• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi zmir!...Buluuyoruz......

ben gelemiyorum haberiniz olsun canlarim cok uzagim valla:çok üzgünüm:
cok isterdim olmuyor icim gidiyor inanin cok eglenin emi sabirsizlikla resimleri bekliyorumhihoyyytopuyorumnanaktan:

:çok üzgünüm: ne kadar uzak :( çok mu :sm_confused: inşşal bir dahakine diyelim o zaman

canım şu an kayınvaldemler burda..
eğer 6 ekimde yalnız olursam kesin garanti mutlaka kesinlikle geliyorum.. kaydirigubbakcemile3

bende izmirdeyim ama kimseyi tanımıyorum yeniyim ben mafoldumben
baska zaman iinsallah.. Ben gelirsem zaten utanırım şeeyyy biraz utangacımda :kedi: bide o gün benim nikahım var :)

ya ben bu salı sandım buluşmayı..
bi baktım daha eylül bitmemiş..
ne sevinmiştim zamanı geldi diye.. mafoldumben

bende izmirdeyim ama kimseyi tanımıyorum yeniyim ben mafoldumben
baska zaman iinsallah.. Ben gelirsem zaten utanırım şeeyyy biraz utangacımda :kedi: bide o gün benim nikahım var :)

nikah nerde toplantı spnrası hep beraber biz sana geliriz dermişiimmm delikafadulden mutluluklar canım sana opuyorumnanaktan

ya ben bu salı sandım buluşmayı..
bi baktım daha eylül bitmemiş..
ne sevinmiştim zamanı geldi diye.. mafoldumben

az kaldı canım bir hafta sonra...
ben işleri halledelim önceden belirleyelim istedim net tarih olsun ona göre plan program belli olsun dedim..gelmek isteyen herkes gelebilsin diye...bizim sezonun açılmış olması gerekirdi.gümrükten gelişi- çıkışı gecikti sel felaketi,bayram tatili falan..bu haftaya sarktı..şimdi dua ediyorum sabah akşam inşallah o güne denk gelmez sevkiyat günü diyeee :Saruboceq: aman yarabbi planla programla çarp böl çıkart ben gelemeyeyim saçımı başımı yolarım valllaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

5 ekımde orada olucam bende tekrar ertesı gun yıne gıdemem oraya ,tüh çok istemıstım oysa

birdahakıne artık.

Bayramda gittim kahve dünyasına süper bir mekan yapmışlar kahveside kahve hakikaten üstelik fiyatlarıda gayet makul geldi bana. Çalışıyorum bende ama sorun olmaz diye düşünüyorum izin konusunda çok rahatım ama işin yoğunluğunada bağlı :( Umarım sizleri tanıma fırsatını kaçırmam.
Görüşmek üzere :))

Theshe kız napıyosun sumak adlı uyeyle senı karıstırdım :) ona dıyom gecen buluşamya gelemdın buna gıdelım beraber dıyom benım habeırm yoktu dıyo :)
napıyosun gelıyomuusn bukez

kızlar karsıyakadan gelcke varmı karsıyakad abuluŞsak beraber gıtsek karsıyaakdan gıtcek varsa bana msj atabılrmı bende menemndne gelcemde

Yaaa Niye 1 Hafta Sonra Değil Doğumgünümdü Kutlardık Beraberce :)) :p

[ı]ben de gelirsem karşıyaka'dan geleceğim.tam belli olsun.haberleşiriz canım. A.s.[/ı]

aa çok sevındıkm canım tesekkurler:)
vapurla akrsıya gecerız ordanda yururuz sen yerı bılıyomsun ben yuruyerk gdıersek sorarız dıye dusunuyorum sorasora buluruz

Back