ve kara verdim diyetisyene gideceğim. bir yerden randevu aldım yarın için. artık yeniden zayıf olmak istiyorum
sakın kilomu sorma olar mı
aminnn ablam, cok sagolllallah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
korkulmayacak gibi değil
şimdi benim oğlan büyüdü sürekli arkadaşlarla gezcem şura gitcem bura gitcem demeler başladı kavgalarımız da başladı
oğlana şu kafana sok ayda bir kere arkadaşlarınla gezebilirsin dedim çocuk herhafta birşey çıkarıyorr ama yine benim dediğim oluyor kusura bakmasınn paşamm
evet tanışmadık sanırım hoşbuldukslm canim , hosgeldin, biz tanismadik sanki .... hosgeldin
bende iyiyim şükür canımselam canımmm nasılsınnn
evdemi dışarda mıı???
selam güzellikk iyiyizz hallicee
sen nasılsın bakalımm
sormadım arkadaşım sende benimkini sormaavefam olmuyor bir türlü diyet olayım benimde. dikkat ettim eee harekette var. iki haftadır kilo alıyorum çok sinirlendim
ve kara verdim diyetisyene gideceğim. bir yerden randevu aldım yarın için. artık yeniden zayıf olmak istiyorum
sakın kilomu sorma olar mı
evde yeriz canim benim, simdi durduk yerde masraf cikarmiyalim, o masraflari ben Istanbulda yapajiyimmm insallah
muhtemelen dolma yaparim, (biberlerim duruyor dolapta)
takıyorum valla kafama hele bu ara depresyona bile girdim diyebilirim....ya genic, nolur bu denli takma kafana. madem diyetisyene karar verdin, muhakkak sana gore bir liste cikarir, sende kurtulursun insallah. ( ay inan benim de vermem gereken kilocuklar var )
gideyim de yazarım canım..sormadım arkadaşım sende benimkini sormaa
gitte engin bilgilerini paylaşş bizimle
takıyorum valla kafama hele bu ara depresyona bile girdim diyebilirim....
kendimi ayna da güzel görmüyorum ve ciddi canım sıkılıyor
gideyim de yazarım canım..
bakalım yarın ki ön görüşme olacak kesin. tahlil falan da isteyecek onları da halletmem lazım sonra başlayacağız asıl diyete.
ve ben yaza çok daha başka başlamak istiyorum
en doğrusunu sen yapıyorsun ilerde sen ağlayacağına o ağlabsın üzülsün
büyüyüp baba olduğunda anlar seni merak etme arkadaşım
takıyorum valla kafama hele bu ara depresyona bile girdim diyebilirim....
bakalım yarın ki ön görüşme olacak kesin. tahlil falan da isteyecek onları da halletmem lazım sonra başlayacağız asıl diyete.
wayyyyyysss yazaa bambaşka geniccc geliyor deseneee
madem randevun var , artik takmiyorsun kafana ,anlasalim ok?takıyorum valla kafama hele bu ara depresyona bile girdim diyebilirim....
evet sıkıldım artık bu halimden cidden.wayyyyyysss yazaa bambaşka geniccc geliyor deseneee
canım tavsiye üzerine çallı meydan tıpta ki diyetisyene gideceğim.nere gidiyorsunnnnnnnnn
vefa vericem ben sana tüyoları ballım bekle beni
vefa evet bak zeliş nerde yahuDELİRMEEEEE
İSTEDİN Mİ SENDE FISTIK GİBİ OLURSUN
BUGUNDE YE DIŞARDA YEMEĞİNİ EE YARIN HAFTA SONU
PAZARTESİ BAŞLARSIN VEYA GENİCLE BAŞLARSINNN
canım doğru diyorsun ama etrafımdakileri bir görsen ne demek istediğimi daha iyi anlarsınmadem randevun var , artik takmiyorsun kafana ,anlasalim ok?
sen eminim cok guzel bir hatunsun, kendini begenmemen sadece gecici bisey....gecip gittiginde kendine ettigin eziyete pisman olursun , kiyma kendine canim benim.
memnun oldum canim, ben tam bu topige göre bicilmis mikemmel bir kaftanimevet tanışmadık sanırım hoşbulduk
23 yaşındayım bekarım (bu topikle alakam yok) çalışıyorum
sen
ama ben seni zaten anliyorm tatlim, etrafindalikere cesit oluyorsun iste, onlarda muhakkak baska seylere takmis vaziyetteler... sen yorma kendini olurmu?vefa evet bak zeliş nerde yahu
hani başlıyorduk dikkat etmeye diyet yapmaya nerdeeeee pehhh
vefa benimle başla diyete sende
canım doğru diyorsun ama etrafımdakileri bir görsen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
ben bayadır bu topiğe yazıyorum zatenmemnun oldum canim, ben tam bu topige göre bicilmis mikemmel bir kaftanim
iki evladim var , ellerinden operler ablasi
olsun, takil bize, ilerisi icin belki biseyler götürebilirsin ....sonra SIKILDIM sizden deme heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?