- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.319
Kızlar ne işle meşgulsünüz???
Ben kamu sektöründe sözleşmeli memurum
özel sektör muhasebe canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ne işle meşgulsünüz???
Ben kamu sektöründe sözleşmeli memurum
bende çalışyorum 2 yaşında oğlum var 17:30 da çıkıyorum. 7 de evdeyim
bizim babye de annem bakıyorum ama bin rica bin minnet seneye bende kreş düşünüyorum
bu arada akşama yemeğim de yok
günaydın
iyi mesailer
bende özel sektörde muhasebe
4,5 ve 5,5 yaşında iki kız çocuğu annesiyim, haftanın 5 günü sabah 8 akşam 17:30 çalışıyorum ve son derece yoğun bir tempodayım, sık sık seyhatlerim de oluyor maalesef ailem rahmetli, kv'de ile görüşmüyoruz. Eşimle mart ayında boşandık 1 aydır da acaba affetsem mi bir şeyler düzelmiş mi modunda tekrar görüşüyoruz. Her sabah kızlarımı işe gelmeden önce servislerine teslim edip kreşe gönderiyorum ve sonra kendim işe geliyorum.
Hepinize sevgiler...
günaydın hanımlar :)
günaydın bugün kimler çoook yogun
emlak vergisi zon 5 gün çook yogunum
bir kahve ısmarlayan?
4,5 ve 5,5 yaşında iki kız çocuğu annesiyim, haftanın 5 günü sabah 8 akşam 17:30 çalışıyorum ve son derece yoğun bir tempodayım, sık sık seyhatlerim de oluyor maalesef ailem rahmetli, kv'de ile görüşmüyoruz. Eşimle mart ayında boşandık 1 aydır da acaba affetsem mi bir şeyler düzelmiş mi modunda tekrar görüşüyoruz. Her sabah kızlarımı işe gelmeden önce servislerine teslim edip kreşe gönderiyorum ve sonra kendim işe geliyorum.
Hepinize sevgiler...
yoğun gibi görünemesemde aslında çok yoğunum :)
aslında evdeki işleri düşününce daha da yoğunum sanki :)
aaah bende çay içiyorum, ısmarlayabilirim :)
mrh bayanlar iki çocuk annesi ve çalışan bir bayan olarak bende sohbetinize dahil olmak istedim.
mrb hoşgeldin o zaman gün boyu stresimizi akşam ne yapacağımızı eş ve çocuklara yetememeyi vb burada konuşalımmm