• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

cancağızlarım yavrularım güzellerim fıstıklarım fındıklarım sütlü şerbetli tatlılarım çikolatalı olan herşeylerim:16::16::16::16::16::16::16:
ben gidiyorum sizi öpüyorum Allah kısmet ederse pazartesi görüşürüz ban yemeyin kızlarrrrrrrrrrr kazen bu seferlik affetsin gitsin :34:
iyi akşamlar

cancağızlarım yavrularım güzellerim fıstıklarım fındıklarım sütlü şerbetli tatlılarım çikolatalı olan herşeylerim:16::16::16::16::16::16::16:
ben gidiyorum sizi öpüyorum Allah kısmet ederse pazartesi görüşürüz ban yemeyin kızlarrrrrrrrrrr kazen bu seferlik affetsin gitsin :34:
iyi akşamlar

güle güle caınımm bebeişede kendinede iyi bakk örtmenimmmm öpüldün ii hafta sonlarııı şekercimmm pamuğum lokumumm

iyi akşamlar

İnşallah balımmm yemeyizz yaaa ban falannn hoffff :26:

:3::3::3::3:

pompiş ya bişisorcam bebişin normal gelişimi şu alttakiyle eş değer mi
yoksa burası öndemi gidiyor biraz
şaka maka çogu gitti azı kaldı 18 haftan kaldı len

bana da öyle gelior tatlım,biraz önde gidiyor burası...

aynennnnn günler kısarak kısalıyoooooooooooooooooooorrrrrrrrr :18::18::18::18::18::18::18:

Heeee bak oda olabilirr ozamannn sorryy :17:

bizim evde bişey kırılır dökülür anam der nazardır nazarr

yemeği homili gırtlak yer mayışır,,kesin birinin nazarı değdi üzerimde çok ağırlık var der

ağzını ayıra ayıra esner nazar bu nazar der :)))))

ahh anacımm işteee

bizim evde bişey kırılır dökülür anam der nazardır nazarr

yemeği homili gırtlak yer mayışır,,kesin birinin nazarı değdi üzerimde çok ağırlık var der

ağzını ayıra ayıra esner nazar bu nazar der :)))))

ahh anacımm işteee

Nazara bende inanırım ama bu kadarda her şeyi
nazara bağlamam yaww :1:

topicinnn güzel hatunlarıı

günümüz kutlu olsunnn,,8 Mart dünya kadınlar gününde herkes ,,yılın hergünü gibi hakettiği kadınlık değeri görmesi dileğimle canlar....

Back