• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi zmir!...Buluuyoruz......

bilmeyenler için yer tarifi arkadaşlar..birkaç çeşit yerden tarif ettim herkes kendine göre bildiği yerden daha kolay anlar diye
1-eski efes otelinin altı
2-yeni swiss otel oluyor orası yani
3-fuar montrö meydanında mcdonalds var ya..onun sokağından girin denize doğru yürüyün sona doğru solda..
4-cumhuriyet meydanından baktığında swis oteli göreceksiniz zaten otelin solundaki caddeye girin biraz ileride sağda...
5-eski sevgi yolu varya hani bir ucu hiltonun oraya çıkan..onun başında dur sağa bak..görüş mesafesinde

ben oranın resmin çeker koyarım birkaç güne kadar isterseniz fikirde olur şurasından burasından çıkartırsınız...çok merkezi biryer..sorun çıkacağını sanmam hiç

ancak bu kadar ne t ve açık tarif edilir be cnm alkisalkisalkis
bulamassak ayıp bize yani :kedi:
tşkler tatlım Şeniz

olur vallahı baa uyra bulusalım hadenkaydirigubbakcemile2
nasıl olsa kalbım ızmırde ruhum sızlerle ...opuyorumnanaktan
fotolarınızı merakla beklıyom sımdıden dılerım super gecer ...

opuyorumnanaktan nedemekkkk canım benim aman ben yapayımda yok ben bulamadım yok ben duymadım ay ben bilmiyorum anlamammm herkes gelsin istiyorum zaten bir iki gün önceden gidip rezerve yaptırırım bizim için kişi sayısı belli olsun aksaklık çıkmaz çok büyük bir yer ama istediğimiz keyfimize göre bir yerde oturalım...inşallah havada güzel olur içime doğuyor sıcak olacak amma genede nolur nolmaz duayıda elden bırakmayım :)

çok sık gittiğim ve çok sevdiğim bir yer kahve diyarı...hafta ortası çalışıyorum ve çok yoğunummafoldumben keşke hafta sonu pazar falan olsaydı hemen gelirdim....::a015:

bulunduğum yerle arasında 40 dakika yol var pinkystar yoksa çok isterdim gelmek inan bana ne güzel olurdu...falda bakardık birbirimize:gitme:

evet canım neden sordun ?bize özel bir masa düzeni hazırlasınlar gittiğimzde rahat edelim ben hallederim onu kafanı takma amaç kaç kşiysek ona göre masayı birleştrip hazırda beklesin gidip kahvelerimizi içip hoş sohbetimizi edeceğiz..ben plan programı severim herşey hazır olsun diye düşündüğümden yani başka bir sebep yok

Yer ayırtmakmı ?
çoğunlukla yaptımız bişi bu kadişim kaydirigubbakcemile5
evet canım neden sordun ?bize özel bir masa düzeni hazırlasınlar gittiğimzde rahat edelim ben hallederim onu kafanı takma amaç kaç kşiysek ona göre masayı birleştrip hazırda beklesin gidip kahvelerimizi içip hoş sohbetimizi edeceğiz..ben plan programı severim herşey hazır olsun diye düşündüğümden yani başka bir sebep yok

artık o işte senin elinden öper ablam senide yorucaz ama :kedi:

neyse siz buluşun bizede güzel anılarınızı dinlemek kalıyor...dilerim herşey gönlünüzce olur o gün...:Saruboceq:

CANIM BENIM KUSURA BAKAM ELEŞTIRMK İÇİN SORMADIM YEMEKLI BI PROGRAM AYARLANDIDA BENMI KACIRDIM DIYE SORDUM BEN HERTURLU PROGRAAM UYARIM BURCUCUMA SOR SNE BENI BURCU SENI REFERANS GÖSTERIDM AMA :) YUZUMU KARA ÇIKARMA EMİ :kedi:

arkadaŞlr gun yaklaŞtıkca daha ayrıntılı konsuurzda yerı bılen arkadaŞlrdan bırıyla bıyerde bulussakda gıtsek ben pek bılmıyorum oraalrı pek gıtmıyorum gıttıĞımded eŞımle arabayla gelıyorum oyuzdn hangı otobsue bınılır yada nasıl gelınır bı fıkrım yok

CANIM BENIM KUSURA BAKAM ELEŞTIRMK İÇİN SORMADIM YEMEKLI BI PROGRAM AYARLANDIDA BENMI KACIRDIM DIYE SORDUM BEN HERTURLU PROGRAAM UYARIM BURCUCUMA SOR SNE BENI BURCU SENI REFERANS GÖSTERIDM AMA :) YUZUMU KARA ÇIKARMA EMİ :kedi:

yok canım benim ben için rahat olsun diye uzun uzun anlattım ne yapacağımızı aşkolsun anlatmaya gerek mi var tanıcaz nasıl olsaaa kaydirigubbakcemile2 aşkolsuuuunnnn :asigim:

Back