Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam menüm yok açız ya :)) beyefendi düşünsün bu akşamda alsın dışarıda yemek yedirsin ya da eve sipariş versin yoruldum valla yapamıcam bişe![]()
tavuklu bezelye
pirinç pilavı
ayran
salata
mozaik pasta![]()
bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da![]()
bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da![]()
Günde 2 banko, canı sıkılıomuş.. ben hiç aramam işim düşerse ararım genelde![]()
hergün bir kez arar,o da öğle aramda. ne yedin ,nasıl gecior günün,ilacını içtin mi ,göreve gidicek misin bugün . bu sıra hiç bozulmuyor. bende ezbere cvp veriorum .bazen de evde yemek yoksa öğleden sonra 4 gibi ararım ,aksam yemegini napalım diye bu kadar. sonrada hadi byby ,akşam görüsürüz...
![]()
hayırdır bir rahatsızlık mı var canım ilaç falan![]()
tavuklu bezelye
pirinç pilavı
ayran
salata
mozaik pasta![]()
yok ,hamile oldugumu ögrendigimden bu yana hergün ögle yemeginden sonra folik asit ilacını icmem lazım da ,onu soruyor![]()
vay menün güzelmiş hem çalış hem böyle menü çıkar süpersin:d ya da doğum iznindemisin?
bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? Ya da arar mı? Benimkisi aramasam aramıyor da![]()
o anki ruh haline bağlı cnm eger akşamdan limoniysek asla aramaz ben çocukla ilgili bişiyse ararım
normalsek günde 3 kez arar
işi düşerse bi yere falan gidicekse bu 5 e çıkabilir
anlaşılan biz hala normalleşemedikbende bi yandan faceden yazıorum beni hiç aramadın diye.
Cevap yoğundum, toplantıdayım![]()
amannn aramassa aramasın ya ne dert ediyosun boşver varlıkları yoklukları bir atarlıyım kızlar bugün kusura bakmayıın benimkine sarasın var![]()
amannn aramassa aramasın ya ne dert ediyosun boşver varlıkları yoklukları bir atarlıyım kızlar bugün kusura bakmayıın benimkine sarasın var![]()
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle ağız tadıyla oturun inş.çocuklarda çok iyiler kızım okula başladı oğluma annem bakıyor şuan ,hatırlarsan en son kv bendeydiev aldık bizde 1 sene önce taşındık şuan herşey yolunda şükürler olsun rabbime.
bu arada benim kızımın ismi nasya 6 yaşında, 3 yaşında yarmazmı yaramaz bir oğlum var ismi necati yasin.