- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah mesai 8,00 iş başı
akşam 17,00 de bitiyor kışın
yazın 18,00 de
bütün günüm koşuşturmaca
kıyamam çocuk var mı?
sabah 06,30 kalk kahvaltı hazırla çocuğu kaldır eşimi kaldırım
onlar kahvaltı yaprken ben ortalık toplarım
sonra onlar kahvaltıdan kalkar masayı topla makinaya at
üzerimi giyinir oğlanla çıkar o servise biner okula ben hava güzel ise yürürüm değil ise araç ile giderim işe
sonra tekrar eve akşam git kaldın yerden devam yemek bulaşık çamaşır oğlanın dersleri vs vs of yazarken bile içim şişiyor
Ama tek yaptığım hafta sonuna hiç bir iş bırakmam dinlenirimmmm ve gezerimmmmmmmmmmm
senin oğlan büyükmüş benim ki 3,5 yaşında babaanne bakıyo sabah 6,30 da kalkıyorum dolmuş oradan servis 8,00 iş başı evime 1,5 saat mesafede işim var akşam 17,00 de çıkıyorum 18,30 da evde oluyorum eşim çocuğu alıp gelene kadar yemek yapıyorum ye yopla kaldır zaten saat 10 hoop kızımla oyun oyna (mecburen) biraz tv yat.
Yaa bide eşim hiç yardımcı olmuyor bana yasemin o yetmezmiş gibi birde sen beni ihmal ediyosun demzmi ya robotmu sanıyorlar
senin oğlan büyükmüş benim ki 3,5 yaşında babaanne bakıyo sabah 6,30 da kalkıyorum dolmuş oradan servis 8,00 iş başı evime 1,5 saat mesafede işim var akşam 17,00 de çıkıyorum 18,30 da evde oluyorum eşim çocuğu alıp gelene kadar yemek yapıyorum ye yopla kaldır zaten saat 10 hoop kızımla oyun oyna (mecburen) biraz tv yat.
Yaa bide eşim hiç yardımcı olmuyor bana yasemin o yetmezmiş gibi birde sen beni ihmal ediyosun demzmi ya robotmu sanıyorlar
Akşama ne yemek yapacaksınız kızlar fikir??????????????
Robot olsa bozulur anacım.Bak biz öylemiyiz full + full bozulmayan robotlar:))benimde 10 aylık kızım var.akşam 18:00 çıkıyorum.Allahtan ev yakın yürüyerek yarım saatte evdeyim.(araçla gidersem trafik oluyor 45 dk sürüyor)üzerimi değişip miniğime kocaman sarılıyorum.Sonra rutin işler yemek, ev topla ,süpür oyuncakları topla ,çamaşır yıka as,katla (evde çamaşır eksik olmaz zaten:)),bulaşık mak diz derken işten çok evde yoruluyorum:)))
Valla yazarken bile bir yorgunluk çöktü:)))
robot olsa bozulur anacım.bak biz öylemiyiz full + full bozulmayan robotlar:))benimde 10 aylık kızım var.akşam 18:00 çıkıyorum.allahtan ev yakın yürüyerek yarım saatte evdeyim.(araçla gidersem trafik oluyor 45 dk sürüyor)üzerimi değişip miniğime kocaman sarılıyorum.sonra rutin işler yemek, ev topla ,süpür oyuncakları topla ,çamaşır yıka as,katla (evde çamaşır eksik olmaz zaten:)),bulaşık mak diz derken işten çok evde yoruluyorum:)))
valla yazarken bile bir yorgunluk çöktü:)))
tarhana çorbası
yoğurtlu ıspanak
sen neyapacaksınnnnnnn
bende hep bizi anamız demir çelik fabrikasından özel robot olarak üretmişler diyorum bende aynı işte yorulmuyorum evde daha çok yoruluyorummm[/QU
BİR DE EŞLERİMİZ DEMEZMİ AY AKŞAMA KADAR ÇOK ÇALIŞTIM HEMEN KANEPEYE KURULUR YA BİZDE İNSAN DEYİLMİYİZ PARDON NE ZAMAN YATACAZ DA TV SEGRDECEZ YOKKKK SEN KÖLESİN ULEN
aynen tatlım allah kolaylık versin bebişe kim bakıyo
etli karnı bahar
bulgur pilavı
yoğurt
salata
afiyet olsun :))
anam bakıyor.özellikle ev işi yapmamasını rica ettim.tansiyon var,şeker var,bel fıtığı var.allahtan zeynep mina'ma bakabiliyor.
çok şanslısın annen baktığı için benim kayınvalidem binbir nazla bakıyo aradada SÖYLENİYOR SOGUKTA GELEMİYOM FALAN kreşe vericem seneye