hadiiii yazıkkk yaaa diyemeden gitmiş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
belkide banlanacagını dicekti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadiiii yazıkkk yaaa diyemeden gitmiş
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merak etme zeliş biriyle haber uçururur bizeee:))
annaa zaten hazır değildin kelebekimm üzülmek yok yok,,,hayırlı zamanda beklediğin anda hissettiğin anda olsun korktuğun anda değil tamam mı
yok canım sabah regli oldum hamile değilim ki
yaaaa ama sen zaten tam olarak hazır değildin yanlış mı hatırladım acaba
hayırlısı olsun kuzum üzme kendini
ya bu çok farklı bişey hazır değilim diyorum ama regli oluncada üzülüyorum nasıl birşey bende anlamadım ki kendime mi itiraf edemiyorum ne oluyo anlamadım ki![]()
ya bu çok farklı bişey hazır değilim diyorum ama regli oluncada üzülüyorum nasıl birşey bende anlamadım ki kendime mi itiraf edemiyorum ne oluyo anlamadım ki![]()
ama onu dedi ya ban yiyebilirm diyeee bence başka bişiyyybelkide banlanacagını dicekti![]()
aynı ben :)
bende hep öyle olurdum lütfen çift çizgi çıkmasın derdmm
çıkmayınca da suratım düşerdiii
biz kadınlar harbi dengesisizizz![]()
ağlama kuzucukkk,,böle düşün bak ii gelecekkk,,hadi korunmuyosunda olursa olsun desem ölede değil,,hem korunup çocuk beklentide olma,,öle bişiyy bindebirr çünküüü canımm
bu konuda sana katılmadan edemicemmm,,,kaç defa sızar uyurumm eşim geceleri yalnız oturur adam trip atmaz ,,ben dün gece adam koltukda uyudu bana yardım etmedi bide ilgi bekledi diye kızdımmm,,,bazen tutuyooo damarlarımız:)))
öyleee bişeyy anca benim başıma gelebilirdi geldi de zaten![]()
ama onu dedi ya ban yiyebilirm diyeee bence başka bişiyyy
ağlama kuzucukkk,,böle düşün bak ii gelecekkk,,hadi korunmuyosunda olursa olsun desem ölede değil,,hem korunup çocuk beklentide olma,,öle bişiyy bindebirr çünküüü canımm
aynı ben :)
bende hep öyle olurdum lütfen çift çizgi çıkmasın derdmm
çıkmayınca da suratım düşerdiii
biz kadınlar harbi dengesisizizz![]()
annaaa bilmiordum kuzuu kaza kurşunumu diyorsun:)) hapmı kullanıyordunnn
tatlışş siz istemediginizden bebek, korunuyorsunuzdur zaten .niye üzülüosun ki hamile kalmadım diye ?:44::44::44::44:
her şerde bir hayır vardır canım sakın üzme kendini
demek ki kabullenmişsin hamile olduğunu
tabii canım ,bizim icin tamamen süpriz olduu
ben korunmuyordum ,bizimki başka bişey kullanıyordu anladın sen onu :26::26::26::26:
ayrıca senin ki gibi benimde dogum günümde oldu diye düsünüorum![]()
evet yaşadığım şey aynen bu canım aynen buuuu
tabii canım ,bizim icin tamamen süpriz olduu
ben korunmuyordum ,bizimki başka bişey kullanıyordu anladın sen onu :26::26::26::26:
ayrıca senin ki gibi benimde dogum günümde oldu diye düsünüorum![]()