Ewettt aynennn
Gene miiii yawrumm
evet gene gecikti her zamn günümde olurum halbu ki:44::44:
test yapmicam geçen ayda böyle oldu negatif çıktı bi kaç gün daha beklicem ondan sonra eğer haftaya c.tesi gününe kadar olmaz isem test yaptıracağım çünkü ilaç kullanıyorum d.kontrol hapı bir haafta ara var c.tesiye kadar reglimin bitmiş olması gerekiyor ama olamadım henüz o yüzden beklicem az daha hayırlısı olsun artıkın
hadi bakalım hayırlısı,,,ama hamile olsanda olmasanda mutlaka doktora görün canım,,neden düzensiz olduğunu bilmen ii olur,,kullandığın hapı doktor tavsiyesi ile mi başaldın
kız ban yemedikkk yırttık sanırsam:)
Aynen yırtmışızzz lennkız ban yemedikkk yırttık sanırsam:)
Çok geçmiş olsunn cnm..günayydınnn tatttlılarımm
tüm haftasonu dişim agrıdı ,agrıdan su bile zor içtim .bugunde sabahtan hemen doktora gittim .tedavimi yaptı .şu an da yüzümün sol tarafı uyusmus vaziyette ,ama agrıdan kurtuldum sanırımmm .
sizlerde ne var ne yok ???
ayyy kuzumm şu dişten çektiğim kadar çekmedim bende hiç bişeyden,,,benimde hamileliğimde diş ağrılarım çok olurdu,,her doğum anneden bir dişi yer derler,,calsium eksiliği de yapıyor bebişş senden aldığı için,,benimde iki 20 lik dişim ameliyatla alındı 2 kanal 3 dolgu var dişimde çok zor,,,ağrıdığında karanfil yağı tavsiye ederim hamilelikte ilaç kullanamayınca o bana çok iyi geliyordugünayydınnn tatttlılarımm
tüm haftasonu dişim agrıdı ,agrıdan su bile zor içtim .bugunde sabahtan hemen doktora gittim .tedavimi yaptı .şu an da yüzümün sol tarafı uyusmus vaziyette ,ama agrıdan kurtuldum sanırımmm .
sizlerde ne var ne yok ???
evet canım yasmin kullanıyorum evlendikten 2 gün sonra doktora gitmiştik o tavsiye etmişti normalde düzenliydi ama 2 aydır bi garipleşti bu ayda bulantımda var midem ağrıyo 1 haftadır doğru düzgün yemek yiyemiyorum o yüzden bulanıyordur diyordum ama reglimde gecikince tırsmaya başladım açıkcası hazır değilim hamileliğe sanırım
ayyy kuzumm şu dişten çektiğim kadar çekmedim bende hiç bişeyden,,,benimde hamileliğimde diş ağrılarım çok olurdu,,her doğum anneden bir dişi yer derler,,calsium eksiliği de yapıyor bebişş senden aldığı için,,benimde iki 20 lik dişim ameliyatla alındı 2 kanal 3 dolgu var dişimde çok zor,,,ağrıdığında karanfil yağı tavsiye ederim hamilelikte ilaç kullanamayınca o bana çok iyi geliyordu
hımm bende 1,5 yıl süre hap kullandım ama hiç düzensiz olmadı ,oğlan olduktan sonra bıraktım hapı vücudun dinlenmesi gerekiyormuş,,böyle seni tetikte bırakması stres yaşatır kuzumm git doktora
hamileliğe hazır değilim diyorum fakat testte negarif çıkıncada çok üzülüyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim
bu duygu çok zorrr değilmiii ya,,bende çok şükür hazır hissettiğim anda verdi Rabbim,,ilacı kestim o ay hamile kalmıştım:))
ne güzel biz hazır olmayı beklersek minimum 5-6 yıl sürer
Çok geçmiş olsunn cnm..
Hamileyken bende çektim diş ağrısı.
20'lik dişim çok ağrısını çektim..
Sende çürük falan mı wardı ki ağrıdı öyle :26:
ayyy kuzumm şu dişten çektiğim kadar çekmedim bende hiç bişeyden,,,benimde hamileliğimde diş ağrılarım çok olurdu,,her doğum anneden bir dişi yer derler,,calsium eksiliği de yapıyor bebişş senden aldığı için,,benimde iki 20 lik dişim ameliyatla alındı 2 kanal 3 dolgu var dişimde çok zor,,,ağrıdığında karanfil yağı tavsiye ederim hamilelikte ilaç kullanamayınca o bana çok iyi geliyordu
hımm bende 1,5 yıl süre hap kullandım ama hiç düzensiz olmadı ,oğlan olduktan sonra bıraktım hapı vücudun dinlenmesi gerekiyormuş,,böyle seni tetikte bırakması stres yaşatır kuzumm git doktora
En arka dişim çürümeye baslamıs,aniden cumartesi gecesi sızlamaya agrımaya basladı .bugun de doktor o iltihaplı kısmı temizledi ,ama dişin saglam dedi ,kanal tedavisine gerek yok dedi .
bilmiorumm yaa ,benim dişlerim saglamdır cok sükür ,şimdiye kadar disci yüzü görmedim diyebilirim .inş. bundan snora olmaz.
bende nar suyu içtim yudum yudum disimde bekelterek ,o uyusturucu etkisi yaptı .senin de aklınsda bulunsun canım
bende hazır değildim eşimin katkısı çok bu konuda,, eşim yaşça büyük benden,,ee baba olmak için can atıyordu,,,beni doğumgünü gecemde kandırdııı:))
nar suyu bilmiyordummm,,karanfil yağının acı buruk tadından iidir,,,hem bebişede şifa olur ohh miss
Hmm amann kanal tedavisine gerek kalmamış allahtann..En arka dişim çürümeye baslamıs,aniden cumartesi gecesi sızlamaya agrımaya basladı .bugun de doktor o iltihaplı kısmı temizledi ,ama dişin saglam dedi ,kanal tedavisine gerek yok dedi .
bilmiorumm yaa ,benim dişlerim saglamdır cok sükür ,şimdiye kadar disci yüzü görmedim diyebilirim .inş. bundan snora olmaz.
bende nar suyu içtim yudum yudum disimde bekelterek ,o uyusturucu etkisi yaptı .senin de aklınsda bulunsun canım
Hmm amann kanal tedavisine gerek kalmamış allahtann..
Bebiş napıyor oynuyor mu..
Ben sırtüstü yatınca çok oynardı, sağ tarafından topuğunu çıkartırdı hep görünürdü
aynen , uyku saatlerini biliyoruz artık, sabah7-8 arası ,ögleyin 2 gibi bir de aksam saat 8 de
elimi karnıma koyunca sanki elini tutucakmşım gibi gelior , o kadar yakın hissediorumm
carsamba bi olsun ,bi ankaraya gidiyimmmm ,ogluma ne ciciler alcam ben teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?