Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yaaaa ama sen zaten tam olarak hazır değildin yanlış mı hatırladım acaba

hayırlısı olsun kuzum üzme kendini

ya bu çok farklı bişey hazır değilim diyorum ama regli oluncada üzülüyorum nasıl birşey bende anlamadım ki kendime mi itiraf edemiyorum ne oluyo anlamadım ki

ya bu çok farklı bişey hazır değilim diyorum ama regli oluncada üzülüyorum nasıl birşey bende anlamadım ki kendime mi itiraf edemiyorum ne oluyo anlamadım ki

her şerde bir hayır vardır canım sakın üzme kendini

demek ki kabullenmişsin hamile olduğunu

aynı ben :)

bende hep öyle olurdum lütfen çift çizgi çıkmasın derdmm

çıkmayınca da suratım düşerdiii

biz kadınlar harbi dengesisizizz

tatlışş siz istemediginizden bebek, korunuyorsunuzdur zaten .niye üzülüosun ki hamile kalmadım diye ?:44::44::44::44:

aynı ben :)

bende hep öyle olurdum lütfen çift çizgi çıkmasın derdmm

çıkmayınca da suratım düşerdiii

biz kadınlar harbi dengesisizizz

bu konuda sana katılmadan edemicemmm,,,kaç defa sızar uyurumm eşim geceleri yalnız oturur adam trip atmaz ,,ben dün gece adam koltukda uyudu bana yardım etmedi bide ilgi bekledi diye kızdımmm,,,bazen tutuyooo damarlarımız:)))

evet aynen de öylee cinsizz cinsss

evet garip ama off yaaa

annaaa bilmiordum kuzuu kaza kurşunumu diyorsun:)) hapmı kullanıyordunnn

tabii canım ,bizim icin tamamen süpriz olduu

ben korunmuyordum ,bizimki başka bişey kullanıyordu anladın sen onu :26::26::26::26:

ayrıca senin ki gibi benimde dogum günümde oldu diye düsünüorum

tabii canım ,bizim icin tamamen süpriz olduu

ben korunmuyordum ,bizimki başka bişey kullanıyordu anladın sen onu :26::26::26::26:

ayrıca senin ki gibi benimde dogum günümde oldu diye düsünüorum

benimde doğum günüm yeni geçti benim doğumgünümde neden olmadı acaba haaa nedennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…