[sıze=3]kadınlar günü mü
Aklına bile gelmemişşş onu hazırlarken odun kızım benimkii[/sıze]
[sıze=3]yasminnn sewiyorumm uleynnn
Sen nasılsınnn naptınn :26:[/sıze]
iyi cnm
evlendiğim birgündür mücadele içindeyimmmm
halada aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]kadınlar günü mü
Aklına bile gelmemişşş onu hazırlarken odun kızım benimkii[/sıze]
[sıze=3]yasminnn sewiyorumm uleynnn
Sen nasılsınnn naptınn :26:[/sıze]
yine iyisin hadi bakalım
yok canm ne arayan ne sorann
dün öğlen 12,30 gibi oğlanı aldı akşam üzeri getirirken markette kardeşimle karşılaşmışlar(oğlana birşeyler alıyormuş) markette oğlanı kardeşime vermiş
sadece kardeşime nbr demiş arkasına bakmadan gitmiş
o kadar ilginç ki işte yeri geliyor aynı evi aynı yatağı paylaştığın adamın tanıyomıyorum artık ha bu saatten sonra da
tanıyacağım diyede uğraşmıcam
artık hepsini allaha havale ediyorum güzel allahım neyini iyi neyin kötü olduğunu görüyorrrr
Kadınlar günü mü
Aklına bile gelmemişşş onu hazırlarken odun kızım benimkii
Yasminnn sewiyorumm uleynnn
Sen nasılsınnn naptınn :26:
ya yasemin sen maşallah yine sabırlısınn ,,ben bişeyi orta yolda bırakıp bekleyemem sonuç iide olsa kötüde olsa bi sonuca varmalı ,,,en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir adamı yer bitirir,,ne yapmaya calışıyo eşin çocuk gibi aklı sıra senim cezalandırıyor,,,farkında değil bir aile yok oluyor bir evlat babasız kalıyoo anlamıyormu bu adammm
bebeğimmm günaydınnnnn işler yoğun bu haftada yineee he,,nasıl geçti haftasonun
Sağol Vefacım yoğunluktan bir giriorum bir çıkıyorum
Haftasonu eşimin aile tarafına ziyaretlerle geçti
Pazar temizlik
Dün akşam annem içli köfte yapmıştı
Kapanış güzeldi yanee![]()
ya yasemin sen maşallah yine sabırlısınn ,,ben bişeyi orta yolda bırakıp bekleyemem sonuç iide olsa kötüde olsa bi sonuca varmalı ,,,en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir adamı yer bitirir,,ne yapmaya calışıyo eşin çocuk gibi aklı sıra senim cezalandırıyor,,,farkında değil bir aile yok oluyor bir evlat babasız kalıyoo anlamıyormu bu adammm
eski halim olsa bende fevri davranırdım ama
ileride pişman olmamak ben ne yaptım dememek için beklemek gerekiyor bazen
allah yasmin gani gani sabır versin
bir anne bir kadın için gerçekten çok ağır çok yıpratıcı ve zorlayıcı bir süreçç
çok üzülüyorum bende![]()
sağol vefacım yoğunluktan bir giriorum bir çıkıyorum
haftasonu eşimin aile tarafına ziyaretlerle geçti
pazar temizlik
dün akşam annem içli köfte yapmıştı
kapanış güzeldi yanee![]()
hepicinize günaydın,,,serinimo balım ılık süt iç azar azar canım miğdeyi rahatlatır
Ewettt görüştükkk
Oyy kıyamam la sana :26:
Çok mu bulanıyor, hamileliğim geldi aklımaa abk şimdi :120:
günaydınnnnn
nediiyem allah yardımcın olsunn
zor durummmmmm
eee nasıl geçti günü anlat bakalımmmmmm![]()
Serenimo Allah kolaylık versin canım
İşin zor hakkaetten
Benimde çok bulanırdı![]()
Offf yasminnn körüne ewlilikk bitecek yaa :26:iyi cnm
evlendiğim birgündür mücadele içindeyimmmm
halada aynı
Kızımm en azından düşünmüşşşş sende yani,aman salllaa benimkide diliyle kutladı da ne oldu sankiii ,,laff işte,,annem ablamın yanındaydı babamla eniştem bir olu anneme ve ablama çok güzel çiçekler almışşlarr bayıldımmm(benimkide bi gün önceden birmilyoncudan çiçek alıp beni sinir ediyor kazma işte
lilililililiil yarim bulantı var hazımsızlık var tuhaf bir ağrı varrr ayrıca herşeyi isteyip hiçbir şey yiyememe var![]()
gerçekten güç isteyen bi süreçç,,insan zamanla bazen törpüleniyor demekkii,,ben bu kadar sabırlı olamazdım takdir ettimm,,emin adım atılmalı kesinlikle,,eski halim olsa bende fevri davranırdım ama
ileride pişman olmamak ben ne yaptım dememek için beklemek gerekiyor bazen
Allah Yasmin'e gani gani sabır versin
Bir anne bir kadın için gerçekten çok ağır çok yıpratıcı ve zorlayıcı bir süreçç
Çok üzülüyorum bende![]()
ohooo ii olmuşş afiyet olsun benimde haftasonu çok yoğun geçtiiSağol Vefacım yoğunluktan bir giriorum bir çıkıyorum
Haftasonu eşimin aile tarafına ziyaretlerle geçti
Pazar temizlik
Dün akşam annem içli köfte yapmıştı
Kapanış güzeldi yanee![]()
hahahaaha:)) bende akşam düğündeydim bize her yer angara çalıyordu yağmurun eloşş aklıma geldi:))kendi kendime güldümvefaaaa
bu arada ziynet sali deeli çalıyoo![]()
Allah sonunuzu hayır etsin yasemin,inşallahh bugünler geride kalırişte adaman bunu farkına varsa sorun olmayacak hala sanırım bir ailesi olduğunu kavramış değil
ben kararımı verdim şu an sadece bekliyorumm olurya bir konuşma ortamı olacak buna eminim içimden aklımdan geçen herşeyi
söyleyeyip noktayı koyacağım eğer ki o konuşma ortamı da olmazsa 2 ay içinde boşanma dilekçesini göndereceğim ben ömrümü
böyle dengsiz biriyle geçiremem hanı 1 değil 2 değil 3 değil nerde ise her altı ayda bu konu tekrarlanyorrr
ama şu birgerçek benim hayatımı mahvetti
fakat oğlumun hayatını mahvetmesine izin vermeyeceğimmm
aslında benim kocamın yaptıkları üzmüyor beni hani alıştım
ama annemin yaptıkları daha çok üzüyorr
şimdi kardeşimle ablama hak veriyorummm
Offf yasminnn körüne ewlilikk bitecek yaa :26:
Kızımm en azından düşünmüşşşş sende yani,
hiç kutlamayanlarr warr ama![]()
vefa can canımsınşimdi zencefilli limonlu çay içiyorum bende oyyy kantinden yemek kokuları geldi mahvoldum yaaa kızım da hiç böyle olmamıştım ne koku ne hazımsızlık vardı
![]()
günaydınnnnn çalışkan becerikli anneler
bende mi hamileyim acaba midem bulanıyorrr reglide olmadım cuma günü olacaktım normalde ama olmadım acaba hamiş mi oldumm kii![]()
hhuhuhuuuu topicc hamişş kaynıyoorr maşallahh,,,gelsin bebeklerrr,,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorusss kelebekimmm
Ewettt aynennngerçekten güç isteyen bi süreçç,,insan zamanla bazen törpüleniyor demekkii,,ben bu kadar sabırlı olamazdım takdir ettimm,,emin adım atılmalı kesinlikle,,
ohooo ii olmuşş afiyet olsun benimde haftasonu çok yoğun geçtii
hahahaaha:)) bende akşam düğündeydim bize her yer angara çalıyordu yağmurun eloşş aklıma geldi:))kendi kendime güldüm
Allah sonunuzu hayır etsin yasemin,inşallahh bugünler geride kalır
bunama diyosun yaniii((
Gene miiii yawrummgünaydınnnnn çalışkan becerikli anneler
bende mi hamileyim acaba midem bulanıyorrr reglide olmadım cuma günü olacaktım normalde ama olmadım acaba hamiş mi oldumm kii![]()