• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi zmir!...Buluuyoruz......

merhaba arkadaşlar ben geldim ama nasıl üzgünüm ve şansız olduğuma bidaha inandım 26sında ist.gitcem 1ay yokum bukadar sabırsızlıkla beklerken buluşmayı ben yokken olması çok üzücü ya imkansızmı şöyle 15inden sonra falan olsa ist.den erken bile gelirdim valla

Kahve Dünyası Swiss Otel

Adres : Şehit Nevres Bulvarı No:1 Alsancak
Tel : 0232 483 12 24 - 25

mekanın isim ve normal adres telefon bilgileri bunlardır

CANIM BENIM KUSURA BAKAM ELEŞTIRMK İÇİN SORMADIM YEMEKLI BI PROGRAM AYARLANDIDA BENMI KACIRDIM DIYE SORDUM BEN HERTURLU PROGRAAM UYARIM BURCUCUMA SOR SNE BENI BURCU SENI REFERANS GÖSTERIDM AMA :) YUZUMU KARA ÇIKARMA EMİ :kedi:
yanlış anlamayın kıs birbinizi :1hug:
bilmemmi cnm senin ne kadar arkadaş canlısı oldunu her ortama uyum sağladını Şeniz

arkadaŞlr gun yaklaŞtıkca daha ayrıntılı konsuurzda yerı bılen arkadaŞlrdan bırıyla bıyerde bulussakda gİtsek ben pek bılmıyorum oraalrı pek gİtmİyorum gİttİĞİmded eŞİmle arabayla gelıyorum oyuzdn hangı otobsue bınılır yada nasıl gelınır bı fıkrım yok

sen konağa gelsen acaba ben seni alsamm olarmı CADIARZU
gün gelsinde ayrıntılı konuşurz kaydirigubbakcemile5
uzaklık konusunda haklısın çünki senin ev çok uzak bacım ya kaydirigubbakcemile3

yemedim içmedim bu saat oldu senin için çalıştım bumuyani :) diğer arkadşlarda senin sayende daha net görmüş olacaklar...
wwwresimcitycomizmirresi.jpg

şimdi gördüğümüz yer izmir cumhuriyet meydanı.... arka plan swiss otel hani şu heykelin tam arkasında kalan genişçe büyükçe bina sağa ve sola doğruda uzanan....heykelden ok swiss otelin solundaki caddeye giriyor..mekanımız az ilerde 3 okla gösterip nokta koyduğum yerde..(swiss otelin sol bölümünün olduğu yer yani)...alt katı işte bu malum kahve dünyası......
nasıl ama:) hizmette sınır yok vallahii daha ne olsun :)

yemedim içmedim bu saat oldu senin için çalıştım bumuyani :) diğer arkadşlarda senin sayende daha net görmüş olacaklar...

şimdi gördüğümüz yer izmir cumhuriyet meydanı.... arka plan swiss otel hani şu heykelin tam arkasında kalan genişçe büyükçe bina sağa ve sola doğruda uzanan....heykelden ok swiss otelin solundaki caddeye giriyor..mekanımız az ilerde 3 okla gösterip nokta koyduğum yerde..(swiss otelin sol bölümünün olduğu yer yani)...alt katı işte bu malum kahve dünyası......

ayakta alkışlıyorum seni cnmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
elelrine sağlık hizmet süper daha ne olsun Şeniz

yanlış anlamayın kıs birbinizi :1hug:
bilmemmi cnm senin ne kadar arkadaş canlısı oldunu her ortama uyum sağladını Şeniz

sen konağa gelsen acaba ben seni alsamm olarmı CADIARZU
gün gelsinde ayrıntılı konuşurz kaydirigubbakcemile5
uzaklık konusunda haklısın çünki senin ev çok uzak bacım ya kaydirigubbakcemile3

SÜPER OLUR CANIM YAAAA :hooray:

Pink cim canımsun ya tesekkur ederım canım benım a bak aslındadeidğin yerı bılıyoorum ben otleı yanı oralarıda bılıoyorum ama arabayla geldık hep eşimle dolmuşalrla naısl gelınır o benım kafamı karıştıran kı kı alsancaga falan gelsem olmadı gerisini yururm ama burcucum benı alıcak dımı canım yaaa

kıs öle küfür eder gibi büyük harf yazma demiyommu sana kaydirigubbakcemile3
yeri kesinlştrrz cnm gün yaklaşınca senin indğin yere yakın bi yerden alırım seni Şeniz

hayır demedın kı hiçç :))
tamam yazmam bıda . :kedi:
ben anca burdan akrsıyaakya karsıyakadann vapurla karısya gecebilirm canım ister alsancaga ister konaga ayda pasaporta senın yolunun ustu neresı olursa yanı

hayır demedın kı hiçç :))
tamam yazmam bıda . :kedi:
ben anca burdan akrsıyaakya karsıyakadann vapurla karısya gecebilirm canım ister alsancaga ister konaga ayda pasaporta senın yolunun ustu neresı olursa yanı

ben eşimle bi ön yol bilgisi edinim seni nerden alcamı sölerim bacım yerimseniben
sonna ikimizde kaybolmayalım kaydirigubbakcemile3

Pinkcim iiki göstermişsin.Ben diğer tarafta Cafe Crown var oraya takılırdım vallakaydirigubbakcemile3

ınşallah bir aksilik olmazsa ben geleceğimzemuszemus

ahh canlarım yaa hafta sonuna uyan arkadaşlar ,hafta içine uyamıyor hep böyle bir terslik oluyor fisfisfis
önümüz kış ve buluşmalarımızın bu sezonu yeni başlıyor :sm_cool:
demem o ki her ayki buluşmlarımızda birini hafta sonu, diğerini hafta içi yaparız herkesin gönlünü etmiş oluruz :1hug:
bu seferki tarihi hiç ellemeyelim 6 ekim salı :1rolleyes:
çalışan ark.lar keşke 2 saat izin alabilseler ama anlıyorum onlarıda :çok üzgünüm:

keşke izin alabilsem ama çok zor burcum..nabalım fotolara bakar avunurus bisdeeee..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ama fikirlerde harika bi hafta içi bi hafta sonu güzel yani o zaman allahın ıznıyle bı hafta sonu görüşürüz diimi??opuyorumnanaktan

o yüzden erkenden karar verelim, çok önce tarih yer netleşsinde herkes işini ona göre ayarlasın istedim arkadaşlar daha neredeyse bir ay var..herkesin gelmesini çok istiyorum..bu işlerin bı kılıfı bulunamazmı? yapabileceğiniz birşey varsa yapacağınızda ve orada hazır olacağınızdan eminim gelemeyen arkadaşlar için en kısa zamanda bir buluşma daha ayarlıcaz sööözzzz...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

harikasın can...opuyorumnanaktan

Back