Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

akşam menüm yok açız ya :)) beyefendi düşünsün bu akşamda alsın dışarıda yemek yedirsin ya da eve sipariş versin yoruldum valla yapamıcam bişe :KK51:

bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da:KK43:

bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? ya da arar mı? benimkisi aramasam aramıyor da:KK43:

hergün bir kez arar,o da öğle aramda. ne yedin ,nasıl gecior günün,ilacını içtin mi ,göreve gidicek misin bugün . bu sıra hiç bozulmuyor. bende ezbere cvp veriorum .:KK23: bazen de evde yemek yoksa öğleden sonra 4 gibi ararım ,aksam yemegini napalım diye bu kadar. sonrada hadi byby ,akşam görüsürüz...:KK34:

hergün bir kez arar,o da öğle aramda. ne yedin ,nasıl gecior günün,ilacını içtin mi ,göreve gidicek misin bugün . bu sıra hiç bozulmuyor. bende ezbere cvp veriorum .:KK23: bazen de evde yemek yoksa öğleden sonra 4 gibi ararım ,aksam yemegini napalım diye bu kadar. sonrada hadi byby ,akşam görüsürüz...:KK34:

hayırdır bir rahatsızlık mı var canım ilaç falan :KK43:

bu arada kızlar merak ettim kocalarınız işteyken sizi kaç kere arar? Ya da arar mı? Benimkisi aramasam aramıyor da:KK43:

o anki ruh haline bağlı cnm eger akşamdan limoniysek asla aramaz ben çocukla ilgili bişiyse ararım
normalsek günde 3 kez arar
işi düşerse bi yere falan gidicekse bu 5 e çıkabilir

o anki ruh haline bağlı cnm eger akşamdan limoniysek asla aramaz ben çocukla ilgili bişiyse ararım
normalsek günde 3 kez arar
işi düşerse bi yere falan gidicekse bu 5 e çıkabilir

anlaşılan biz hala normalleşemedik :KK43:bende bi yandan faceden yazıorum beni hiç aramadın diye.
cevap yoğundum, toplantıdayım :KK43:

anlaşılan biz hala normalleşemedik :KK43:bende bi yandan faceden yazıorum beni hiç aramadın diye.
Cevap yoğundum, toplantıdayım :KK43:

amannn aramassa aramasın ya ne dert ediyosun boşver varlıkları yoklukları bir atarlıyım kızlar bugün kusura bakmayıın benimkine sarasın var:KK47::KK47::KK47:

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle ağız tadıyla oturun inş.çocuklarda çok iyiler kızım okula başladı oğluma annem bakıyor şuan ,hatırlarsan en son kv bendeydi :KK1: ev aldık bizde 1 sene önce taşındık şuan herşey yolunda şükürler olsun rabbime.

bu arada benim kızımın ismi nasya 6 yaşında, 3 yaşında yarmazmı yaramaz bir oğlum var ismi necati yasin.

banucum evinin resimlerini atmıştın o geldi gözümün önüne:)agız tadı ile güle güle otur sende,senin adına sevindim düzene girmişsin,annende yardımcın oh ne güzel tatlım maşallah

X