Haydi zmir!...Buluuyoruz......

Yine bizi çatlatma-patlatma çalışmalarına başlamışsınız.
Bari bu sefer çok eğlenmeyin olur mu ? :gitme:

Yine bizi çatlatma-patlatma çalışmalarına başlamışsınız.
Bari bu sefer çok eğlenmeyin olur mu ? :gitme:

biz ve eğlenmemek haaa akannehir asla ve gatta olmas lmaz:
sende bu sefer fazla çatlayıp -patlamayıver olur mu ? kaydirigubbakcemile3

Pinkcim iiki göstermişsin.Ben diğer tarafta Cafe Crown var oraya takılırdım vallakaydirigubbakcemile3

İnşallah bir aksilik olmazsa ben geleceğimzemuszemus

gel canım ciğerim , patlıcanlı böreğim... börek demişken iftara kaç saat kaldı acaba :) cokacimcoook sırnaşık şey

sizin yatcak yeriniz yok len bensiz kaçıncı buluşma bu
buna geleyimde kafalarınızı tokmaklıyım bari hayin gacılar :mymeka:
ama yinede belli olmaz inş gelirim listeyi güncellleyin bakiim kimler geliyor

bayramdan sonraki hafta listeleri hazırlarız artık canım şimdi erken herkes bi iş güç durumunu ayarlasın..net kişiler üzerinden konuşuruz sositososito tokmağa hazırlıklı mı olmak gerek şimdi :)

bende uzun zamandır siteye girmemiştim. bir açtım ki bir sürü mesaj var. şok oldum. yengecim bana mesaj atmış. ah kıyamam ben ona. canım kısmet. birşey olmazsa inşallah gelirim.opuyorumnanaktan

yavv sende gel artık işte bak ben senden sonra sadace 1 kes buluştum :kedi:
gelde başlıyalım aylık KK günlerine delikafadulden

bende uzun zamandır siteye girmemiştim. bir açtım ki bir sürü mesaj var. şok oldum. yengecim bana mesaj atmış. ah kıyamam ben ona. canım kısmet. birşey olmazsa inşallah gelirim.opuyorumnanaktan

sizsiz olurmu hiç ablam buluşmaların vazgeçilmez anne-kızı alkisalkisalkis
damlam neden uğramadı buraya o damı davet istiyor yoksam :gitme:
du ben edemde gelem

Bunu kaçırmak istemiyorum artık:lepi:
İnşallah gelicem,yine uyuyup kalmazsamkaydirigubbakcemile3

Bunu kaçırmak istemiyorum artık:lepi:
İnşallah gelicem,yine uyuyup kalmazsamkaydirigubbakcemile3

mutlaka bekliyoruz cnm ..
o gece tepende olucam saatini kurman için yerimseniben
hem artık okullarda açılıyor istesende uyuyamassın kaydirigubbakcemile3

hep gelirim diyorum ama gelemiyorum ya eskisi gibi boş değilim ki bi türlü olmuyor
umarum bu defadenk gelir özledim sizlerin enerjisini gerçekten öpüldünüz hepiniz

hep gelirim diyorum ama gelemiyorum ya eskisi gibi boş değilim ki bi türlü olmuyor
umarum bu defadenk gelir özledim sizlerin enerjisini gerçekten öpüldünüz hepiniz

inşallah caım ayarla bütün işleri..ütüleri hafta sonu yap..yemeği bir gece önceden hazırla..iş yerinide hallettinmiydi bitti gitti saat 1de mekandasınnnnn :sm_cool:

çok özledim vallaha hepinizi gelemk isterim. ama eşimin ameliyat durumları var belli olsun konuşuruz yine. vallaha bende diyordum nerde kaldı bu buluşmalar. burcu ablam sağ olsun mesaj atmış gördüm bende heyoooo

biz her buluşmada gözümüz kapıda seni bekleriz be gülüm canın sağolsun Şeniz
çok özledim vallaha hepinizi gelemk isterim. ama eşimin ameliyat durumları var belli olsun konuşuruz yine. vallaha bende diyordum nerde kaldı bu buluşmalar. burcu ablam sağ olsun mesaj atmış gördüm bende heyoooo

sende sağol cnm tabiki haber edicem yerimseniben
geçmişolsun cnm inş. ciddi bişi değildir :teselli:
gelrisen çok seviniriz bende özledim sizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…