- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 38
hee ya 150tl çukka cebe indirdik ama bi mesai parası da verilebilirdi haniben lafa değil hizmete bakarım yağmur zammlarıı alırken iidi dimiii:))çalış arkadaşımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee ya 150tl çukka cebe indirdik ama bi mesai parası da verilebilirdi haniben lafa değil hizmete bakarım yağmur zammlarıı alırken iidi dimiii:))çalış arkadaşımmm
gülmeeeeeeeeeee zatennnnnnnnnnnn valla cinlrim tepemdeeee sana çemkirrimmm haaaaaaa![]()
kısss benimm ilk banımm anlatsana nasıl oliiii
len serem hoca olduğun nasıl bellii boşlukları anlamına uygun doldurun falan hahahah çok iyi![]()
yağmur o kıyağıda bize yapasalar beeehee ya 150tl çukka cebe indirdik ama bi mesai parası da verilebilirdi hani
KK giremiyonnn iştee..
Kaç gün yicez acabaa![]()
yağmur o kıyağıda bize yapasalar beee
aşağıdan melül melül bakinnnnnnnn ölemiiiii
cancağızlarım yavrularım güzellerim fıstıklarım fındıklarım sütlü şerbetli tatlılarım çikolatalı olan herşeylerim
ben gidiyorum sizi öpüyorum Allah kısmet ederse pazartesi görüşürüz ban yemeyin kızlarrrrrrrrrrr kazen bu seferlik affetsin gitsin
iyi akşamlar
cancağızlarım yavrularım güzellerim fıstıklarım fındıklarım sütlü şerbetli tatlılarım çikolatalı olan herşeylerim
ben gidiyorum sizi öpüyorum Allah kısmet ederse pazartesi görüşürüz ban yemeyin kızlarrrrrrrrrrr kazen bu seferlik affetsin gitsin
iyi akşamlar
pompiş ya bişisorcam bebişin normal gelişimi şu alttakiyle eş değer mi
yoksa burası öndemi gidiyor biraz
şaka maka çogu gitti azı kaldı 18 haftan kaldı len
Ağzım yarıldı esnemektennn ...
Vefaaa nedenn olabilir esnememmm senceee![]()
kızımmm benim anam yarıla yarıla esnedimi bana birinin nazarı değdi kesinn diyooo:)))))
Heeee bak oda olabilirr ozamannn sorryy![]()
bizim evde bişey kırılır dökülür anam der nazardır nazarr
yemeği homili gırtlak yer mayışır,,kesin birinin nazarı değdi üzerimde çok ağırlık var der
ağzını ayıra ayıra esner nazar bu nazar der :)))))
ahh anacımm işteee