• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Kocaeli bulumaya

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kocaelilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yaşıyormusunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne zaman buluşuyoruz heytttttttttttttttttt :D:D

kızlar,bu şekilde bir yere varamayız....
bir tarih belirlemek lazım...ondan sonra herkes ona göre işini falan ayarlar ve katılmaya özen gösterir...bence ....ne dersini<?

mesela 27 mart cuma? diyelim mi?bakalım kimler uygun ya da değil....
hadi bakalım.....kaydirigubbakcemile5

slm kızlar buluştunuzmu?hafta içi buluşmalarına ben katılamıyorum oğlumun okulu var.
görüşmek üzere hoşçakalına.s.

ben henüz kocaeliye yerlesemedim, bi yerlesim katilacam bulusmalara insallah. tabiki yeni bir kocaeliliyi kabul ederseniz araniza :)))hihoyyyt

vallaha ben demiştim bu buluşmalar çalışanlar için uygun olmuyo gelemiyorum mesela ben.çokta istiyorum üstelik.ilk buluşmayıda ben organize etmiştim.ama cumartesi gündüz buluşmalara katılmam mümkün değil her nekadar kimse farketmesede bunu defalarca yazmıştım bir allahın kuluda cevap vermedi evet kocaelide kimse katılmıyor katılacak olanlarda böle gelemiyor işte

vallaha ben demiştim bu buluşmalar çalışanlar için uygun olmuyo gelemiyorum mesela ben.çokta istiyorum üstelik.ilk buluşmayıda ben organize etmiştim.ama cumartesi gündüz buluşmalara katılmam mümkün değil her nekadar kimse farketmesede bunu defalarca yazmıştım bir allahın kuluda cevap vermedi evet kocaelide kimse katılmıyor katılacak olanlarda böle gelemiyor işte

kizlar, ben burda yeniyim ama nacizhane fikrim, bulusmalari arada sirada yapiyorsunuz nasil olsa, pazar sabah kahvaltisi icin bulusabilirsiniz mesela.belki aksam vaktindede ev halki evde oldugu icin cikamiyabilir arkadaslar, diger vakitlerde calisanlar icin uygunsuz.:içelim::içelim: insallah bende yazdan sonra katilirim sizlere

bencede :( ben ilk defa buluşmaya katılıcam lütfen önceden buluşanlar buluştukları arkadaşlara haber versinler ;) bu yöntemi kullanarak belki bi buluşma düzenleyebiliriz ;)

Back