• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi zmir!...Buluuyoruz......

merhaba arkadaşlar buluşmaya gelmeyi her zamanki gibi çok istiorum herşey nasib kısmet diorum ve sizi çok ösledim yeni arkadaşlarlada tanışmayı istiorum tam topiğe bakamadım ama gelecekelrin lisetesi oluştumu

bizde inşallah diyelim o zman..çok keyifli olacak gerçekten..bayram bitimi listeyi bi toparlayıp yazacağım canım..

kaydirigubbakcemile2 listeler yarın hazırlanıyooorrr :) lalalalaaalllaaaaaa kaydirigubbakcemile2 çok kalabalık olucaz çoookkkk ne güzeeeelll

evet şöyle bir baştan sona göz atıp listelediğim isimler şunlar arkadaşlar...

geliyorum diyenler
pinkystar , yengeçburcu , cekhu ,evcadısı , lirikgüzel , gulsah_grafik , güneş55, nazarboncuğum, murgizinannesi, hera ,sblue ,firstlady ,strawberry , aysenfatos ,derus ,peri ,bumuyani,jazmin,,gunicen.....

ayarlarsam işleri tabi ki diyenler
cennet35, obensi, hakarka ,zeliha , tuliny , sihir sensin ,kardelen35, kuusuum,....

şimdi...bu listelere adını eklemek isteyen kaydirigubbakcemile2 , atladığım ya da çıkartmak isteyen :olmaz: varmı bayanlar?bu hafta bunları toparlayalım netleştirelim diyorum.bende önümüzdeki hafta çıkan sayıya göre rezervasyon işlerini halledeceğim..haydi bakalım duyanlar duymayanlara söylesin gelmeyen kalmasınnn :)

Son düzenleme:
ben gelemiyorum haberiniz olsun canlarim cok uzagim valla:çok üzgünüm:
cok isterdim olmuyor icim gidiyor inanin cok eglenin emi sabirsizlikla resimleri bekliyorumhihoyyytopuyorumnanaktan:

Back