E
EU3
Ziyaretçi
ben varım cnm bi aksilk çıkmazsa gelmek istiyorum bu kez opuyorumnanaktan
oldu cnaım senınle de haberleşirizgun yaklasınca hep beraber gıderız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım cnm bi aksilk çıkmazsa gelmek istiyorum bu kez opuyorumnanaktan
oldu cnaım senınle de haberleşirizgun yaklasınca hep beraber gıderız
Keşke gelebilseydim.....kalbim izmirde kaldı.....:sinifsinif:
yaaa en çokta sen olsaydın abla yaaa :a015:
pinkçim ilerleyen zamanlarda sana bilgi veririm....bu tarafa geldiğimde buluşma ayarlarsın tamam mı caniş....opuyorumnanaktan
nikah nerde demissiniz anca gördüm yazılanları :kedi:
şeyy bornova nikah salonunda.. gelin valla ne güzel olur. Zaten samsundan ailemden kimsecikler gelemicek ( kimsem yok ( neyse insallah baska sefer ki bulusmalarınıza katılabilirim mafoldumben
kızlar benm doktor randevum 5 ekimdi 6 ekime alındı...gelemeyebilirim,ama geleblirimde yani beni ihtimalli olanlar listesine alın.öptüm hepinizi..sibel ablam ahhhh çok özlemiştim seni...
cnm benim o gün önce doktoruma gidip bebeğin ölçümlerini alıp sonrada tahlil yaptırmam gerek o yüzden dedim..üçlü testimiz var.bide kısmetse cinsitetini öğrencez felan ..muhtemelen eşimle gidicem.ama gelmek için uğraşıcam zaten...sadece rezerveli dediğiniz için belirtmek istedim..
kıslarr ben gelemiyorum çünkü 5 ekimde meleğim doğacak allahın izniyle ama isterseniz siz bana gelin 6sında nede olsa alsancakta oturuyom :))
Theshe kız napıyosun sumak adlı uyeyle senı karıstırdım :) ona dıyom gecen buluşamya gelemdın buna gıdelım beraber dıyom benım habeırm yoktu dıyo :)
napıyosun gelıyomuusn bukez