Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

hadi bakalım hayırlısı,,,ama hamile olsanda olmasanda mutlaka doktora görün canım,,neden düzensiz olduğunu bilmen ii olur,,kullandığın hapı doktor tavsiyesi ile mi başaldın

günayydınnn tatttlılarımm

tüm haftasonu dişim agrıdı ,agrıdan su bile zor içtim .bugunde sabahtan hemen doktora gittim .tedavimi yaptı .şu an da yüzümün sol tarafı uyusmus vaziyette ,ama agrıdan kurtuldum sanırımmm .

sizlerde ne var ne yok ???

hadi bakalım hayırlısı,,,ama hamile olsanda olmasanda mutlaka doktora görün canım,,neden düzensiz olduğunu bilmen ii olur,,kullandığın hapı doktor tavsiyesi ile mi başaldın

evet canım yasmin kullanıyorum evlendikten 2 gün sonra doktora gitmiştik o tavsiye etmişti normalde düzenliydi ama 2 aydır bi garipleşti bu ayda bulantımda var midem ağrıyo 1 haftadır doğru düzgün yemek yiyemiyorum o yüzden bulanıyordur diyordum ama reglimde gecikince tırsmaya başladım açıkcası hazır değilim hamileliğe sanırım

kız ban yemedikkk yırttık sanırsam:)
Aynen yırtmışızzz lenn
Çok geçmiş olsunn cnm..
Hamileyken bende çektim diş ağrısı.
20'lik dişim çok ağrısını çektim..
Sende çürük falan mı wardı ki ağrıdı öyle :26:

ayyy kuzumm şu dişten çektiğim kadar çekmedim bende hiç bişeyden,,,benimde hamileliğimde diş ağrılarım çok olurdu,,her doğum anneden bir dişi yer derler,,calsium eksiliği de yapıyor bebişş senden aldığı için,,benimde iki 20 lik dişim ameliyatla alındı 2 kanal 3 dolgu var dişimde çok zor,,,ağrıdığında karanfil yağı tavsiye ederim hamilelikte ilaç kullanamayınca o bana çok iyi geliyordu

hımm bende 1,5 yıl süre hap kullandım ama hiç düzensiz olmadı ,oğlan olduktan sonra bıraktım hapı vücudun dinlenmesi gerekiyormuş,,böyle seni tetikte bırakması stres yaşatır kuzumm git doktora

hamileliğe hazır değilim diyorum fakat testte negarif çıkıncada çok üzülüyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim

hamileliğe hazır değilim diyorum fakat testte negarif çıkıncada çok üzülüyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim

bu duygu çok zorrr değilmiii ya,,bende çok şükür hazır hissettiğim anda verdi Rabbim,,ilacı kestim o ay hamile kalmıştım:))

Çok geçmiş olsunn cnm..
Hamileyken bende çektim diş ağrısı.
20'lik dişim çok ağrısını çektim..
Sende çürük falan mı wardı ki ağrıdı öyle :26:

En arka dişim çürümeye baslamıs,aniden cumartesi gecesi sızlamaya agrımaya basladı .bugun de doktor o iltihaplı kısmı temizledi ,ama dişin saglam dedi ,kanal tedavisine gerek yok dedi .

bilmiorumm yaa ,benim dişlerim saglamdır cok sükür ,şimdiye kadar disci yüzü görmedim diyebilirim .inş. bundan snora olmaz.
bende nar suyu içtim yudum yudum disimde bekelterek ,o uyusturucu etkisi yaptı .senin de aklınsda bulunsun canım

nar suyu bilmiyordummm,,karanfil yağının acı buruk tadından iidir,,,hem bebişede şifa olur ohh miss

bende hazır değildim eşimin katkısı çok bu konuda,, eşim yaşça büyük benden,,ee baba olmak için can atıyordu,,,beni doğumgünü gecemde kandırdııı:))

:):)

biz daha 24 yaşındayız:)
ufağız biz ufak:)

ama eşimde bende acele etmek istemiyoruz borçlar bitmeden çocuk yamak istemiyoruz..

nar suyu bilmiyordummm,,karanfil yağının acı buruk tadından iidir,,,hem bebişede şifa olur ohh miss

aynen tatlım ,narı aldım ,suyunu iyice sıktım .küçük pet şişeye doldurdum .gün boyunca yudun yudun alıosun agzında biraz tutup öyle içiorsun .
dedigin gibi hem tadı güzel ,vitaminli ,hemde o agrıyı gecirior .şifalı bitkiler kitabında okudum

Hmm amann kanal tedavisine gerek kalmamış allahtann..
Bebiş napıyor oynuyor mu..
Ben sırtüstü yatınca çok oynardı, sağ tarafından topuğunu çıkartırdı hep görünürdü

Hmm amann kanal tedavisine gerek kalmamış allahtann..
Bebiş napıyor oynuyor mu..
Ben sırtüstü yatınca çok oynardı, sağ tarafından topuğunu çıkartırdı hep görünürdü

aynen , uyku saatlerini biliyoruz artık, sabah7-8 arası ,ögleyin 2 gibi bir de aksam saat 8 de

elimi karnıma koyunca sanki elini tutucakmşım gibi gelior , o kadar yakın hissediorumm

carsamba bi olsun ,bi ankaraya gidiyimmmm ,ogluma ne ciciler alcam ben teyzeleriiii

Çok güzell duygularrr bunlarr, nasıl heyecanlanıyosun dimi ooynayıncaa
All annesiii maviş mavişş kıyafetlerr al paşaya..
Ben de renk olarakk krem rengii ve sütlü kahve hastalığı vardı..
Yaniii erkek diye mavi almadım her şeyinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…