• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yine iyisin hadi bakalım

yok canm ne arayan ne sorann

dün öğlen 12,30 gibi oğlanı aldı akşam üzeri getirirken markette kardeşimle karşılaşmışlar(oğlana birşeyler alıyormuş) markette oğlanı kardeşime vermiş

sadece kardeşime nbr demiş arkasına bakmadan gitmiş

o kadar ilginç ki işte yeri geliyor aynı evi aynı yatağı paylaştığın adamın tanıyomıyorum artık ha bu saatten sonra da

tanıyacağım diyede uğraşmıcam

artık hepsini allaha havale ediyorum güzel allahım neyini iyi neyin kötü olduğunu görüyorrrr

ya yasemin sen maşallah yine sabırlısınn ,,ben bişeyi orta yolda bırakıp bekleyemem sonuç iide olsa kötüde olsa bi sonuca varmalı ,,,en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir adamı yer bitirir,,ne yapmaya calışıyo eşin çocuk gibi aklı sıra senim cezalandırıyor,,,farkında değil bir aile yok oluyor bir evlat babasız kalıyoo anlamıyormu bu adammm

Kadınlar günü mü :53:
Aklına bile gelmemişşş onu hazırlarken odun kızım benimkii :1:

Yasminnn sewiyorumm uleynnn :62:
Sen nasılsınnn naptınn :26:

aman salllaa benimkide diliyle kutladı da ne oldu sankiii ,,laff işte,,annem ablamın yanındaydı babamla eniştem bir olu anneme ve ablama çok güzel çiçekler almışşlarr bayıldımmm:((benimkide bi gün önceden birmilyoncudan çiçek alıp beni sinir ediyor kazma işte

ya yasemin sen maşallah yine sabırlısınn ,,ben bişeyi orta yolda bırakıp bekleyemem sonuç iide olsa kötüde olsa bi sonuca varmalı ,,,en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir adamı yer bitirir,,ne yapmaya calışıyo eşin çocuk gibi aklı sıra senim cezalandırıyor,,,farkında değil bir aile yok oluyor bir evlat babasız kalıyoo anlamıyormu bu adammm

eski halim olsa bende fevri davranırdım ama

ileride pişman olmamak ben ne yaptım dememek için beklemek gerekiyor bazen

Allah Yasmin'e gani gani sabır versin

Bir anne bir kadın için gerçekten çok ağır çok yıpratıcı ve zorlayıcı bir süreçç

Çok üzülüyorum bende :(

Son düzenleme:
bebeğimmm günaydınnnnn işler yoğun bu haftada yineee he,,nasıl geçti haftasonun

Sağol Vefacım yoğunluktan bir giriorum bir çıkıyorum :(

Haftasonu eşimin aile tarafına ziyaretlerle geçti

Pazar temizlik

:( Dün akşam annem içli köfte yapmıştı

Kapanış güzeldi yanee :52::52::52::52:

işte adaman bunu farkına varsa sorun olmayacak hala sanırım bir ailesi olduğunu kavramış değil

ben kararımı verdim şu an sadece bekliyorumm olurya bir konuşma ortamı olacak buna eminim içimden aklımdan geçen herşeyi

söyleyeyip noktayı koyacağım eğer ki o konuşma ortamı da olmazsa 2 ay içinde boşanma dilekçesini göndereceğim ben ömrümü

böyle dengsiz biriyle geçiremem hanı 1 değil 2 değil 3 değil nerde ise her altı ayda bu konu tekrarlanyorrr

ama şu birgerçek benim hayatımı mahvetti

fakat oğlumun hayatını mahvetmesine izin vermeyeceğimmm

allah yasmin gani gani sabır versin

bir anne bir kadın için gerçekten çok ağır çok yıpratıcı ve zorlayıcı bir süreçç

çok üzülüyorum bende :(

aslında benim kocamın yaptıkları üzmüyor beni hani alıştım

ama annemin yaptıkları daha çok üzüyorr

şimdi kardeşimle ablama hak veriyorummm

sağol vefacım yoğunluktan bir giriorum bir çıkıyorum :(

haftasonu eşimin aile tarafına ziyaretlerle geçti

pazar temizlik

:( dün akşam annem içli köfte yapmıştı

kapanış güzeldi yanee :52::52::52::52:

desene diyet yalan oldu senin
mart 1 de başlıyordunn

bende dün baya sapıtımmm :37::37:

günaydınnnnn

nediiyem allah yardımcın olsunn

zor durummmmmm

eee nasıl geçti günü anlat bakalımmmmmm:27::27::27:

sağol yasommmmmmmmmmmmmmmm asıl Allah sana yardımcı olsun sana sabır versin huzur versin o kocana da Allah akıl fikir versin doğru yolu göstersin canım ne iyi ne kötü Allah hakkınızda hayırlı olanı versin

iyi cnm

evlendiğim birgündür mücadele içindeyimmmm

halada aynı
Offf yasminnn körüne ewlilikk bitecek yaa :26:
aman salllaa benimkide diliyle kutladı da ne oldu sankiii ,,laff işte,,annem ablamın yanındaydı babamla eniştem bir olu anneme ve ablama çok güzel çiçekler almışşlarr bayıldımmm:((benimkide bi gün önceden birmilyoncudan çiçek alıp beni sinir ediyor kazma işte
Kızımm en azından düşünmüşşşş sende yani,
hiç kutlamayanlarr warr ama :27:

Allah Yasmin'e gani gani sabır versin

Bir anne bir kadın için gerçekten çok ağır çok yıpratıcı ve zorlayıcı bir süreçç

Çok üzülüyorum bende :(
gerçekten güç isteyen bi süreçç,,insan zamanla bazen törpüleniyor demekkii,,ben bu kadar sabırlı olamazdım takdir ettimm,,emin adım atılmalı kesinlikle,,
Sağol Vefacım yoğunluktan bir giriorum bir çıkıyorum :(

Haftasonu eşimin aile tarafına ziyaretlerle geçti

Pazar temizlik

:( Dün akşam annem içli köfte yapmıştı

Kapanış güzeldi yanee :52::52::52::52:
ohooo ii olmuşş afiyet olsun benimde haftasonu çok yoğun geçtii
vefaaaa

bu arada ziynet sali deeli çalıyoo :52::52::52::52:
hahahaaha:)) bende akşam düğündeydim bize her yer angara çalıyordu yağmurun eloşş aklıma geldi:))kendi kendime güldüm
işte adaman bunu farkına varsa sorun olmayacak hala sanırım bir ailesi olduğunu kavramış değil

ben kararımı verdim şu an sadece bekliyorumm olurya bir konuşma ortamı olacak buna eminim içimden aklımdan geçen herşeyi

söyleyeyip noktayı koyacağım eğer ki o konuşma ortamı da olmazsa 2 ay içinde boşanma dilekçesini göndereceğim ben ömrümü

böyle dengsiz biriyle geçiremem hanı 1 değil 2 değil 3 değil nerde ise her altı ayda bu konu tekrarlanyorrr

ama şu birgerçek benim hayatımı mahvetti

fakat oğlumun hayatını mahvetmesine izin vermeyeceğimmm

aslında benim kocamın yaptıkları üzmüyor beni hani alıştım

ama annemin yaptıkları daha çok üzüyorr

şimdi kardeşimle ablama hak veriyorummm
Allah sonunuzu hayır etsin yasemin,inşallahh bugünler geride kalır
Offf yasminnn körüne ewlilikk bitecek yaa :26:

Kızımm en azından düşünmüşşşş sende yani,
hiç kutlamayanlarr warr ama :27:

bunama diyosun yaniii:(((

günaydınnnnn çalışkan becerikli anneler :16::16::16:

bende mi hamileyim acaba midem bulanıyorrr reglide olmadım cuma günü olacaktım normalde ama olmadım acaba hamiş mi oldumm kii:49::49::49:

vefa can canımsın:16: şimdi zencefilli limonlu çay içiyorum bende oyyy kantinden yemek kokuları geldi mahvoldum yaaa kızım da hiç böyle olmamıştım ne koku ne hazımsızlık vardı :43:

kuzum her hamilelik bir olmuyor işte bende hiç yaşamadım sayıyorum,,hamileliği çok rahat geçti ama sonrasııı...acısını oğlan fazlasıyla çıkarttııı offf erkek çocuk pek zor yaaa ama çok tatlılarrr akşam bana ne sordu biliyormusunn??

düğüne gitmiştik anne babamla sen evlenmeden önce nerdeydimmm??

oğlum sen daha doğmamıştın dedim yoktun annecim dedim

neden yokmuşum canım burdayım ya bende diyorrr

birde tutturmuş Allah beni büyütmek istemiyor ayaklarım senden kısa diyipp duruyooo;:))))

bende mi hamileyim acaba midem bulanıyorrr reglide olmadım cuma günü olacaktım normalde ama olmadım acaba hamiş mi oldumm kii:49::49::49:

hhuhuhuuuu topicc hamişş kaynıyoorr maşallahh,,,gelsin bebeklerrr,,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorusss kelebekimmm

hhuhuhuuuu topicc hamişş kaynıyoorr maşallahh,,,gelsin bebeklerrr,,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorusss kelebekimmm

test yapmicam geçen ayda böyle oldu negatif çıktı bi kaç gün daha beklicem ondan sonra eğer haftaya c.tesi gününe kadar olmaz isem test yaptıracağım çünkü ilaç kullanıyorum d.kontrol hapı bir haafta ara var c.tesiye kadar reglimin bitmiş olması gerekiyor ama olamadım henüz o yüzden beklicem az daha hayırlısı olsun artıkın:49::49::49:

gerçekten güç isteyen bi süreçç,,insan zamanla bazen törpüleniyor demekkii,,ben bu kadar sabırlı olamazdım takdir ettimm,,emin adım atılmalı kesinlikle,,

ohooo ii olmuşş afiyet olsun benimde haftasonu çok yoğun geçtii

hahahaaha:)) bende akşam düğündeydim bize her yer angara çalıyordu yağmurun eloşş aklıma geldi:))kendi kendime güldüm

Allah sonunuzu hayır etsin yasemin,inşallahh bugünler geride kalır

bunama diyosun yaniii:(((
Ewettt aynennn :27:

Gene miiii yawrumm :53:

Back