heeeyy neden kmse güncellemiyo topiimizi bakim.... :mymeka:
Yine bizi çatlatma-patlatma çalışmalarına başlamışsınız.
Bari bu sefer çok eğlenmeyin olur mu ? :gitme:
Pinkcim iiki göstermişsin.Ben diğer tarafta Cafe Crown var oraya takılırdım vallakaydirigubbakcemile3
İnşallah bir aksilik olmazsa ben geleceğimzemuszemus
sizin yatcak yeriniz yok len bensiz kaçıncı buluşma bu
buna geleyimde kafalarınızı tokmaklıyım bari hayin gacılar :mymeka:
ama yinede belli olmaz inş gelirim listeyi güncellleyin bakiim kimler geliyor
yavv sende gel artık işte bak ben senden sonra sadace 1 kes buluştum :kedi:sizin yatcak yeriniz yok len bensiz kaçıncı buluşma bu
buna geleyimde kafalarınızı tokmaklıyım bari hayin gacılar :mymeka:
ama yinede belli olmaz inş gelirim listeyi güncellleyin bakiim kimler geliyor
bende uzun zamandır siteye girmemiştim. bir açtım ki bir sürü mesaj var. şok oldum. yengecim bana mesaj atmış. ah kıyamam ben ona. canım kısmet. birşey olmazsa inşallah gelirim.opuyorumnanaktan
gel canım ciğerim , patlıcanlı böreğim... börek demişken iftara kaç saat kaldı acaba :) cokacimcoook sırnaşık şey
Bunu kaçırmak istemiyorum artık:lepi:
İnşallah gelicem,yine uyuyup kalmazsamkaydirigubbakcemile3
ne furuon be yaa :dilcikar:
biz gece çalışıyoz sizde bi zahmet gündüz uğraşın bu işlerle kaydirigubbakcemile3
:lepi: kaydirigubbakcemile5 :1hug:kıslarrr bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum:lepi:
Biliyom hayuın gacı...geceleri ben yokken muhabbet ediysınız...:gitme:lmaz:
hep gelirim diyorum ama gelemiyorum ya eskisi gibi boş değilim ki bi türlü olmuyor
umarum bu defadenk gelir özledim sizlerin enerjisini gerçekten öpüldünüz hepiniz
çok özledim vallaha hepinizi gelemk isterim. ama eşimin ameliyat durumları var belli olsun konuşuruz yine. vallaha bende diyordum nerde kaldı bu buluşmalar. burcu ablam sağ olsun mesaj atmış gördüm bende heyoooo
biz her buluşmada gözümüz kapıda seni bekleriz be gülüm canın sağolsun Şenizhep gelirim diyorum ama gelemiyorum ya eskisi gibi boş değilim ki bi türlü olmuyor
umarum bu defadenk gelir özledim sizlerin enerjisini gerçekten öpüldünüz hepiniz
çok özledim vallaha hepinizi gelemk isterim. ama eşimin ameliyat durumları var belli olsun konuşuruz yine. vallaha bende diyordum nerde kaldı bu buluşmalar. burcu ablam sağ olsun mesaj atmış gördüm bende heyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?